Hocam merhaba.. Bende öğretmenim ve bu tarz konular ne olursa olsun açığa çıkar bunu hep gördük..
Daha öncede çalıştığımız kurumlarda daha arada aşk meşk yokken şu hoca şunla şurda oturdu şurda konuştular yok nöbette gülüştüler vb çok dedikodusu yapılan bir kurumsal yapıdayız..
Öncelikle bu adamdan uzaklaşun..
İzzeti nefsiniz kendiniz çocuklarınız ve ailenizin onuru için..
Eğer ki devam ederse tel kayıtları vb boşanma aşamasında istendiğinde veriliyor ne nafaka ne çocuklarınız hiç bişi elde edemez, kırılan annelik onuruzla yapayalnız kalıp.. Karısının koynundan sizin koynunuza gelecek bi şerefsiz için hayatınızı karartmış olursunuz..
Öncelikle ban yemeyi kabul ediyorum Mune çünkü konu sahibine ve evlatlarına .. Gelecekte gireceği ben ne yaptım çok pişmanım gözyaşlarına şimdiden görmüş ve okumuş hissedmekteyim..
Eşinizle hocam elbet güzel anılarınız flört vb durumlarınız olmuştur onları hatırlayın.. Birlikte çocukları güvenilir bi abla bakıcı vb yere bırakıp sinema vb yerlere gidin başbaşa tatil yemek ayarlayın.. Eşinizle aile terapistine gidin..
Ama bu şeref yoksunu meslektaştan kaçın, gerekirse ki bence gerekli okul değiştirin..
İlçe mem e gidin sendikaya gidin . İdareci vb olun ama o okuldan o ortamdan oradaki iş arkadaslarınızdan dahi kaçın..
İnanın ki bir çok kişi arkanıxdan konuşuyordur bir çok kişi biliyordur..
İsteermisiniz çok sevdiğiniz çocuklarınıza anneni o...... Du onla bunla yattı kalktı olay asla mesaj diye anlatılmaz bide namussuzluk iffetsizlik davası açılır ki onları bile pedoğog sosyal hizmetli vasıtası ile görürsünüz..
Ne kendinize ne çocuklarınıza bunu yapmayın ..
Haftada taş çatlasın25 saat dersiniz vardır . Kurs vb alıp kendinizi yorun.. Vıcut yorgun olursa kafa kalp böyle işlere yeltenmez..
Hayatta herkes hata yapar ama bu tarz hataların sonucu pek unutulmaz hocam
Etmeyin kendinize bunu..
Ziyandasınız lütfen uyanın...