• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş huylari ve sıkıntı

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Merhaba ben mi abartyorum esime kendimi ifade mi edemiyorum bilmiyorum artik son care 3. bi göz olarak size danisiyorum esimle normalde iyi anlasiriz bi yavrumuz var 2 yasinda isten eve bi hayati var geri kalani da bizle gecirir isteklerimi onemser (genelde)

Buraya kadar normal asıl sıkıntılar evimizin disinda olan seyler birincisi kayinvaldem buraya da daha once yazmistim kendisiyle yasadigim sorunlari baskin karakterde kendi dedigi olsun isteyen nereye gittigimi akrabalarimin evime gelmesine burnunu sokan karisan ailemin gelmesinden rahatsiz olabilecek kadar türlü huylari olan biri onunla yasadigim sikintilari uzatmayacagim kendisiyle bu yilin basinda buyuk bir kavga ederek 5 6 ay konusmadik nitekim evliligimi etkilemesi psikolojik olarak yorulmam esimle iliskimin bozulmasi durumlariyla duzelttik ama sevgim icimde koca bi sifir bitti yok sadece esimin annesi diye saygimi koruyorum esim 3 erkek kardes diğer 2 si yasadigimiz sehirden ayrildi kayinvalde dul bu arada esim nereye gitsek haber veriyo anne biz buraya gidiyoruz (evlerimiz ayri) anne biz suraya gidicez ya diyorum biz kapimizi kapatip niye cikarmiyoruz her gittigimiz yeri niye haber vermek zorundayiz ben mi yanlis düşünüyorum aradim canim istedi soyledim diyor biz ayni evde yaşamıyoruz o nasil haber vermeden istedigi yere gidiyorsa bizde gidebiliriz diyorum bu bahsettigim adam 33 yasinda cocuk değil ben her gittigim yeri soylemek istemiyorum haksiz miyim

Ikincisi esimin dayisi babam hakkinda yok beceriksiz adam yok bi isi halledemiyo türü terbiyesiz uslupla babam hakkinda 2 3 kere konustu bende en sonunda olay cikardim bi daha bu adam babam hakkinda konustugunu duyarsam yasli basli demicem agzima geleni sayacagim diye sonra dayisi esim onla konusunca ozur dilemek icin evime geldi bende geri adim atmadim misafir diye agirladim ama o kadar esime de dedim ben bu adami gördüğüm yerde selam veririm ama evine gitmem yurtdisindan geldi diye saymam haberin olsun hangi evlat babasi hakkinda boyle konuşan birinin elini oper dedim simdi beyefendi yine geldi esimle bi tartismamiz da bu konu dayima gidelim istemiyorum iste

Ben haksiz miyim yanlis mi düşünüyorum esimle bu tur buna benzeyen sorunlardan tartisiyoruz bi kac ornek daha verebilirim ama uzatmak istemedim artık o kadar yoruldum ki ayrilmayi düşünür hale geldim

Son düzenleme:
Bence haklısınız. Çok bunalmışsınız besbelli ama ayrılmak biraz uç nokta olur çünkü çözülmeyecek sorunlar gibi görünmüyor.

Bu ne ya herseyden annesine haber veriyor icazet alsın bir de annesinden oldu olcak gidebilirmiyiz diye sacmaliga bak pes artik
Ben olsam bende uyuz olurdum
Bizimkide olur olmadık arar,esim de acar birsuru soru sorar ama merakindan napion oglumm ,benden icin beni sorar,neredesiniz,soylemi boylemi cok merakli cunku esimde sıkıla sıkıla konusuyor bazen fark ediyorum.
Ama sizin durum baska
Ayrica dayisi konusunda kesinlikle cok iyi yapmissiniz misafir diyipte büyüklük gostermissiniz agirlamissiniz ve ben saymam yurtdisindan geldi diye merhaba merba derim demenizde gayet doğru ve yerinde bir karar ben seni hakli buldum
Ama boşancak bir durum yok abartma.
Esine soguk davran anlar nasilsa gelir sorar ne oldu ne oldu
Surekli syni seyleri söyleyince beyinleri almiyor erkeklerin
Ben esimi cok yerdim kemirirdim artik yapmiyorum onu kaale bile almiyorum bazen canim sıkkın oluyor annesiyle konusuyor selami var annemin diyor cevap bile vermiyorum
Halbuki aram bozuk degil ama o an sinirliym
Onu kaale almazsan gercekten cok mutlu olursun
Kaynananla da bidahs gorusme madem bu kadar yuzgoz oldunuz
Hem dayi kimmis ya dis kapinin dis mandali kendi kendine rolleniyor mu yani utanmadan baban hakkinda konusuyor saygısız herif

Sen hep cocugunla ilgilen midem agriyor karnim agriyor uykum var cocugun uykusu vsr cocuk yemek yicek al sana firsat iste firsat bu firsat gitme zorla biryerlere gitmek zorunda degilsin bosver

annesine haber vermesi çok anlamsız geldi. ama huy edinmiş sanırım. ben görmezden gelmeye çalışırdım. ama kadının hayatıma karışmasına asla izin vermezdim.

kavga edip yüz göz olduğum adamla (dayı) da tekrar görüşmezdim.

Ortada boşanmayı düşünecek kadar ciddi bir mesele yok.
Kayınvaldeniz ile olan meseleye çok takılmamaya çalışın; siz yapma,söyleme dedikçe eşiniz inada bindirir.
Çocukların olumsuz davranışlarını görmezden gelerek söndürür, olumlu davranışlarını takdir ederiz biz okul öncesi öğretmenleri,
siz de bu taktiği eşinize uygulayabilirsiniz.
Dayısına çok istiyorsa kendisi gitsin,
sizi zorlayamaz.
Ben de görüşmezdim böyle boşboğaz ve dedikoducu bir dayıyla.
Dayı hakkında yorum yapmayın, ben görüşmek istemiyorum sen istediğin akrabanla,
istediğin zaman görüşebilirsin deyin sakince...
Zıtlaşmayın hiç, zamanla ısrar etmekten yorulur, konu tavsar.

Back
X