Gebeliğe Hazırlık Eş faktörü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarjli dis fircasi

🌱
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
731
795
103
S. A kızlar. Fikir, görüş, anlayış, manevi destek... Kısacası size ihtiyacım var. 9 aydır bebeğim olmuyor eşimin de benim de bir sorunu yok görünüyor. Ama öyle bir nokta var ki canımı sıkan.

Eşim isteksiz. Aslında kendine göre bebek çok istiyor. Ama bana göre zerre isteği yok. Yumurtlama günlerini 9 ayda iki defa tutturduk. O da tek ilişki falan. Bu dokuz aylık süreç on ya da onbir siklusumu kapsıyor. Alnına silah dayasam yatıp uyuyor.

Bu siklusta tek bir birleşme bile olmadı. O kadar kızıyorum ki ona nerdeyse nefret edeceğim. Ben evlat hasretiyle yanıyorken onun keyfine göre hareket etmesi beni çok yıpratıyor. Bunun bir çaresi yok sanırım artık. Çevremdeki herkes bir şey öneriyor çocuk için annem o kadar çabalıyor. Şu iyi gelir bu iyi gelir. Keza kv o kadar istiyor torun. Ama ben hiçbirine diyemiyorum. Yapmıyoruz diye. Bu güne kadar ki en sık ilişkimiz bir dönemimde en fazla 5 tir. Çoğu benim çabamla. Vazgeçiyorum artık galiba.

Erkekler bu konuda böyle
Daha yeni evlisiniz
Akışına bırak
Stres en büyük düşman
Allahım isteyen herkese versin

Valla akışına da bıraksam dünyanın en garanti hamile kalma yöntemini de denesem bizim bebeğimiz olmayacak. Bir kaç yıl sonra tüp bebek yaptırırız diye araştırma yapıyorum şimdi.

Çabuk pes ediyorsun derim
Bu iş nasip kısmet işi
Stres gerçekten faktör
Hiç-bir sorun yok
7 yıldır olmuyor
Daha sen kadar pes etmedim

Çabuk pes ediyorsun derim
Bu iş nasip kısmet işi
Stres gerçekten faktör
Hiç-bir sorun yok
7 yıldır olmuyor
Daha sen kadar pes etmedim

Canım ya Allah en kısa zamanda hayırlı bir melek göndersin sana.

Ben gerçekten kolay pes eden biri değilim. Ama eşim bu kadar isteksiz olunca sırf keyfinden ona canım çok sıkılıyor. Yoksa ben de beklerim allah en doğru günü biliyor gelir diye ama hiç bir faaliyet olmayınca dayanamıyorum.

Çok ilişki önemli değil verimli günlerde ilişki önemli. Yazdığından da bunu bildiğini anlıyorum. Eşinle konuş anlaş. Ovülasyon testi yapacağını yumurtlama olduğu günü mutlaka değerlendirmek gerektiğini diğer günler ona hiç bi şekilde baskı yapmayacağını söyle. Ayda 1-2 gün var böyle önemli olan de. Teknik bilgi ver. Sürekli olması gerekiyor ya da sık olması gerekiyor gibi düşünüyor olabilir. Erkekler kendini şartlayınca stres yapabiliyor hatta soğuyabiliyorlar kimi zaman isteksizlik bile olabiliyor. Eğer sağlık probleminiz yoksa yumurtlama gününe doğru 2-3 gün önceden olan ilişkide bile döllenme olur. Ama bunu önceden eşinle konuşman lazım işte, bilmesi lazım.

Benimki de öyleydi
Sabır ve zamanla ikna ettim
Tedaviye başladık şükür

Canım gerçekten anlatıyorum güzelce. Bak böyle oluyormuş bunu yapmanın nedeni buymuş falan. Ama yok istekli değil. Hele hiç olmayınca canım daha çok sıkılıyor.

Canım gerçekten anlatıyorum güzelce. Bak böyle oluyormuş bunu yapmanın nedeni buymuş falan. Ama yok istekli değil. Hele hiç olmayınca canım daha çok sıkılıyor.
Allah Allah. Başka belirtiler de olsa büyü falan diycem o kadar. Seks istemeyen erkek olmaz yaa, sık istemeyen olabilir belki. Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Allah Allah. Başka belirtiler de olsa büyü falan diycem o kadar. Seks istemeyen erkek olmaz yaa, sık istemeyen olabilir belki. Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Valla bende normal bu sanıyordum. Ama hiç istek YÖK adamda. Belki de bana böyledir ben çekici değilimdir. Ama gerçekten elimden geleni yapıyorum.

Valla bende normal bu sanıyordum. Ama hiç istek YÖK adamda. Belki de bana böyledir ben çekici değilimdir. Ama gerçekten elimden geleni yapıyorum.
Öyle düşünme. Sevmese evliliği devam ettirmez. Belki psikolojik ya da hormonlarla ilgili bir durum vardır. Muayene olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…