Eş ailesinin yanında vakit geçmiyor

Ben eşimin ailesini ilk başta inanılmaz benimsemiştim gayet rahattım görümcelerim Kv kp hiç kimseye karşı farklı bir düşüncem yoktu . Daha sonra yaşananlardan dolayı bu düşüncem tamamen bitti. Herkese karşı ayrı ayrı bir gözlem sahibi oldum . Önceden çok güzel sohbet eder konuşmalara katılırdım. Ama kp kv her söylediğim şeye muhalefet oldukları için maalesef artık öyle sohbet etme isteğim bitti büyük çoğunlukla dinlemeyi tercih ediyorum. Oldukça da sıkılıyorum tabi . Görümcelerimle telefonda konuşurdum onları arardım artık tamamen bıraktım onlar ararsa ( ki büyük görümcem 5 senelik evliyim 1 kere aramadı ) kısa kesiyorum veya atadıklarını görüp bilerek açmıyorum daha sonra ben dönüyorum . Çünkü kapatma hakkı bende olsun diye . 2 görümcemle güzel telefon sohbeti yapardım yüzde yüz bitti o olayda . Yapacak bir şey yok mesafe en güzeli bence . Geçmişte olanlar filan aklıma geliyor birde sevgimi kaybettim sadece eşimi çok sevdiğim saygı duyduğum için katlanıyorum

Ahh keşke sadece mutlu olduğum yerlerde olabilsem. Zamanında sevmediğim bir ortamda 3 sene çalıştım. Sonra atandim.Ama o bahsettiğim ortamda nasıl çalıştım bir de bana sorun, dişimi sıka sıka... Stresi yönetmeyi eş ailesinin yanında başaramıyorum. 3 sene olacak ama öğreneceğim inşallah

Bende sevmediğim iş yerinde üç sene çalıştım malesef . Eş ailesi ile sıkıntılarım da oldu sizi çok iyi anlıyorum . Ama artık size saygı duyuyorlarsa size herhangi psikolojik şiddet uygulanmıyorsa normal bir şekilde gidip geliyorsanız bence ortama bir tık ayak uydurmalisiniz . Çünkü onlar da eşinizin ailesi onların kanı canı eşiyle ve ailesiyle mutlu vakit geçirmeye hakkı var .

Ama diyorsanız ki çok fenalar hayatımı burnumdan getiriyorlar tabi ki o zaman hiç gitmeyin bile

Somurtmasanız çok iyi olurdu.
Yoksa her konuda konuşmak zorunda değilsiniz, on lafın birine yorum birkaçına tebessüm yeter de artar bile.

Orada geçen bir dk dünyada geçen 15 saate eşit.Hoslanmiyorusnuz çünkü sizin tarzınızda insan değiller muhbbetleri sarmiyor minimum görüşün başka çaresi yok

Orada geçen bir dk dünyada geçen 15 saate eşit.Hoslanmiyorusnuz çünkü sizin tarzınızda insan değiller muhbbetleri sarmiyor minimum görüşün başka çaresi yok
Kesinlikle katılıyorum. Onlar sık görüşüyor. Ben başka bir ilde çalışıyorum. Seneye eş durumu yapıp eşimin yanına geleceğim. İşte o zaman beni zor günler bekliyor. Eş ailesi her hafta sonu görüşüyor hiç bana göre değil

Bende böyleyim. Enerjimi sömürüyorlar.
Eskiden sorun degildi anlaşabiliyorduk şimdi ben mesafeliyim evlendigimden beri sürekli sorun yaşadigimiz icin ama oraya gitmek eziyet benim icin.
Ama eşim benim ailemin yaninda cok mutlu kimse huzursuzluk cikarmiyor keyifli zaman geciriyoruz. Sorun erkek tarafinda hep

Benim ailemin evinde kahkahalar havada uçuşur. Herkes hos sohbettir, samimidir. Kkey masasi, oyun masasi kurulur esim kardeslerim kuzenlerim otururuz dolusuruz. Kimse kimsenin yanında kasilmaz. Yasli genc bir arada kafa dengi takilir. Kimse icinden geceni soylemeye cekinmez. Eşim de bu ortamdan cok cok mutlu. Ama esimin ailesi hala ortacagda yaşayan, ne bileyim , tesettürlü oldugum halde bile kayinpederin yaninda kılığıma kiyafetime laf edilen, herkesin kaislmaktan ortamin korku filmlerindeki gerilime eşdeğer olduğu, herkesin, bunu dersem ne olur, boyle yapsam ne derler diye her hareketini kolladigi korkunc bir yer. Eee boyle olunca nolacakti yani

Ben de aynıyım. Eşimle mutluyum ama ailesiyle aramızda görgü çatışması oluyor genel olarak. Beni anlamadıklarını düşünüyorum. Aradaki seviyeyi koruyarak yaşamaya çalışıyorum. Kendimden ödün vermeden kalp kırmadan devam ediyorum.

Valla ne yap et yolunu bul insanin iyice nefreti dönüyor iyi bir şey dese bile batıyor artik

Beni anlatmışsın bacım

Aynı evde misiniz

Çok görgülü biri değil herhalde. Ben böyle hissedince ama eşimi yetiştirmiş iyi bir insan olmuş diye kendimi rahatlatıyorum, yoksa hayat geçmez

Geçmiyor ama geçiyor gibi yapmak, en saçma esprilerine çok komik gibi davranmak, eski anılarını 4758383883 kere dinleyip ilk kez duyuyor gibi dinlemek, durup durup kendilerini ovmelerine maşallah maşallah ne hoş diye katılmak..

Sapsız copsuz üzüm alın kızlar diyordu vaktiyle bir abla..ne kadar haklıymış önünde saygıyla eğiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…