Eş ailesiyle görüşmeme son durum

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Bana “nankör, senden bi b.k olmaz” diyen kvyi zamanında herkesin huzuru için siğneye çekmiştim, kendimden ödün vermiştim eşimin hatrı için, ama o hakaretlerine devam etti, en son da “insan değilsin” dedi ve bende film koptu, aradım o mesajlar ne öyle dedim mesaaj dedi pişkin pişkin, sen çocuklarına öyle mesajlar atıyor musun dedim evet diyor pişkin pişkin, bende Ya bırak hadi artık bana uzak Allah’a yakın ol dedim kapattım, heryerden engelledim, eşimi aradı kendini yerlere atmış eşime senide silerim diye bağırıyordu, bende eşime kararım net dedim, artık bunu da siğneye çekersem eminim buna da insan değilsin dedim hala geliyor konuşuyor der herkese dedim, eşimde 1-2 gün morali bozuktu adeta doğum sancısı çekti annesini değiştiremiyor e bende görüşmeyeceğim bunalıma girmişti, ailemi aradım söyledim onlarda gelip alalım millet 2 çocukla boşanıyor çocuğun yok ezdirme kendini biz arayalım mı dediler yok dedim, eşimi aramışlar, eşimde konuşmuş görüşmesinler kedicik haklı demiş. Artık prsikolojik şiddetten kurtulmak istiyorum, çok mutsuzum ama çok kararlıyım. Artık asla görüşmem, eşimde kabul edecek başka şansı yok

Daha 2 gün önce kurtulabildim haliyle sıkıntılar devam ediyor

Madem ipleri kopardın keşke ağzına geleni de sayıp sövseydin bende benzer durum yaşadım görüşmüyorum artık onun kadar seviyesiz olmadım ama bende ağzıma geleni söyledim 3 gün KV kalmak zorunda kaldım tek kelşme etmedim yüzüne bakmadım evime geldim ama hala sinirlerimi bozuyor Ama zamanla daha az rahatsız ediyor tabi bende içimdekilerini biraz kustuğum için kafam daha rahat bir daha da görüşmeyecem inş zaten

İçimdekileri döküp haklıyken haksız duruma girmek istemedim, yoksa söyleyecek çok şeyim var, konu uzamasın bitsin gitsin istedim, bide eşimi üzmemek için

İçimdekileri döküp haklıyken haksız duruma girmek istemedim, yoksa söyleyecek çok şeyim var, konu uzamasın bitsin gitsin istedim, bide eşimi üzmemek için
Doğru sende haklısın aslında doğru olAn Bende çok susmuştum ama görüşmeyi kesememiştim son noktaya gelince tamamen koptu ipler Hakkı da hayırlısı olsun

Başka konuda benim mesajımı beğenmedim diye işaretlenmişsiniz sebebini sizin konuya gelince anladım. Sizin kv normal insan davranışları sergilemiyor bu çok net. Bu noktaya nasıl geldiniz bilmiyorum ama daha fazla siz yüz göz olmayın bence en güzel tavır görmezden gelmektir madem eşiniz de durumun farkında.

Hadi bakalım hodri meydan. İyi yapmışsın. Ailen arkanda. Cocuk yapacaksan bile en az bir yıl bekle bakalim eşin ne yapacak

Hadi bakalım hodri meydan. İyi yapmışsın. Ailen arkanda. Cocuk yapacaksan bile en az bir yıl bekle bakalim eşin ne yapacak
Asla çocuk yapmam, birde bana habire baskı yapıyordu, bende evliliğim oturmadan istemiyoruz diyordum evlilik ne zaman oturacak diyordu, 1 sene dolsun hamile kalırsın diyordu Herşeye karışıyor Ya herşeye anlatılmaz yaşanır

Anlatsam madde madde şaşırırsın, ama yorgunum artık, sadece huzur istiyorum, benden uzak Allah’a yakın olsun, psikolojik şiddet gördüm 1 sene ondan, artık çok kötü biri olduğumu düşünüp ölmek istiyordum ailem bile bakışların değişmiş ne oldu sana diyordu anlatmıyordum, öyle güleç bir insandım, psikopat birinden kurtulan liseli kız gibiyim

Aileye bak be burda her gün okuyoruz kv ile tartisinca,aileleri kadınlara yuvanı yıkma diye nasihat veriyor sizinkiler iyiymiş . Aileniz arkanızda durduğu için esiniz de sizi hakli buluyor. Her şey cok güzel takmayin kafanıza esinizi de doldurmayın. Kendiai gitsin görüssün sizin haberiniz olmasın

Durup dururken size insan değilsin diye msj atmış , hakaret etmiş olamaz değil mi? Olayları tam anlatsaniz kim haklı daha iyi anlarız. Kendinizle ilgili kısımları kırpıp sadece kv nin dediklerini yazmışsınız. Olay ne , niçin bu duruma geldi ? Konudan bişey anlaşılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…