Eş Ailesiyle bayramlaşma

Görüntülü konuşurken hepsinin bayramını kutlamışsınız, ayrı ayrı kutlamaya ne gerek var? :)

Sırf “gelin” sıfatında olduğunuz için sizi düşman belleyip, saçma sapan tavırlar sergileyen bu insanlar hiçbir şeyi haketmiyor zaten. Gönülleri olsun diye kendinizden ödün vermeyin.

Ya bana yaptıklarını anlatsam; roman olur yemin ederim; çok bariz şeyleri de yazamıyorum; buralarda geziniyordur anlar deli bozuk Çünkü yaptıklarını başka yapacak bir insan evladı tanımıyorum. Bir de o minnacık beyniyle bana laf sokmaya çalışıyor sosyal medyadan... Yürüyen fitne

Çok tatlısınız. Görümcemle hep bir mesafe vardır aramızda. Kendisi evliliğimin ilk haftası gidiceğimiz yere gelmek istediği için ve aldığımız tatlıya kdar istediği için hiç yakın olamadım. Gittim geldim görüştüm ama hadi canım gel gezmeye gidelim diyemedim. Ne bileyim suratlarını görünce laf sokunca şöylemi yapmalıydım diye üzülüyorum

Ya bir de o tipik ergen çocukları gibi laf sokmalar bende de var Beni çok eğlendiriyor kerata

Umrunuzda olmasın, kendinizi ve eşinizi böyle şeylerle meşgul bile etmeyin. KV lerin gelin oğlumun servetini(!!) yiyip bitirecek, bizi unutturacak gibi bir psikolojisi oluyor... Eşiniz cevap veremez sizi muhatap ederse konuşursunuz ama o zaman da ortam gerilir, umarım bunları yaşamazsınız.

Bende böyle düşünüyorum yeni evliyim düzenimi oturtup mesafemi ayarlamak istiyorum. Eşim iki kere sordu kardeşini oyun oynuyormuş gelmedi telefona biraz şımarıktır suratsız durunca çekindim açıkcası.

kv nin tripleri sizinle ilgili değil, oğluşunun ayrı bir evi ve hayatı olduğunu sindirme çalışmalarıyla ilgilidir muhtemelen.
Söylediklerini yapmadıkça sinirleniyor. Emri vaki yapıp burda yicez yarın dedikçe ben yemiyorum. Buna o karar veremez müsaitsek geliriz anne diyorum. Beni oraya buraya sürüklemelerine tepki gösteriyoruz. Böyle yapmasına kaygılanıyorum

Hiçbirşey yapmayın, sıfır tepki benim görümce ( iki ayrı düğün yapılmıştı ) benim şehrimdeki ve benim ailemin karşıladığı düğüne gelip; havuz başında, kırmızı halıda falan bir dünya fotoğraf çektirip; sülaleceki çivilendikleri masadan kalkmadılar. Bir tebrik bile etmedi. Ertesi günde; sosyal medyaya boy boy fotoğraflar...Annesi babası abisi kocası oğlu falan. Hiçbirinde ben yokum. Abisi tek evlendi çünkü Hasta

Bizim oralarda küçükler büyüklerin bayramını kutlar.
Eğer görümce küçük ise ordan kalkıp sizle bayramlaşmasi gerekir yani.
Saat olayına gelince bende aileleri çok geç kutlamam 2ye bırakmam kahvaltıdan önce aradık mesela. Bizimkilerde onemsenmediklerini düşünürler çünkü

Hiç takmayın, ne kadar üstlerine düşerseniz sizi o kadar çok yorarlar.
Ayrıca eşiniz sizin ailenizi memnun etmek için bu kadar kafa yoruyor mu? Hiç sanmıyorum.
Normal düzeyde aradı abimi ailemi falan. Yasaklar olmayıncada uğruyoruz yemeğe. Ama tabi gelin ben olduğum için daha çok memnun etmem gerekiyor sanırım

Vaay bunlar hangi ülkenin kraliçesi ki? Saatinde, ayrılıklı defelarca kutlama istiyorlar? Hiç aramayın da yazmayın da. Bir kere tebrik ettiniz işte. İkinci kere çok saçma olur. Böyle insanlara şaşırıyorum ya derde bak yani.

Ne bu beklenti anlamıyorum ya. Birşey deseler beklentiler üzer dicem. Gerçi görümcem laf sokar gittin kameradan diye. Ben en azından kameradaydım sen hiç gelmedin derim

Kendinizi sakın kötü hissetmeyin. Sizin gibi onları kırmaktan incitmekten çekinen bir gelin bulmuşlar kıymetinizi bilmeliler.
Bence kayinvalidenizi dolduruşa getiren biri olabilir. Çevremde gördüm böyle şeyler o yüzden diyorum. Mesela sizden önce kızını eşinizine vermek isteyen bir komsu bile olabilir. Kayinvalidenizi dolduruyor olabilir. İşte evlendiler seni unuttular vs.
Kayinvalideniz aramanıza takmış. İki üç günde bir arayıp nasılsın anne filan diye konuşup kapatın. Belki sorun çözülür.

Canla başla çabalıyorum. Gönülleri olsun diye yapmicaksın diyorum kendime. Üzülüyorum. Yapmadıkça beni sevmediklerini hissediyorum

Tabi ki ayrıca aramanıza gerek yok.

Eş ailesini bu kadar büyütmeyin gözünüzde. Siz eşinizle aradınız aradınız, ondan sonra kayınvalide, görümce ne düşünürse düşünsün. İster memnun olsunlar ister olmasınlar. Kendi bilecekleri iş.

Kayın valideniz bu kadar önemsiyorsa
Önce kendi kızını çağırıp abisiyle bayramlasmasını söylemesi gerekiyordu.
Sonuçta görüntülü aranmıs, bayramlaşması 1 dk bile sürmezdi

Tuvalette olsa neyse

Bari oyun oynuyor demesin ayıp
Görümcenız cocuk degil degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…