• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş / İdealler / Bebek ?

evet yillardir harap ettim kendimi. Tukendigimi hissediyorum artik.
Ama surekli bir baski, laf etrafimda da. Evde canin sıkılmıyor mu, atanamiyosun madem ozelde calis, hepsini bosver bebek yap, ee onca emek verdin kpssyi birakma... Surekli sesler var cevremde.

(Bu arada konumu biraz daha kisalttim)
Insanlar hiic susmuyorlar surekli bir sey soyleyen cikar onemli olan sizin ne istesiginiz calismak guzel tamam olacaginin garantisi var mi bir kez daha gucunuzu toplayip calisir misiniz? Ote yandan bebek olunca 2 yil falan calismaniz zorlasir. Hemen de hamile kalinmiyor. Hamilelikle beraber yaklasik bir yiliniz var. Bu zamani iyi degerlendirip derse asilin. Bebisiniz de o arada annesinin karninda olur :emir_bebek:

Insanlar hiic susmuyorlar surekli bir sey soyleyen cikar onemli olan sizin ne istesiginiz calismak guzel tamam olacaginin garantisi var mi bir kez daha gucunuzu toplayip calisir misiniz? Ote yandan bebek olunca 2 yil falan calismaniz zorlasir. Hemen de hamile kalinmiyor. Hamilelikle beraber yaklasik bir yiliniz var. Bu zamani iyi degerlendirip derse asilin. Bebisiniz de o arada annesinin karninda olur :emir_bebek:

bana da oyle geliyor hamileyken stressizce calisayim diye ama iste... Ben ve stressizlik :eek:

Eşin seni böyle bir karar almaya zorlayamaz. Canın nasıl isterse öyle yaparsın. Asla bir erkeğe güvenip geleceğini yakma. Gerektiğinde kendi ayakların üzerinde durabilesin. Yarın, öbür gün ne olacak belli değil. Bebeğinide yap kariyerinide. Eşin senin adına kararlar almasın böyle bir konuda. Herkesin çabası, emeği kendine.

pardon ne alaka??
Mühim değil.
Durduk yere canım demenize takıldım
Ona binaen yazıp, düzenledim.

Bu arada maddi durumdan bahsetmemişsiniz. Bebeğin gelişi bile 2 aylık memur maaşı ortalama,
Tüm paranız Bebek ve siz olmak üzere 3e ama -aslında 2ye bölünecek.

Acelesi YÖK bence bebeğin

bana da oyle geliyor hamileyken stressizce calisayim diye ama iste... Ben ve stressizlik :eek:
Ben de cok stresliydim ama artik sallamiyorum her sey olacagina variyor. Bir de ben ne zaman sakin sakin calissam o zaman sinavlari geciyorum ne zaman da kendimi yesem o zaman yapamiyorum.

Niye secim yaptirtiyorsunuz? Anne olunca hersey bitiyormu anlamadim.

Mühim değil.
Durduk yere canım demenize takıldım
Ona binaen yazıp, düzenledim.

Bu arada maddi durumdan bahsetmemişsiniz. Bebeğin gelişi bile 2 aylık memur maaşı ortalama,
Tüm paranız Bebek ve siz olmak üzere 3e ama -aslında 2ye bölünecek.

Acelesi YÖK bence bebeğin

tamam afedersiniz geri aldim lafimi.

Valla arkadaşım çocuğunu yap, eğer kaldırabileceğini düşünüyosan sınava da hazırlanmaya devam et. Bak ben 2016dan 90 aldım, ilk tercihlerde sırf doğu vardı, dedim yapmıcam tercih, şimdi istanbula ( kendi şehrim ve alımı neredeyse yok) çook iyi bi kuruma atandım pat diye.Çocuk varken de olur neden olmasın yeter ki sen iste, eşinin de sana böyle seçenek sunmasına izin verme.

İş sahini olmak zorundasın arkadaşım. Çalışmak zorundasın. Lisanlı ev hanımı olmamalısın. O kadar bunun için mi okudun? Kocandan harçlık almak için mi? Boşanınca nafaka almak için mi?

Ev hanımı sigortasız garantisiz ikramiyesiz 7/24 bir iş. Ev hanımı olmayın oldurmayın.

Boşanamayan kadınların en büyük sebebi bu. İşleri yok güçleri yok.

İşinizi elinize alın sonra çocuk yapın. Çocuk olduktan sonra hiç uğraşamazsınız.

Valla arkadaşım çocuğunu yap, eğer kaldırabileceğini düşünüyosan sınava da hazırlanmaya devam et. Bak ben 2016dan 90 aldım, ilk tercihlerde sırf doğu vardı, dedim yapmıcam tercih, şimdi istanbula çook iyi bi kuruma atandım pat diye.Çocuk varken de olur neden olmasın yeter ki sen iste, eşinin de sana böyle seçenek sunmasına izin verme.

hayirli olsun isiniz :KK200::nazar:
kisaca nasil calistiginizdan bahseder misiniz bana ister ozelden ister burdan, musait zamaninizda.

Ayrıca şu an erzurumda annesiyle ve minik bebeğiyle aday memurluğunun dolmasını bekleyen arkadaşım var, 1-2 sene zahmet için 20 yılını elinin tersiyle itme sakın

Ayrıca şu an erzurumda annesiyle ve minik bebeğiyle aday memurluğunun dolmasını bekleyen arkadaşım var, 1-2 sene zahmet için 20 yılını elinin tersiyle itme sakın

baska sehir konusunda maalesef ikna edemiyorum esimi. huzursuzluk cikiyor hep. tartismalar artiyor. kac defa tercih surecinde hep bir kaos oldu evde.:KK12:

İş sahini olmak zorundasın arkadaşım. Çalışmak zorundasın. Lisanlı ev hanımı olmamalısın. O kadar bunun için mi okudun? Kocandan harçlık almak için mi? Boşanınca nafaka almak için mi?

Ev hanımı sigortasız garantisiz ikramiyesiz 7/24 bir iş. Ev hanımı olmayın oldurmayın.

Boşanamayan kadınların en büyük sebebi bu. İşleri yok güçleri yok.

İşinizi elinize alın sonra çocuk yapın. Çocuk olduktan sonra hiç uğraşamazsınız.

yillarca tamamen bu duygular ve dusuncelerdeydim. hic istisnasiz. Cevremdeki herkese de bu cumleleri defalarca kurdum
Ama su son bir yildir hic gucum kalmadi, yildim, bezdim.:KK42:

yillarca tamamen bu duygular ve dusuncelerdeydim. hic istisnasiz. Cevremdeki herkese de bu cumleleri defalarca kurdum
Ama su son bir yildir hic gucum kalmadi, yildim, bezdim.:KK42:

Valla şu devirde ev hanımlığı hele de lisanslı ev hanımlığı çok abes arkadaşım. Kadınlar artık erkeklerin eline bakmasın. Kendi hayatını kazansın.

Back
X