Eş, çocuk ve dost.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birdertlikadin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-4
Puanlar
1
Merhaba,

Kisa tutmaya calisacagim. 5 senelik evliyim, esim beni sever deger verir kiskanan bir insandi. Malesef tup bebek tedavisi olmadan bebek sahibi olamiyacagimi ogrendik ve zamanimin cok kisa oldugunu hemen baslamam gerektigini duyduk. Bu durum beni cok etkiledi ve bunalima girdim. Esim ilk zaman bebegimiz olsa da olmasa da ben seni asla birakmam gibi tesellide bulunuyordu. Doktor randevuleri cok uzadi ve bu surecte ben cok yiprandim esimden ilgi sevgi gormek istedim. Bu ona cok fazla gelip artik benden uzaklasmak icin surekli disari cikmaya basladi ve tabiki disarida malesef kendine bir dost tuttu. 2 ay kadar ben bunu anlamadim, bana evde kotu davraniyordu artik sevmedigini soyluyordu ve bitsin git dedigimde seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Ben bu yipratici surec icerisindeyken tedavi icin doktora gidip geliyordum. Aldatildigimi ogrendim. Onu affettim, bir bebegim olsun istedim. Onu birakirsam anne olma sansimi da kaybediyorum vaktimin kalmadigindan dolayi. Esim bana karsi olan duygularini yitirdigini ve beni tekrar sevmek icin cabaladigini soyluyor. Diger yandan tabi ki dostu esimi hala istiyor ve bosanmasini bekliyor. Esimin onu engellemesine ragmen her turlu aramaya calisiyor. Esim benden farkli isteklerde bulunmaya basladi ve ben sirf onu kaybetmemek icin o kadina gitmemesi icin kabul ediyorum. Eskiden beni kiskanan esim artik beni baskalarinin ciplak gormesini hayal ediyor ve disarida sevismemizi istiyor. Ayni zamanda gittigim spor salonunda ki erkeklerle olan bölumde yapmama izin vermiyor ve benim kafam cok karismis durumda. Esim beni sevse aldatmaz sevse kiskanir. Ama sevmese neden benimle cocuk yapiyor? Neden benimle evliligine devam etmek istiyor? Sevgisi duzelirmi? Bir gun ben tekrar mutlu olurmuyum?

Hemen acil çocuk yap tabi çocuk kocayı eve bağlar die mi düşünüyorsun ? Nie ya nie

Hadi çocuk oldu diyelim hamilelikte lohusa da eşinizle doğru düzgün beraber olamayacaksnz bile adam bu sefer bunları bahane edip dostuna kaçar böylesini kapı önüne koyup ne var ne yok son kuruşuna kadar alıp dostuna postalmk lazm. Ne diye çabalıyorsunuz adam bide sevdiği için değil fantazi geliştirmek için sizle olmaya devam ediyor.

Bunlar nasil kafa. Seni aldatan adamdan çocuk yapma isteğine mi şaşırayim. Fantezi isteklerine mi. Karakterli olun , hemen uzaklaşın . Kendinize saygınızda mi yok. Kurtarın kendinizi bu ahlaksız rezil durumdan

Hemen acil çocuk yap tabi çocuk kocayı eve bağlar die mi düşünüyorsun ? Nie ya nie
Siz nasil okuyorsunuz anlayamadim. Benim saglik yonunden bekleyecek vaktim yok. Cocugu evliligim kurtulsun diye istemiyorum benim cocuk icin tek sansim su an ki tedavim. Anliyormusunuz?

Ne anlatıyon sen ya

Keske konu yalan olsaydi. Benim anne olmaya hakkim yokmu?
Sizi aldatan bir adamdan çocuk sahibi olunca ne olacak?
Hadi amacınız anne olmak diyelim, çocuk doğunca yine bırakmayacaksınız çok sevgili kocanızı.
Çocuğunuz babasına çok düşkün olacak,kötü bir eş ama iyi bir baba olacak,çocukla gidecek yerim yok olacak.
Ömür boyu o çocuğu çarpık bir aile yapısının içerisinde büyütecek,senin için nelere katlandım ben diyeceksiniz.
Yapmayın Allah aşkına zamanım yok çocuk istiyorum lafları bahane kocanızdan ayrılmayı gözünüz almıyor madem affettiniz devam edin.
Düzelir mi diye soruyorsanız neden düzelsin ki adamın yaptığı herşeyi kabul edip hala çocuk yapma derdindesiniz

5 yıldır eşiniz tanıyamamışsınız bir de çocuk diye uğraşıyorsunuz. Siz eşinizi yeni yakalamışsınız. Bence çocuk için uğraşmayın, yazık günah siz de eşinizle ne haliniz varsa görün. Üzgünüm sizi tatmin edecek bir şey yazamadığım için. Babasız çocuk büyütebilecek maddi ve maneviyata sahipseniz eşinizi çocuk yapana kadar idare edeceksiniz.

Siz nasil okuyorsunuz anlayamadim. Benim saglik yonunden bekleyecek vaktim yok. Cocugu evliligim kurtulsun diye istemiyorum benim cocuk icin tek sansim su an ki tedavim. Anliyormusunuz?
Çocuğa tek başınıza bakacak psikoloji ve maddi gücünüz var mı ? Bu çocuk yarın bir gün babam demeyecek mi o zaman ne anlatacaksnz.
Anne olmak hakkınız tamam ama böyle bir adamdan olmamalı. Bu çocuk sahibi olma süreci o kadar duygusal ki her bir ignede kocanizin gözünün içine bakarsanz o da sizi takmaz çok daha kötü olmaz mısınız?

Allah aşkına adam metres tutmuş kendine daha ne sevgisi ya nasıl mideniz alıyor. Siz çocuk olunca ne olacak sanıyorsunuz , hemen aaa aşkım kusura bakma seni aldattım ama çocugumuz oldu artık döndüm zamparalık yok falan mı dicek ? Adam daha tedavinin başında sizi aldatmış. Bir de bu mutsuzluklara çocuk mu istiyorsunuz, yavruya günah

Haa ben ana olayım yeter çocuk babayla büyümüş babası kötü biri olmuş falan onlar önemli değil önemli olan benim isteğim diyorsun yani?

Tedavi olun,çocuk yapmayın yazık olur ona.. İki hasta insan arasında heba olur....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`