- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Yapanların sizden ne farkı var ki korkuyorsunuz?Öncelikle merhabalar hanımlar.
Ben sessiz sakin biraz çekingen bir yapıdayım eşim ise daha atılgan.. girdiği her ortamda cok seviliyor iş ortamında da öyle.. ikimiz de öğretmeniz o tecrübeli 2,5 enedir orada calışıyor benimm daha önce tecrübem olmadı hiç doğru dürüst meslek e de pek hakim değilim ve yarın baslıyooooo..şimdi onla aynı yerde işe başlicam ancak korkularım var ya yapamazsam.. onu da kendimi de rezil etmemek için nasıl davranmalıyım?
İyi de bunun eşinizle aynı yerde çalışmakla alakası ne? Derse 2 öğretmen girip beraber mi anlatacaksınız? Dersinizi anlatın, bitince çıkın. Eşinizden ziyade meslekte yeniyseniz onun heyecanı vardır.
Ya özel bir okul elit bir ortam.. eşim de kendini orfa geliştirdi ama özgüvenii vardı sanırım benim özgüvenim sorunum da var.. daha önce bir kaç küçük yerde calıştım oralardaki öğrwncilerden bir çok şikayet aldı idare ve beni uyardı bırda da aynı şey olursa diye korkuyorum eşim de korkuyor ama belli etmiyor. Kaynanam zillisi de laf sokup durdu dün yine şikayet alma da bilmem ne de falan filan.. ben anlatmıyordum hiç ama eşim anlatmış galiba öyle işte. Off cok korkuyorum ya
Konuları benden anlamamalarıyla alakalıydı.Sikayetler neye iliskindi?
Şikayet ederler, etmeliler de zaten. İnsanlar para veriyorlar okula sırf çocukları daha iyi eğitim alabilsin diye. Sizin paraya ihtiyacınız var diye bu işi yapmaya kalkmanız büyük cahillik. Eşinize gelene kadar o çocukları düşünün derim ben. Eğitmenlik herkesin yapabileceği bişey değil anlatma kabiliyetiniz vardır veya yoktur değişeceğine inanmıyorum bunun. Üç kuruş para kazanacaksınız diye çocukların hakkına girmeyinKonuları benden anlamamalarıyla alakalıydı.
Ben aslında öğretmenlik yapmak istemiyorum zaten insanlarla iletişimim zayıf farkındayım ama suan paraya ihtiyacımız var ve benim bu işe girmemle maddi durumumuz baya düzelmiş oluyor ..
Aslında branşımı seviyorum ama insamlara anlatma kabiliyetim olmadığını düşündüüğüm iiçin zaten yapmak istemiyorum.. dediğiniz gibi insanlara bişey anlatmak kabiliyet meselesi. Ama merak etmeyin para için elalemin çocuklarını harcayacak kadar da bencil değilim..Şikayet ederler, etmeliler de zaten. İnsanlar para veriyorlar okula sırf çocukları daha iyi eğitim alabilsin diye. Sizin paraya ihtiyacınız var diye bu işi yapmaya kalkmanız büyük cahillik. Eşinize gelene kadar o çocukları düşünün derim ben. Eğitmenlik herkesin yapabileceği bişey değil anlatma kabiliyetiniz vardır veya yoktur değişeceğine inanmıyorum bunun. Üç kuruş para kazanacaksınız diye çocukların hakkına girmeyin
Branşınızı seviyorsanız,bildiklerinizi anlatma ve öğretme becerilerinizi geliştirmek için çaba sarfetmelisiniz.Aslında branşımı seviyorum ama insamlara anlatma kabiliyetim olmadığını düşündüüğüm iiçin zaten yapmak istemiyorum.. dediğiniz gibi insanlara bişey anlatmak kabiliyet meselesi. Ama merak etmeyin para için elalemin çocuklarını harcayacak kadar da bencil değilim..
Canım özel sektörde öğrenciye gözünün üstünde kaşın var desen şikayet alırsın zaten.Bana fiil nedir diye soran çocuk beni idareye şikayet ediyor hoca anlatamıyor diye.Ee ben 20 yaşındaki adamın fiilin ne olduğunu bilip fiilde kipleri anlatırsam hatalı olurum tabii.Tüüü bana.Sen özgüvenini kaybetmemeye çalış emin ol hepimizin başına geliyor böyle şeyler.Her akşam ders çalışarak git okula sorabilecekleri her şeyi sen önceden tespit et.Branşın ne?Ya özel bir okul elit bir ortam.. eşim de kendini orfa geliştirdi ama özgüvenii vardı sanırım benim özgüvenim sorunum da var.. daha önce bir kaç küçük yerde calıştım oralardaki öğrwncilerden bir çok şikayet aldı idare ve beni uyardı bırda da aynı şey olursa diye korkuyorum eşim de korkuyor ama belli etmiyor. Kaynanam zillisi de laf sokup durdu dün yine şikayet alma da bilmem ne de falan filan.. ben anlatmıyordum hiç ama eşim anlatmış galiba öyle işte. Off cok korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?