Es ailesine nasil davranmaliyim?

10 günde bir sık bence.
Ayda 1 2 ayda bir görüş çek elini eteğini o zaman beklenti olmaz sana.

Bu konuyu daha önce actiniz siz ben hatirliyorum bu borc para alip, hem altina cokme hemde borcu yikma meselesini

10 günde bir sık bence.
Ayda 1 2 ayda bir görüş çek elini eteğini o zaman beklenti olmaz sana.
Beklentileri basta çok yüksekti her hafta cümbür cemaat toplanilir kvde bende baştan beri çok sık oldugnu belirttim eşime gitmedim her hafta iki haftaya bi fln gittim aynisini şimdi yapiyorum. Esime kaç kez kendi gidenilucegni söuledim ama yalnız gitmiyo. Bir iki sefer bebeğimle gitti esim ama ben olmadan göndermek istemiyorum o ortamda.

Bu konuyu daha önce actiniz siz ben hatirliyorum bu borc para alip, hem altina cokme hemde borcu yikma meselesini
Evet eşime hala demedim çünkü eşimin o borcu ödemesini istemiyorum esim annesinin parası olmadigni bilmese ona göre davranırdı ama kv söz verip borç almış. Bana 4-5 bilezik birde büyük küçük bi kaç taneden okusan kolye takıldı yani ama düğünde gelen tek küçük altini vermedi bize. Görenlerde oldu cantasina attigni

Niye sizin bebeğiniz oldu diye çocuk yaptıklarını düşündünüz? Onlar çocuğu yaparken duydunuz mu? İnsanın kendini bu kadar önemsemesi bana çok rahatsız edici geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…