Yorumunuz için teşekkür ederim belki de bunları duyup sakinleşmeye ihtiyacım var.
Evet beni enayi yerine konulmak, aylardır hisseyi üstümüze bugün geçirecekler yarın geçirecekler diye kandırılmak, ailenin usulen bile teklif etmemesi, ben bugün sorana kadar eşimin açıklama yapmaması bu kadar sinirlendirdi aslında.
Çocuk parası inanın öyle büyük birşey değil, bizimki mamaya ve beze gidiyor zaten. Ama ben onu yarın bi gün yine ailesine hibe etmesin diye çocuğumun geleceği için biriktirmek istiyorum sonuçta devlet onu bize değil bebeğimizin temel ihtiyaçları için veriyor.
Bir de, annene hediye işi “sen ailene verirsen ben de veririm” gibi bir intikam değil. Bunun için de konu açmıştım annem yardıma gelecek bir katkım olsun istiyorum ne yapayım diye, burdaki üyeler altınlı bileklik fikrini vermişti.
Dediğiniz gibi belki çıkacağı vardı daha kötü çıkacaktı hastalığa veya kazaya gidecekti Allah korusun. Ama insan usulen bi teklif etmez mi ya? Benim ailem emekli maaşı ile geçinip şükür edip yanımıza gelirken bavulu doldurup bebeğe birşeyler alırken karşı tarafın kirada evleri varken böyle davranmaları, hamile halimle karda kışta işe gidip kazandığım parayı böyle rahat alması canımı sıktı