- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.412
- 238
- Konu Sahibi aradabirtakilan
-
Eşim sen de gel diyor. Ama beni çağırmadılar seni çağırıyorlar diyorum. Siz olsanız gider miydiniz peki ?
işte burda böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Kadın direkt silmiş konu sahibini muhattap almıyor yok sayıyor kocası da buna göz yumuyor karısının istemediği yere gidiyor içiyor üstüne. böyle durum mu var kime güvenmiyorsun diye sordum cevap vermedi konu sahibiOhoooo neler neler var, kocasıyla mutlu olmayan biri bile ilk önce yakınındakinin ilişkisini kıskanıyor. (Normal psikolojiye sahip insanlar hariç tabii.)
Üzülerek size hak veriyorum. En başından eşimle bu konuyu konuştum ve her defasında kavga ettik Onlara çok bağımlı hale gelmiş. Bütün sırlarımı vs biliyorlar diyor onlardan kopamıyorHepiniz hatalısınız.
Nişanlılık döneminde baktınız eşiniz o ikiliye sormadan bisey yapmiyor o zaman surekli görüşmek yerine durumdan rahatsız olduğunu söylemek gerekirdi. Hadi söylemediniz çocuk gibi mesaj göndermek nedir. O ikilide hatalı, sizin rahatsız olduğunuzu bile bile inat eder gibi sürekli eşinizi tek başına davet etmesi çok sinir bozucu. Ama buna sebep olan eşiniz, yani birgün boşanırsanız sülük akrabaları yüzünden değil, sümsük eşiniz yüzünden biter bu evlilik. Eşimi davet etmeyen kişilerin yanında işim yok vala
Bunu sosyal medyadan paylaşmaniz çok saçma olmuş. O yenge dışında sizi davet eden bir çok kişi olmuş. Onlarin yerinde olsam sizi silerdim bir daha gelmek isteseniz de almazdim.biraz rahat bırakın, daha yeni evlendik ,davete misafire yetişemiyoruz,
Eşimi yıllarca samimi olduğu kişilerden koparmak istemiyorum
kuzenin kuzenine göz koymuş bu onun kötülüğü. Burda kadın kuzenin eşi muhtemelen adamla evlilik sayesinde tanıştı böyle bi durum olduğunu sanmıyorum. İşte konu hee türlü konu sahibinin hatalı olmasına geliyor. Karşı tarafta akıllılık edip muhattap almıyorlar evine davet etmiyorlar üstüne sosyal medyadan silmişler. en iyisini yapmışlar
Paylaştığım şeyi sadece ikisi gördüler hayatımda ilk defa böyle birşey yaptım düşünün ne kadar bunalmışım.ben de yapanı ayıplardım normalde. Hala haftada en az üç misafir ağırlıyorum gelen gidenimiz çok olur bundan rahatsız değilim. Ama bu yoğunlukta eşin mi gelmek istemiyor demelerinde tamamen art niyet vardı bence.onların kapısını açan olmadığı için herkesi kendileri gibi sanıyorlardı ben de cahilce bir ayar çekmiş oldumBunu sosyal medyadan paylaşmaniz çok saçma olmuş. O yenge dışında sizi davet eden bir çok kişi olmuş. Onlarin yerinde olsam sizi silerdim bir daha gelmek isteseniz de almazdim.
bence ikisi de suçlu tek suçsuz karşı taraf gibi. Eşi zaten karısının istenmediği yere gitmemeli elbet bi sıkıntı vs olur arada kalmak istemez anlıyorum ama eşinin o arayı düzeltmeye çalışması lazım. Kadın istediğini giyer bence evinde o an rahatsız hisseden gider evden.Ben burda konu sahibinden önce esinin suclu görüyorum. 40 yasindaki adam baskasinin lafi ile neden hareket eder. Birde insanlar bir aileye yeni katilsa samimiyet taraftariyim, ama öyle fazla rahatliga da gerek yok. Samiyetin artar zamanla o zaman pijamanla da otur, ama misafire karsi da biraz dikkat edilmeli.
O kadar sinirliydim ki yüzüne söylesem daha ağır konuşurdum. O an böyle yazıyla uyarı yapma gereği duydum. Kadının bizim eve geldiğinde de etrafı süzmesi bakışları zaten ne kadar fesat olduğunu gösteriyordu. Ben temizliği düzeni evde estetiği dekorasyonu severim. Kendisi bir hayli pasaklıdır bunu da kabul eder , o yüzden de misafir gelmezmiş onlara. Keşke böyle bir durumun içine düşmeseydim eşimle çözemiyoruz malesef
Keşke sizin gibi şanslı olsaydım. Ben görüşmüyorum ama beni bırakıp yine gidiyor nasıl hallolacak bu bilmiyorumBen eşimi tek başına yollamam eşli görüşmelere. Açık açıkta söylerim bensiz gidemezsin diye zaten kadından da haz etmemişim. Benim de eşimin arkadaşının eşi böyle soğuk tipli bir şey. Ben evlendikten sonra görüşmedim samimiyetsiz buldum.
bence ikisi de suçlu tek suçsuz karşı taraf gibi. Eşi zaten karısının istenmediği yere gitmemeli elbet bi sıkıntı vs olur arada kalmak istemez anlıyorum ama eşinin o arayı düzeltmeye çalışması lazım. Kadın istediğini giyer bence evinde o an rahatsız hisseden gider evden.
.Eşime evlilik sürecimizde karısıyla beraber baya akıl hocalığı yaptılar.çok bilmiş ikisi de , eşim onların yanında ezik büzük duruyor.Düğün sürecinde onlara danışmadan bişey yapmıyordu. Ben çok rahatsız oldum ama birşey demedim. Eşimin hatrına gidip geldim davet ettim saygısızlık yapmadım güzel ağırlamaya çalıştım.
Burda sorun kendi beyin hucreleri yerine sagin solun lafiyla hareket eden kocaniz. Sizin hataniz ise bunu en bastan gorup bilip, kopruyu gecip nikah kiyilana kadar ses etmemeniz. Ramazan bidi bidi bahanesi siz nikahi kiydim benim dedigim olacak kafasindasiniz ama esiniz hiiic o modda degil.Dedim ki , akraban ile dışarda görüşseniz olmaz mı eve gitmesen?Çocukları göremem o zaman diyor. Çocukları özlüyormuş.Ne zaman eşimi arayıp çağırsalar evimizin huzuru kaçıyor.
Eşimi çok seviyorum ama bir gün biterse bu sülük akrabaları yüzünden bitecek. Uzun yazdım özür dilerim.
Ben olsam kurcalamam benim sevmedigim akrabalariyla gitsin tek gorussun bence bu bir sorun degil. Ama onlarin her lafinin kuklaligini yapiyorsa ciddi olay cikaririm.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Bir akşam onların evine yakın bir yerde iftara davetliydik. Bir bahane bulup(kedimiz doğurdu gel yavruları gör) eşimi onlara çağırdılar. Eşim Gitti gelmek bilmedi.Ben yeni gelin geldiğim ailede tek başıma kalmış oldum. 1-2 aylık evliydim..O akşam eşimi biraz sorguya çekmişler orada. Neden eskisi gibi sık sık gelmiyosun yoksa eşin mi izin vermiyor o mu gelmek istemiyor demişler. Halbuki ordan oraya gitmekten kendi evimi özler haldeydim. Aklı başında olan bir aile olsaydılar eşimi o akşam misafirlikten arayıp çağırmazdılar. Eşimse apayrı suclu. Misafirlikten kalkıp başka yere tek başına gitmek ne demek. Ben kime kızacagımı şaşırdımSizin Yaptığınız en saçma şey o paylaşım olmuş. Gerisi de eşinizin saçmalaması.
++ yorumlarda gerçekten hak verdiğim yorum, konuyu tam anlamıyla kavrayıp yorumlamışsınız.Basta hata daha kendi isini beceremeyen erkekle evlenmeniz. Ikinci hata basta sevmediginiz halde gidip gelmek. Ücüncü hata pasif agresif bir sekilde yazilar paylasmaniz esinizle gereken konusmayi yapmak yerine. Esiniz size saygi duysa size davet gelmeyen yere öyle gitmezdi. Ama bastan sorun o zaten. Akrabasi oldugu icin gidip gelecek ama iki taraftada hata var yani
Ama konuyu uzatan sizsiniz.Eşim sen de gel diyor. Ama beni çağırmadılar seni çağırıyorlar diyorum. Siz olsanız gider miydiniz peki ?
Ben eşimin bağını koparmak istemiyorum bunu belirtmiştim. Ama şunu ayırt edebiliyorum “Ahmet akşama geliyo musun”demek ile “akşama geliyor musunuz” demek aynı şey değil.Ama konuyu uzatan sizsiniz.
Eşiniz tercih yapsın onlarla görüşmesin diye uğraşıyorsunuz.
Siz sevmiyorsunuz diye sevdiği bir akrabasından vazgeçmek zorunda değil.
Siz de eşiniz gel diyorsa gitmelisiniz. Eşler ayrı ayrı davet edilmez. Beklentiniz saçma. Eşinizi çağırdıklarında otomatik sizde davetli olursunuz. Eşiniz de gitmek istiyor gel diyorsa gidip bir kaç saat idare edebilirsiniz.
Sizin amacınız bağı koparmak. Buna hakkınız tok.
Siz de eşinize eşlik edin.
Bir akşam onların evine yakın bir yerde iftara davetliydik. Bir bahane bulup(kedimiz doğurdu gel yavruları gör) eşimi onlara çağırdılar. Eşim Gitti gelmek bilmedi.Ben yeni gelin geldiğim ailede tek başıma kalmış oldum. 1-2 aylık evliydim..O akşam eşimi biraz sorguya çekmişler orada. Neden eskisi gibi sık sık gelmiyosun yoksa eşin mi izin vermiyor o mu gelmek istemiyor demişler. Halbuki ordan oraya gitmekten kendi evimi özler haldeydim. Aklı başında olan bir aile olsaydılar eşimi o akşam misafirlikten arayıp çağırmazdılar. Eşimse apayrı suclu. Misafirlikten kalkıp başka yere tek başına gitmek ne demek. Ben kime kızacagımı şaşırdım
Bu olayın öfkesiyle durumdan duyduğum rahatsızlığı belirten bir yazı görmelerini sağladım belki anlarlar dedim.
Ayrıca eşim ben bu durumdan rahatsızım dedikten sonra sen de gel madem diyor.Ama konuyu uzatan sizsiniz.
Eşiniz tercih yapsın onlarla görüşmesin diye uğraşıyorsunuz.
Siz sevmiyorsunuz diye sevdiği bir akrabasından vazgeçmek zorunda değil.
Siz de eşiniz gel diyorsa gitmelisiniz. Eşler ayrı ayrı davet edilmez. Beklentiniz saçma. Eşinizi çağırdıklarında otomatik sizde davetli olursunuz. Eşiniz de gitmek istiyor gel diyorsa gidip bir kaç saat idare edebilirsiniz.
Sizin amacınız bağı koparmak. Buna hakkınız tok.
Siz de eşinize eşlik edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?