Eş, akraba , sorunlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın bunu yapmam gerekiyor

Sizin yaptığınız ortaya paylaşım yapmak hem çocukça hem korkakça. Baştan kusura bakmayın çok gelen giden oldu yoruldum. Sizi ileri zamanda ağırlayalım diyebilirdiniz. Daha doğru olurdu. Red edecekseniz de ortaya laf sokarak yapmasaydınız. Bu konuda siz haksızsınız.
Eşinizin ama sizsiz takılması onlarla da çiğ bir hareket. Ortayı bulması lazımdı. Ben eşimsiz gelemem abi hoş olmaz deseydi siz kadınların arasındaki sorun da çözülürdü.
Eşiniz seviyor görüşmek istiyorsa görüşür buna karışamazsınız ama sizi istememes de çirkin eşinizin.
Açıkça konuşun görüşmelere siz de gidin.

Aynı şortu internetten bulup, paylaşın lütfen. Neymiş şu külot kadar şort, biz de görelim.
Neden sadece buna takıldığınızı anlamıyorum. Mesele sadece şort mu. Evde giyilen gecelik kısa şortlardan görmüşsünüzdür. Ayrıca ben de evde öyle takılırım severim ama eve misafir çağırıp öyle oturmuyorum bu modernlik değil kimse kusura bakmasın

Evet nişanlıydık bizi davet ettiler gittik , üstüne başına çeki düzen vermesi gerekirdi diye düşünüyorum
Bir insan sizin sınırınıza göre giyinmez. Baştan beklentiniz hata. Başörtülü arkadaşın evine gittiğimizde de kapanalım o halde eşi için normal Kısa kol da aşırı gelebilir. Sınırı karşı taraf belirlemez. O kişinin gitim zevki ve paşa keyfi belirler. Bu nedenle eşinizin görüşeceği kişilere karışamazsınız.
Eşimin çok da bayılmadığım arkadaşları ve eşleri var ama eşim için standart bir muhabbeti koruyorum. Çünkü eşimde benim arkadaşımın kocasını beğenmedim diye bana karışamaz.
Evlenince sahibi olmuyoruz insanların. Yada giyimimizi arkadaşımızın eşine göre seçmiyoruz

Eşi de artık bu negatif enerjisinden yorulmuş artık tek görüşmeye karar vermiştir. Erkekler bazen triplerden,laf sokmalardan,memnuniyetsizlikten sıkılabilirler.
Konu sahibi daha yolun başında toparlamazsa bundan sonra bu hep böyle gider,eşi sessiz veya alenen yanlız takılmaya başlayacak

Beni anladığınız için teşekkür ederim.Zaten bunu paylaşma amacım acaba bende mi bir sorun var , yoksa ortada anormal bir durum mu var diye düşündüğüm içindi. Ben de en çok eşime kızıyorum ama çözemiyorum maalesef

Yani eşim benim arkadaşıma yada akrabamla görüşmeme mani olursa büyük olay çıkar.
Benim bir kuzenimi eşim pek sevmez mesela. Ama yatılı gelip kaldığında naziktir. O nezaket kuzene değildir banadır. Bana saygısından nazik olur.
Olmalıdır

Neden sadece giyime takıldınız ?

Neden sadece giyime takıldınız ?
İlk yorumunda laf sokmanızı da çocukça bulduğumu söyledim.
Konuda hatalarınız var.
Birinci hatanız insanların kılık kıyafetine karışma haddini görmeniz.
İkinci hatanız direkt iletişim kuramayıp ortaya ergen gibi laf sokmanız.
Üçüncü hatanız da eşinizi tercih yapmaya zorlamanız.
Yakın akraba değil dediğinize göre kuzenler. Benim kuzenlerim kardeşim gibidir. Kimse için de vazgeçmem. Bu nedenle sorunu çözüp siz de görüşmelere gitmeye çalışın. Yoksa size zarar

Zaten ortamda bir negatif enerji varsa o misafir ilişkisi sıkıntılı olur. Karakter olarak soğuk görünebilirsin ama muhabbet bile etmiyorsan davet etmeninde bir anlamı yok bence. Benimle konuşmayıpta sadece eşimle muhattap olduktan sonra niye davet edersin ki? Sizin paylaşımınızdan sonra sadece eşinizi aramaları da yanlış. Bilmiyorum ben evli bir çifti bu şekilde ikilemde bırakıp sıkıntıya sokmazdım çok sevdiğim bir akrabamda olsa ya ikisini ararım gel diye ya da aramam. Hoş ben sevmediğim birine bile evime geldikten sonra konuşmamazlık yapmam. Eşiniz düzelmiyorsa sizde kendi akrabınız, arkadaşınız varsa tek gidin oda size bir şey diyemez.

Şortu konunuzda belirttiniz, yetmedi mesajda da yazdınız. Bu durumda, belli ki kadının kıyafeti ve giyim tarzı sizi rahatsız ediyor.

Bu yüzden sizden, sizin gördüğünüz kıyafeti bulup paylaşmanızı rica etmiştim. Misafir çağırıp 3 cm'lik şortla mı karşıladı kadın sizi; yoksa siz birazcık mübalağa mı ediyorsunuz ?

bence konu sahibinin kıskançlığı her türlü belli. bilmiyorum kadın konu sahibini neden kıskansın ki?
Mübalağa değil malesef. Ha o 3 cm şortu ben dışarda giyerim plajda yazlıkta giyerim. Ama bir yakınım nişanlısını bana getirse evde o şekilde paçoz karşılamam. Şort hassasiyetinizi anlıyorum. BEN DE GİYİYORUM

ben şort hassasiyeti içinde değilim. Bence siz kadını kıskanıyorsunuz ve şort da bahanesi. Negatif enerjiniz olabilir bilmiyorum. Ne yazdınız da kadın sizi engelledi? yani sevmek zorunda değilsiniz enerjiniz tutmamıştır ama eşinizin yıllardır tanıdığı iki insan. Koca kadın ne giyeceğini size mi soracak baktınız çok rahatsız oldunuz kalkıp gitseydiniz? Yani burda ciddi güvensizlik var bence eşinize mi kadına mı güvenmiyorsunuz?

Bir sürü saçma sapan muhalefet mesajı geliyor. Bu aklı başında yorumları görmek moral oldu

Sosyal medyada mesaj göndermek falan benlik davranışlar değil hiç. O yüzden yorum yapmayacağım.

Ama eşiniz de bir tuhaf. Siz davet edilmiyorsunuz ve bundan hiç rahatsızlık duymuyor belli ki. Bir şekilde arayı bulmaya çalışmalıydı. Zaten evlilik aşamasında her şeyi sorması da saçma. Böyle durumlarda benim karşındakine saygım azalıyor maalesef.

Nerden biliyorsun kıskanılacak hiçbir şeye sahip olmadığımı. Sırf muhalefet olsun diye yaptığınız bomboş bir yorum malesef. Fikrinizi yazmasanız da olur teşekkür ederim.
tamam ama kadın neden kıskansın işte ki kıskançlığını belli eden sensin. Kadının her dediğine kurulup durmuşsun. evli çocuklu kadın neden kıskansın sizi? ben kimseyi durup dururken kıskanan biri değilim de ne olursa olsun. Kadının giydiği şorttan ağzına aldığı kelimeler bile dert oluyor bir de yetişkin kadınsın gidip göndermeli postlar paylaşıyorsun kendini engelletiyorsun. seni kıskanıyor olsa merak etse çıkarmazdı zaten sosyal medyadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…