- 11 Kasım 2011
- 88
- 40
- 288
- Konu Sahibi aradabirtakilan
-
Haklısın bunu yapmam gerekiyorBen olsam bir gün eşimi çağırdıklarında ben de giderim beraber
Ne oldu beni çağırmıyorsunuz artık der olayı yüzsüzlüğe vururum
Sonra da alttan alttan laf sokup sinir ederim kadını
Sen kenarı geçip böyle sırtını döndükçe ona fırsat veriyorsun.
bence konu sahibinin kıskançlığı her türlü belli. bilmiyorum kadın konu sahibini neden kıskansın ki?Ben okuduğumu bu şekilde anladım
Ona bizi rahat bırakın yazmış o yüzden engellemiş kadın onu.
Valla ben neler gördümbence konu sahibinin kıskançlığı her türlü belli. bilmiyorum kadın konu sahibini neden kıskansın ki?
Neden sadece buna takıldığınızı anlamıyorum. Mesele sadece şort mu. Evde giyilen gecelik kısa şortlardan görmüşsünüzdür. Ayrıca ben de evde öyle takılırım severim ama eve misafir çağırıp öyle oturmuyorum bu modernlik değil kimse kusura bakmasınAynı şortu internetten bulup, paylaşın lütfen. Neymiş şu külot kadar şort, biz de görelim.
işte burda sıkıntı olan karakterin konu sahibi olduğunu düşünüyorum.Valla ben neler gördüm
Bazılarına neden yok
Asıl neden kendi karakterleri
Bir insan sizin sınırınıza göre giyinmez. Baştan beklentiniz hata. Başörtülü arkadaşın evine gittiğimizde de kapanalım o halde eşi için normal Kısa kol da aşırı gelebilir. Sınırı karşı taraf belirlemez. O kişinin gitim zevki ve paşa keyfi belirler. Bu nedenle eşinizin görüşeceği kişilere karışamazsınız.Evet nişanlıydık bizi davet ettiler gittik , üstüne başına çeki düzen vermesi gerekirdi diye düşünüyorum
Eşi de artık bu negatif enerjisinden yorulmuş artık tek görüşmeye karar vermiştir. Erkekler bazen triplerden,laf sokmalardan,memnuniyetsizlikten sıkılabilirler.Sizin yaptığınız ortaya paylaşım yapmak hem çocukça hem korkakça. Baştan kusura bakmayın çok gelen giden oldu yoruldum. Sizi ileri zamanda ağırlayalım diyebilirdiniz. Daha doğru olurdu. Red edecekseniz de ortaya laf sokarak yapmasaydınız. Bu konuda siz haksızsınız.
Eşinizin ama sizsiz takılması onlarla da çiğ bir hareket. Ortayı bulması lazımdı. Ben eşimsiz gelemem abi hoş olmaz deseydi siz kadınların arasındaki sorun da çözülürdü.
Eşiniz seviyor görüşmek istiyorsa görüşür buna karışamazsınız ama sizi istememes de çirkin eşinizin.
Açıkça konuşun görüşmelere siz de gidin.
Beni anladığınız için teşekkür ederim.Zaten bunu paylaşma amacım acaba bende mi bir sorun var , yoksa ortada anormal bir durum mu var diye düşündüğüm içindi. Ben de en çok eşime kızıyorum ama çözemiyorum maalesefBen en çok eşinize kızdım bu konuda. Çocuk gibi diyeceğim ama çocuk bile istemediği bir şey oldu mu asla kabul etmiyor. Eşiniz bu durumdan mutlu aslında. Ama aşırı samimiyeti, sürekli gel git olaylarını en yakın arkadaşım olsa da sevmem. Birde bana karşı soğuk olan çiftin karısı ya da kocası fark etmez eşimi sürekli davet etmesi benimde hoşuma gitmez. Akrabası tabi ki küsecek değil ama zırt pırt aranmaz. Gözümde canladırabiliyorum o çifti neden yalnız olduklarını da tahmin edebiliyorum. Kendi isteği ile yalnız kalanlar dışında arkadaş edinemeyenler kusura bakmasın oturup bir kendini sorgulasın. Hep bu erkeklerde var ana, akraba kuzuluğu.
Yani eşim benim arkadaşıma yada akrabamla görüşmeme mani olursa büyük olay çıkar.Eşi de artık bu negatif enerjisinden yorulmuş artık tek görüşmeye karar vermiştir. Erkekler bazen triplerden,laf sokmalardan,memnuniyetsizlikten sıkılabilirler.
Konu sahibi daha yolun başında toparlamazsa bundan sonra bu hep böyle gider,eşi sessiz veya alenen yanlız takılmaya başlayacak
Neden sadece giyime takıldınız ?Bir insan sizin sınırınıza göre giyinmez. Baştan beklentiniz hata. Başörtülü arkadaşın evine gittiğimizde de kapanalım o halde eşi için normal Kısa kol da aşırı gelebilir. Sınırı karşı taraf belirlemez. O kişinin gitim zevki ve paşa keyfi belirler. Bu nedenle eşinizin görüşeceği kişilere karışamazsınız.
Eşimin çok da bayılmamışım arkadaşları ve eşleri var ama eşim için standart bir muhabbeti koruyorum. Çünkü eşimde benim arkadaşımın kocasını beğenmedim diye bana karışamaz.
Evlenince sahibi olmuyoruz insanların. Yada giyimimizi arkadaşımızın eşine göre seçmiyoruz
İlk yorumunda laf sokmanızı da çocukça bulduğumu söyledim.Neden sadece giyime takıldınız ?
Zaten ortamda bir negatif enerji varsa o misafir ilişkisi sıkıntılı olur. Karakter olarak soğuk görünebilirsin ama muhabbet bile etmiyorsan davet etmeninde bir anlamı yok bence. Benimle konuşmayıpta sadece eşimle muhattap olduktan sonra niye davet edersin ki? Sizin paylaşımınızdan sonra sadece eşinizi aramaları da yanlış. Bilmiyorum ben evli bir çifti bu şekilde ikilemde bırakıp sıkıntıya sokmazdım çok sevdiğim bir akrabamda olsa ya ikisini ararım gel diye ya da aramam. Hoş ben sevmediğim birine bile evime geldikten sonra konuşmamazlık yapmam. Eşiniz düzelmiyorsa sizde kendi akrabınız, arkadaşınız varsa tek gidin oda size bir şey diyemez.Beni anladığınız için teşekkür ederim.Zaten bunu paylaşma amacım acaba bende mi bir sorun var , yoksa ortada anormal bir durum mu var diye düşündüğüm içindi. Ben de en çok eşime kızıyorum ama çözemiyorum maalesef
Neden sadece buna takıldığınızı anlamıyorum. Mesele sadece şort mu. Evde giyilen gecelik kısa şortlardan görmüşsünüzdür. Ayrıca ben de evde öyle takılırım severim ama eve misafir çağırıp öyle oturmuyorum bu modernlik değil kimse kusura bakmasın
bence konu sahibinin kıskançlığı her türlü belli. bilmiyorum kadın konu sahibini neden kıskansın ki?
Mübalağa değil malesef. Ha o 3 cm şortu ben dışarda giyerim plajda yazlıkta giyerim. Ama bir yakınım nişanlısını bana getirse evde o şekilde paçoz karşılamam. Şort hassasiyetinizi anlıyorum. BEN DE GİYİYORUMŞortu konunuzda belirttiniz, yetmedi mesajda da yazdınız. Bu durumda, belli ki kadının kıyafeti ve giyim tarzı sizi rahatsız ediyor.
Bu yüzden sizden, sizin gördüğünüz kıyafeti bulup paylaşmanızı rica etmiştim. Misafir çağırıp 3 cm'lik şortla mı karşıladı kadın sizi; yoksa siz birazcık mübalağa mı ediyorsunuz ?
Nerden biliyorsun kıskanılacak hiçbir şeye sahip olmadığımı. Sırf muhalefet olsun diye yaptığınız bomboş bir yorum malesef. Fikrinizi yazmasanız da olur teşekkür ederim.bence konu sahibinin kıskançlığı her türlü belli. bilmiyorum kadın konu sahibini neden kıskansın ki?
ben şort hassasiyeti içinde değilim. Bence siz kadını kıskanıyorsunuz ve şort da bahanesi. Negatif enerjiniz olabilir bilmiyorum. Ne yazdınız da kadın sizi engelledi? yani sevmek zorunda değilsiniz enerjiniz tutmamıştır ama eşinizin yıllardır tanıdığı iki insan. Koca kadın ne giyeceğini size mi soracak baktınız çok rahatsız oldunuz kalkıp gitseydiniz? Yani burda ciddi güvensizlik var bence eşinize mi kadına mı güvenmiyorsunuz?Mübalağa değil malesef. Ha o 3 cm şortu ben dışarda giyerim plajda yazlıkta giyerim. Ama bir yakınım nişanlısını bana getirse evde o şekilde paçoz karşılamam. Şort hassasiyetinizi anlıyorum. BEN DE GİYİYORUM
Bir sürü saçma sapan muhalefet mesajı geliyor. Bu aklı başında yorumları görmek moral olduZaten ortamda bir negatif enerji varsa o misafir ilişkisi sıkıntılı olur. Karakter olarak soğuk görünebilirsin ama muhabbet bile etmiyorsan davet etmeninde bir anlamı yok bence. Benimle konuşmayıpta sadece eşimle muhattap olduktan sonra niye davet edersin ki? Sizin paylaşımınızdan sonra sadece eşinizi aramaları da yanlış. Bilmiyorum ben evli bir çifti bu şekilde ikilemde bırakıp sıkıntıya sokmazdım çok sevdiğim bir akrabamda olsa ya ikisini ararım gel diye ya da aramam. Hoş ben sevmediğim birine bile evime geldikten sonra konuşmamazlık yapmam. Eşiniz düzelmiyorsa sizde kendi akrabınız, arkadaşınız varsa tek gidin oda size bir şey diyemez.
tamam ama kadın neden kıskansın işte ki kıskançlığını belli eden sensin. Kadının her dediğine kurulup durmuşsun. evli çocuklu kadın neden kıskansın sizi? ben kimseyi durup dururken kıskanan biri değilim de ne olursa olsun. Kadının giydiği şorttan ağzına aldığı kelimeler bile dert oluyor bir de yetişkin kadınsın gidip göndermeli postlar paylaşıyorsun kendini engelletiyorsun. seni kıskanıyor olsa merak etse çıkarmazdı zaten sosyal medyadanNerden biliyorsun kıskanılacak hiçbir şeye sahip olmadığımı. Sırf muhalefet olsun diye yaptığınız bomboş bir yorum malesef. Fikrinizi yazmasanız da olur teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?