• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ile kavgada çığrından çıkan var mı

Bardak fırlatmak mı😳

Çok mu türk filmi izlediniz. Yani öfkeden eşyaya zarar vermek duydum da... sonradan parçalarını kendisinin toplayacağı bardağı fırlatmak fazla radikal geldi.

Eşimle bağırış çağırış yapmadık hic bilemedim. Yani kendisinin bağırma huyu yok. Duymadım hiç.

Ama kavgada sesler yükselebilir. Amenna . Ben öfkelenince sesim yükselir yani. Ama tabak çanakla dövüşmedim hiç.

Ben de kizdim bugün.suratimi sallayıp oturuyorum.cok muhatap olmuyorum.gerektigi kadar.sonra sakinlesince belki konuşuruz.Belki kavga ederiz bilmiyorum.

Aslında yazıp yazmamakta kararsızdım ama neyse ..
Ben çıkmıştım çığrından hatta gözüm dönmüştü , döküverdim sırtından kaynar suyu , sonra da öylece seyrettim onu , zıpzıp zıpladı yandım diye sonra beni koşturdu , nasıl kaçtığımı bilemedim kvalidemin evine , kendimi bi odaya kilitledim , bi yakalasaydı parçalardı o canının acısıyla .
Kapıyı kırmaya falan başladı ama tuttular onu .
İşte beni yaktı diyo sırtını gösteriyo falan ama sebebini de söylemiyo .
Kpederimle kvalidem geldi aç kapıyı gitti diye , açtım kapıyı kpderim " kızım naptın da delirttin naptı noldu " dedi .
Ben bi şey yapmadım kendisi sebep oldu dedim .
Sebebini söylemedim ama ben haklıydım .

Aslında yazıp yazmamakta kararsızdım ama neyse ..
Ben çıkmıştım çığrından hatta gözüm dönmüştü , döküverdim sırtından kaynar suyu , sonra da öylece seyrettim onu , zıpzıp zıpladı yandım diye sonra beni koşturdu , nasıl kaçtığımı bilemedim kvalidemin evine , kendimi bi odaya kilitledim , bi yakalasaydı parçalardı o canının acısıyla .
Kapıyı kırmaya falan başladı ama tuttular onu .
İşte beni yaktı diyo sırtını gösteriyo falan ama sebebini de söylemiyo .
Kpederimle kvalidem geldi aç kapıyı gitti diye , açtım kapıyı kpderim " kızım naptın da delirttin naptı noldu " dedi .
Ben bi şey yapmadım kendisi sebep oldu dedim .
Sebebini söylemedim ama ben haklıydım .
Bu kadar çılgınca bir tepki vermenize sebep olan kavga neydi gerçekten dehşete düştüm.

Aşırı sinirlenince sesimi yükseltirim ama asla eşyaları atıp öfke patlaması yaşayacak boyuta gelmem. Benim yapıma ters her zaman doğru bir iletişim kurmaya çalışırım. Zaten öyle büyük kavga edecek kadar dolduysam büyük ihtimalle 2 dakika bağırır sonra ordan uzaklaşırım. Ağlamamak için kendimi tutsam da hemen ağlarım balık burcu laneti yüzünden adam akıllı kavga bile edemem eşimle 😂

Bardak fırlatmak mı?!
Her evlilikte tartışma olur ama kavga boyutuna getirmek tarafların elindedir bence.

2 yıllık evliyim. Hiç bağırmadık ikimiz de. Hoşlanmadığımız şeyleri incitmeden söyleriz birbirimize. Zıt fikirlerimiz tabii ki oluyor ama orta yolu buluyoruz konuşarak. Konuya bağlı olarak birimizden biri alttan alır. Surat asmaya gelince ikimiz de asla yapmayız. Sorunu sıcağı sıcağına konuşur hallederiz. Böylece uzamamış olur.
ADamına denk gelmişsinz de ondan maşallah size ama alttan almak sizde tek taraflı olsaydı sizde öyle olurdunuz bizdedr durum bardak fırlatmqlar karşındaki kişinin öfke kontrolü yoksa siz de çığırından çıkıyosunuz bir alttan alıyosunuz iki alıyosunuz üçüncü de delirtiyorlar, kadında da var ama en çok erkek de var öfke problemi

Bardak fırlatmak yerine soğukkanlı olmayı tercih etseniz kazanan siz olursunuz (susun demiyorum) ama bardak fırlatacak seviyeye asla getirmeyin kavgaları aksi takdirde saygı tamamen biter
Kimin 2. Üyeliği?

1 yıllık evliyim, ilk zamanlar eşimle kavga ederken bardak firlatmalar bagirmalar ve eşimin de patlamasıyla bu en az 3-4 günümüze mal oluyordu. Şuan kavga ediyorsak bile susuyorum fakat yüzümü de asmadan edemiyorum böyle olan var mı ? Hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında mesela bunu nasıl dile getiriyorsunuz soğukkanlı olan var mı ve bu kazandırıyor mu sizce ?
Bem soğukkanlı biri değilimdir. Biri beni kavga edecek raddeye getirdiyse aman sen yeter ki bağırma ben bir daha yapmam kıvamına gelir. Çünkü kavga ve şiddeti sevmem. Ortada çok büyük birşey olmalıdır ama haklıysam da kavga etmeden lafını Osmanlı tokadı gibi çarparım

Çünkü bu ülkede susan nazik insana ezik muamelesi yapılıyor

Evet , en son tornavida elime geçti saplicaktim nerdeyse ,eş kisisi tornavidayi tutarken eline girdi azicikk.birqz daha yanyana kalsaydik katil olabilirdim akıl saglimi kaybedicektim neredeyse

ADamına denk gelmişsinz de ondan maşallah size ama alttan almak sizde tek taraflı olsaydı sizde öyle olurdunuz bizdedr durum bardak fırlatmqlar karşındaki kişinin öfke kontrolü yoksa siz de çığırından çıkıyosunuz bir alttan alıyosunuz iki alıyosunuz üçüncü de delirtiyorlar, kadında da var ama en çok erkek de var öfke problemi
Muhakkak tabii. Haklısınız. Bizde biraz da yaş faktörü var. Geç evlendik. Deli dolu yaşların fevriliği kalmamış oluyor.

1 yıllık evliyim, ilk zamanlar eşimle kavga ederken bardak firlatmalar bagirmalar ve eşimin de patlamasıyla bu en az 3-4 günümüze mal oluyordu. Şuan kavga ediyorsak bile susuyorum fakat yüzümü de asmadan edemiyorum böyle olan var mı ? Hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında mesela bunu nasıl dile getiriyorsunuz soğukkanlı olan var mı ve bu kazandırıyor mu sizce ?
3 yildir evliyiz henuz bagirarak kavga etmedik
1 kere cok sacma bir sey yapti (annesine hic soylememesi gereken bir seyi soyledi) agzimdan o anki dehşetle "salak misin" diye kaciverdi. Pesi sira defalarca ozur dilememe ragmen hala ara sira hatirlatir o lafimi. Bardak firlatmak falan ciddi ofke kontrol problemi. Evde cocuk varsa/olursa cok etkilenir. Susup surat asmak da cozum degil. Erkeklere kafa tatili oluyor o zaman. Ben genelde bir surr surat asar sonra basina eksiyip konunun uzerine giderim. Bazen de o gelir kizdin di mi diye. Konusur atisir hallederiz. Mantikli olan da bu bence

Reglken mi degilken mi :olamaz:

Saka bir yana hic bu sekilde kimseyle kavga etmedim. Ofke terapisi dusunun bence, ozellikle coxuk dusunuyorsaniz bu probleminize odaklanin.
Esinize sudan sebeplerle kiziyorsaniz tabi ki.

Adam sizi cileden cikariyorsa da bosanmak muhakkak secenekleriniz arasinda olsun

Normal degil.

Hoşuma gitmeyen bişe olduğunda yalnızken sıkıştırıp alçak bi ses tonuyla bik bik başının etini yiyorum 45 saniye, evde iki çocuk olunca anca o kadar söylenebiliyorum, bi 10-15 dakika sonra aynı şekilde 45 saniyelik bi cevap veriyor eşim fısır fısır diye,yine bi mola veriyoruz böyle duraklaya duraklaya olunca hem düşünerek lafımızı seçerek kavga ediyoruz hem de zamana yayılıyor tabi bi süre sonra tadı çıkmayınca normal hayatımıza dönüyoruz😂 Çocuk yapınca bi soğukkanlılık çöktü ikimize 🙄

Ben aşırı sinirli biriyimdir ve sinirime hakim olamam evliliğimizin başlarında sinirlendiğimde çoğu kez bağırıp bi çok kez tokat atmışlığım var 😔 eşim başlarda şaşırdı falan ama sonra yoluna koyduk çok şükür artık kim kızarsa kızgınlığı kadar karşısında kini öpüyor 🥰

Back
X