Denenmisi deneyip cocugun da düzenini bozmayin ex den next olmazMerhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak. Belki aramizda bu işin uzmanı vardır yardımcı olur :)
Eski eşimle bir araya gelme durumumuz var. 5 yıl aradan sonra, böyle bir karar aldık. 9 yaşında oğlumuz var. 4 yasindayken boşanmistik bizi hep ayrı biliyor.
Neyse şimdi biz oğlumuza bunu nasil soyleyelim? Nasil anlatalım? Biz bosandiğimizda psikolog yardimi aldik ilac kullandik. 2 yildir hiç birsekilde yardim almiyoruz. Psikolojisi düzeldi çok sükür. Pat diye söylersek de acaba psikolojisini bozar miyiz? Oğlum çok mutlu olur ama, nasil anlatabiliriz diye yardim istiyorum sizden.
Şimdiden çok tesekkur ederim. Musmutlu günleriniz olsun <3
Neden boşanmıştınız acaba özel değilse anlatır mısınızBasinizi ağritmiyim diye anlatmamistim. 5 yil sonra bu yaz oğlumla basbasa tatile gittigimizde helallik istedi. Sonra konu konuyu açtı. O kadar büyük konuşmustuk ikimizde :) oturalim konusalim dedi. Oturduk konuştuk. 24 yasimda bosandik suan 29 yasindayim. Oda 33 yasinda. Nasipte varsa önüne geçilmiyor. Bana tekrar biraraya geleceksiniz deseler inanmazdim :)
Ay bence de sevişmek isteseniz zaten yaparsınız.evlenmeye de gerek yok.Arkadaşlar gerçekten soruyorum. Kırıcı olmak istemiyorum ama, sırt libidolardan dolayı biraraya gelebilir miyiz? 5 yılda hep aşağıdaydı da 5 yil sonra mi arşa cıktı. Bu konuyu nasıl yerlere çekiyorsunuz. Ben oğlumun psikolojisi acisindan yardim istedim sizden. Lütfen actiğim konu üzerinden yorum yapalım. Kim sevismek istediği icin barısmak ister? Rica ediyorum konu baska yerlere gitmesin.
Lıbıdolar cok yuksek bu ay.
Ulkece yanlış kararlar egılımındeyız
En doğru tespit, minnoş göbekli kocam bile şu sıralar gözüme Conan gibi görünüyor.O bile bana bir ara ,kilo mu verdin ??zayıf görünüyorsun dediLıbıdolar cok yuksek bu ay.
Ulkece yanlış kararlar egılımındeyız
Anne baba birleşiyor diye moralinin bozulacağını sanmıyorum.Merhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak. Belki aramizda bu işin uzmanı vardır yardımcı olur :)
Eski eşimle bir araya gelme durumumuz var. 5 yıl aradan sonra, böyle bir karar aldık. 9 yaşında oğlumuz var. 4 yasindayken boşanmistik bizi hep ayrı biliyor.
Neyse şimdi biz oğlumuza bunu nasil soyleyelim? Nasil anlatalım? Biz bosandiğimizda psikolog yardimi aldik ilac kullandik. 2 yildir hiç birsekilde yardim almiyoruz. Psikolojisi düzeldi çok sükür. Pat diye söylersek de acaba psikolojisini bozar miyiz? Oğlum çok mutlu olur ama, nasil anlatabiliriz diye yardim istiyorum sizden.
Senin yorumların çok komik oluyor daha çok yorum yap lütfenTatilde sizi cıbıl cıbıl gördü tabi bikiniyle.
Lıbıdoyla gaza gelmıs olabılır, bence ölçüp tartın lak diye oglana soylemeyın
Bizim Mutluluk1982 olmasın o?İs yerimde aynı adamla 4. Kez evlenmek isteyen bir arkadaşımız vardı
Neden aynı adam bilmiyoruz ama sürekli bir evlenip boşanma hali olduğu için kızları da çok normal değildi.
Yok bunun 1 tane kızı var 13 yaşındaBizim Mutluluk1982 olmasın o?
Ayrılık sebebiniz neydi acabaBasinizi ağritmiyim diye anlatmamistim. 5 yil sonra bu yaz oğlumla basbasa tatile gittigimizde helallik istedi. Sonra konu konuyu açtı. O kadar büyük konuşmustuk ikimizde :) oturalim konusalim dedi. Oturduk konuştuk. 24 yasimda bosandik suan 29 yasindayim. Oda 33 yasinda. Nasipte varsa önüne geçilmiyor. Bana tekrar biraraya geleceksiniz deseler inanmazdim :)
Bir de çok önemli bir karar bu. Ola ki tekrar ayrılmak durumunda kalırsanız çocuğunuz çok daha fazla etkilenir..Kararınızdan ve özellikle devamlılığından nasıl emin olabiliyorsunuz. Boşanma nedeniniz neydi?Arkadaşlar gerçekten soruyorum. Kırıcı olmak istemiyorum ama, sırt libidolardan dolayı biraraya gelebilir miyiz? 5 yılda hep aşağıdaydı da 5 yil sonra mi arşa cıktı. Bu konuyu nasıl yerlere çekiyorsunuz. Ben oğlumun psikolojisi acisindan yardim istedim sizden. Lütfen actiğim konu üzerinden yorum yapalım. Kim sevismek istediği icin barısmak ister? Rica ediyorum konu baska yerlere gitmesin.
Büyük cesaret tekrar aynı adamla evlenmek umarım mutlu olursunuzMerhaba arkadaşlar benim sizlere bir sorum olacak. Belki aramizda bu işin uzmanı vardır yardımcı olur :)
En doğru tespit, minnoş göbekli kocam bile şu sıralar gözüme Conan gibi görünüyor.O bile bana bir ara ,kilo mu verdin ??zayıf görünüyorsun dedi
Adamında ,benimde gözümüze perde indi.Bu ay kalp hoplamalarina inanmayın, akşam Romeo ile yatıp sabah şebek ile uyanma ihtimali çok yüksek......
Anlattığına bakılırsa oBizim Mutluluk1982 olmasın o?
Valla ne yalan söyleyeyim bende +18 sandım başlığı okuyunca,bu kk da herkes fesat demekkiBen mutluluk1982 değilim arkadaşlar. Yeni üyeyim ilk konum bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?