- 6 Temmuz 2023
- 6.336
- 25.275
- 468
Lıbıdolar cok yuksek bu ay.Eski eş ile diye belirtmek daha doğru olurdu. Ben böyle şeylerde katıyım aslında ex'ten next olmaz tatil rehavetiyle ciddi kararlar almayın bence.
Sevince gurura yenik dusulmedıgını benı sevenden de gordumŞuan neden ayrıldıgımızı anlatsam gülersiniz heralde :)basit bir mevzuyu büyüttük büyüttük pat diye bosandik :) kavga ettik bir sabah. Daha önce aklimizda hiç bosanma falanda yoktu. O gün ayrıldik. Grura yenik dusup geri adim atmadik ikimizde.
Niye boşandınız daha öncesinde? exten next olmaz illa bir yerde patlar. Sırf hayatınıza biri girmedi diye dönmüyorsunuz inş.Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak. Belki aramizda bu işin uzmanı vardır yardımcı olur :)
Eski eşimle bir araya gelme durumumuz var. 5 yıl aradan sonra, böyle bir karar aldık. 9 yaşında oğlumuz var. 4 yasindayken boşanmistik bizi hep ayrı biliyor.
Neyse şimdi biz oğlumuza bunu nasil soyleyelim? Nasil anlatalım? Biz bosandiğimizda psikolog yardimi aldik ilac kullandik. 2 yildir hiç birsekilde yardim almiyoruz. Psikolojisi düzeldi çok sükür. Pat diye söylersek de acaba psikolojisini bozar miyiz? Oğlum çok mutlu olur ama, nasil anlatabiliriz diye yardim istiyorum sizden.
Şimdiden çok tesekkur ederim. Musmutlu günleriniz olsun <3
Sorma hemde nasılLıbıdolar cok yuksek bu ay.
Ulkece yanlış kararlar egılımındeyız
O kavganın sebebi neydi işte? Turşu suyu değildir herhalde.Şuan neden ayrıldıgımızı anlatsam gülersiniz heralde :)basit bir mevzuyu büyüttük büyüttük pat diye bosandik :) kavga ettik bir sabah. Daha önce aklimizda hiç bosanma falanda yoktu. O gün ayrıldik. Grura yenik dusup geri adim atmadik ikimizde.
O kavganın sebebi neydi işte? Turşu suyu değildir herhalde.
Arkadaşlar gerçekten soruyorum. Kırıcı olmak istemiyorum ama, sırt libidolardan dolayı biraraya gelebilir miyiz? 5 yılda hep aşağıdaydı da 5 yil sonra mi arşa cıktı. Bu konuyu nasıl yerlere çekiyorsunuz. Ben oğlumun psikolojisi acisindan yardim istedim sizden. Lütfen actiğim konu üzerinden yorum yapalım. Kim sevismek istediği icin barısmak ister? Rica ediyorum konu baska yerlere gitmesin.
Bazen kimse anlamıyor. Diyorum neyse kimse anlamasa gelengiden anlar. Mesela dün öyle bir yorumum vardı. Dur bakacağım kimse anlamış mı sffsgdfBu aralar formundasın, sabahtan beri denk geldiğim tüm yorumlarına gülüyorum
Sen de gülmüşsün bak işte jskdkdkBazen kimse anlamıyor. Diyorum neyse kimse anlamasa gelengiden anlar. Mesela dün öyle bir yorumum vardı. Dur bakacağım kimse anlamış mı sffsgdf
Hangisi hangisiSen de gülmüşsün bak işte jskdkdk
Islak mendille şeyini siliyormuş ya, sonra oldu olacak hesabı da isteyin demiştim.Hangisi hangisi
Ahsjdsjdhsjdjx sabahtan beri baktığım konularda hep patlatmışsın esprileriIslak mendille şeyini siliyormuş ya, sonra oldu olacak hesabı da isteyin demiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?