Eş durumundan ev hanımı olanlar :)

Ben ücretliye başvurdum çıkmadı. Burası küçük olduğu için genelde torpille dönüyormuş. Biz yeni geldik buralı olmayınca otomatikman zaten almıyorlar. Yine sen çalışıyorsun canım ben evde çok sıkılıyorum. Komşular pasta börek yapıp gidip gelmek istiyorlar ama ben bi kaç seferden fazla kaldıramıyorum. Alışmadım ki komşuya falan. Kpss artık bana çok saçma geliyor. Şubat alımında bizim bölümden 1 kişi aldılar şaka gibi. Aaaaaah ah

sizden 1kişi olabilirler ama 3001(önlisans) 4001(lisans) dediğimiz kodlardan toplu alımlar oluyor..

Canım senle aynı sayılırız, 1,5 yıl önce evlendim. Nişanlıyken pedagojik formasyon eğitimi aldım MArmara'da. Matematik öğretmeniyim ama Kpss'de atanamadım. Bu sene de giricem ama hiç çalışmıyorum, çalışmak da içimden gelmiyo açıkcası. Bebeğim olacak benim de, artık tüm günüm onunla ilgili şeyler okumak falan oldu. Ama ben çalışıyorum haftanın 3 günü özel ders veriyorum MAt ve Geometri. Ayrıca bi okulda ücretli öğretmenlik yapıyorum MAt öğretmeni olarak. Ama ben kendimi hala öğretmen gibi hissedemiyorum, o kadar çok devlete odaklamışım ki kendimi, bunlar hep geçici geliyo bana:(((

Ben de öğretmenim ama ücretliyi biraz araştırdım işime gelmedi, iş yükü aynı, maaşı az gibi değil mi? Sizin fikirleriniz nasıl?

Şu an tam 30 umdayım ve kpss nin gerçekten zor olduğuna ve çalışılması gerektiğine inanıyorum.

merkezi atamalar için yaşın önemi yok,
kpss zor bir sınav değil sadece stratejik davanmayı bilmeyi gerektiren bi sınav.
süre kısıtlı ve öncelikleri iyi ayarlayarak sınavda taktik geliştirmek gerekiyor.
bunun içinde çalışmak şart.
zaten çalışmadan kazanılacak bişey yok,hangi mesleğe gönül verirseniz verin çalışacaksınız mecburen :34:

Topiği yeniden canlandıralım mıı? Ben de üniversite mezunu olup evlendikten sonra çalışmayanlardanım. Üzülüyor muyum bazen evet bazen hayır... Okuduğum halde evde kendimi körelttiğime inananlar ve acımazsa dile getirenler olduğu zaman üzülüyorum. Bazende eskisi gibi çalışsam şimdi şöyle yapardım böyle yapardıö diyordum... Tüp bebek tedavisi gördüğüm için çoğu zamanda doktor randevularım oluyor, aman hiç iziniydi vs ile uğraşmıyorsun diyorum avutuyorum kendimi :) ah bi bebeğimiz olsa o zaman onunla zaman geçer ama o da henüz olmadı... Topik başında yazanlar neler yaptınız? Ya da yeniler var mı benim gibi :)

Ben varim :) 5 senedir ev hanimiyim. Ama bu sene son. Evde oturmak iyi hos da üni oku cabala et gel evde otur. O okudugumuz yillara yazik valla.

Ben varim :) 5 senedir ev hanimiyim. Ama bu sene son. Evde oturmak iyi hos da üni oku cabala et gel evde otur. O okudugumuz yillara yazik valla.
Benim de 3. seneye yaklaşıyor evet ona ben de üzülüyorum o kadar emeğe yazık olmasın. Ama şuan çalışmıyorum diye boş bir insan değilim ki :) Yaş 31 İzmir deyim benden sonra mezun olanlar bile işsiz... Başvuru vs yapıyor musun

Benim de 3. seneye yaklaşıyor evet ona ben de üzülüyorum o kadar emeğe yazık olmasın. Ama şuan çalışmıyorum diye boş bir insan değilim ki :) Yaş 31 İzmir deyim benden sonra mezun olanlar bile işsiz... Başvuru vs yapıyor musun
Henuz biyere basvurmadim. Ama kendi buromu acmayi dusunuyorum. Baskasinin yaninda calismak zor. Hele de cocuk varsa. Oyle ya da boyle 2016 calisma yili olacak :) sen ne mezunusun.

Henuz biyere basvurmadim. Ama kendi buromu acmayi dusunuyorum. Baskasinin yaninda calismak zor. Hele de cocuk varsa. Oyle ya da boyle 2016 calisma yili olacak :) sen ne mezunusun.

Bu arada insallah en kisa zamanda bebisine kavusursun.
Teşekkür ederim canım inşallah... Ben iktisat mezunuyum aslına bakarsan kendi işin en iyisi. Ben de düşünüyorum. Sen ne mezunusun ne bürosu açacaksın inşallah istediğin gibi olur ;)

Back
X