• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ile kavgada çığrından çıkan var mı

20 yıllık evliyim Bardak fırlatma raddesine hiç getirmedim eşim sinirlidir çabuk parlar çabuk geçer ben kindarim intikam almadan bırakmam ama beklerim en uygun zamanda taşı yerine oturturum o da beni tanır dengelemek önemli onun istediği zaman kavga etmem ben istediğim zaman son sözü söylerim tanır karısını

Evliliğin ilk 6 ayında falan bir güç savaşı oluyor.
O dönemde galiba bizde de bir iki şey kırılmıştı. Ama ne sebebi hatırlıyorum ne neyin kırıldığını.
5 seneden sonra zaten "amaaaan nasıl olsa boşanmıcam kavga etmiyim şimdi bunun için" genişliği geliyor.

Bardak fırlatmak mı ? Öyle kavga olmaz saygı biter iki güne boşanırsınız. Herşeyin bir adabı var. Her evlilikte kavga tartışma olur ama bardak fırlatmalara gitmemeli iş. Hele daha 1 yıllık evlilikte asla . Bu sadece öfke kontrol probleminiz olduğunu gösterir ve hiç sağlıklı bir durum değil

1 yıllık evliyim, ilk zamanlar eşimle kavga ederken bardak firlatmalar bagirmalar ve eşimin de patlamasıyla bu en az 3-4 günümüze mal oluyordu. Şuan kavga ediyorsak bile susuyorum fakat yüzümü de asmadan edemiyorum böyle olan var mı ? Hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında mesela bunu nasıl dile getiriyorsunuz soğukkanlı olan var mı ve bu kazandırıyor mu sizce ?
Önceleri kavgalarımiz cilgincaydi.Teller kirilir birbirimizin bogazina sarılırdık resmen😣Sonra bir ayrilik çözdü her seyi kavga yerini tartismalara bıraktı.Ikimizde idare etmeye çalışıyoruz.Hatta daha cok esim benim sinirlerim cok yıprandığı için elimde değil bazen sınır tanımıyorum.Ama zamanla bir seyler oturuo.Kazanimin yıllar sonra geriye dönüp baktığında o kaos gibi kavgalarda agzindan sacma sapan cikan kelimeleri düşünmek zorunda kalmazsin mesela.

Bardak fırlatma mı?

Ben ki herkesin gözünde asabi bir insanım. Ama hayatımda hiç kimseye bardak fırlatmadım. Ne yaşamış, nasıl bir kavga etmiş olabilirsiniz ki 1 yıllık evlilikte bu kadar hır gür yaşadınız.

En fazla sesim biraz yükselir yada orayı terkederim. Sizde deneyin.

Back
X