- Emoji Skoru
- 7.132
- Puanlar
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eş seçerken ona göre seçeydin o zaman ablam bu işler zamanla olcak cinsten şeyler değil madem çok içinden geliyo çık tek gitHerkese merhabalar içime gerçekten dert olmuş bir konu var ve sanırım konuşmaya ihtiyacım var seneye umreye gitmek istiyorum eşim ve çocuğum ile 26 yaşındayız ve 3 yaşında bir oğlumuz var ben oraya gitmek için çok duyguluyum özellikle bu sıralar sanki rabbim beni huzuruna çağıeıyormuşcasına bir huşu var içimde daha önce hiç böyle bir niyetim olmamıştı hatta öyleki oğlum aşırı hareketli ve yaramazdır gündelik hayatımda biyere gideceksem genelde onu almadan giderim ona rağmen çocuğumla birlikte gitmek istiyorum fakat eşimin maneviyatı çok çok zayıf namaza başlaması için çok konuştum çok dua ediyorum ama maalesef içinde böyle bir his yok umreye gidelim dedim gidemeyiz şimdi yaşlanınca gideriz boşver dedi düşünün artık ne kadar önemsemediğini yani rabbime ağlayarak yalvarıyorum artık onunda bu maneviyata girebilmesi için oğlumla kendim gitmeyide düşünüyorum ama tabiki eşimin de olmasını çok isterim ne yapacağım bilmiyorum çok üzgün ve buruk bir histeyim
Aynen öyle.Dini konularda ısrarcı olursanız ters tepebilir. Dua edersiniz ona söylemeden, kalpler Allahın elinde. Allah belki ileride başka bir vesile verir. Bilemeyiz. Ayrıca adamın huyunu si biliyorsunuz onu heveslendiren şeyler neyse doğrudan propaganda yapmadan dolaylı bir şekilde heveslendirmeye çalışabilirsiniz.
Bu arada bana gidelim deseniz ben de hevesli olmazdım. Farz bir ibadet değil, araplarla yaşadığımız sorunlar da malum, insanda heves kalmıyor ki erkekler daha da düz bakıyor olaylara :)
Kimi taksın seni mi taksın, şu önünüze geleni haksız bile olsa poh poh yapmayın ya. Haksız işte bu kadar. Anonim bi site kime niye yaranacaksınız ?Valla hiç buraya yazmaya uğraşma canım sen en mükemmel buradakiler çünkü. Daha ne yorum yazarlar sana hiç merak etme. Sen bunları hiç takma boşver
Yazdıklarımdan nasıl bir çıkarım yaptınız pek anlayamadım maneviyatı zayıf evet ama bu inançsız biri olduğu anlamına gelmiyor ben Allaha inanmıyo oruç tutmuyo gibi şeyler yazmadım sadece maneviyatı zayıf yazdım ayrıca bir insanla evlenmek için illa namaz kılması koşul değildir namaz kılıp kalbi körelmiş de dünya kadar insan var ayrıca kendine zıt bir adamı secip birde çocuk yapıp lafı ne kadar itici bir tabir ben buraya dertleşmek kafamı dağıtmak için yazdım sinirlerim bozulsun diye değil hiç tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar geniş ve rahat konuşamazsınız evet burası herkese açık bir sayfa herkes dilediğini yazabilir fakat sizin düşünecelerinize ihtiyacım olmadığı çok net çok yazık gerçekten insanlae buraya sıkıntılarını paylaşıyor ama böyle kaba tabirlerle daha çok morali bozulup canı sıkılıyor işte
Onun maneviyatı, senin de türkçen zayıfYazdıklarımdan nasıl bir çıkarım yaptınız pek anlayamadım maneviyatı zayıf evet ama bu inançsız biri olduğu anlamına gelmiyor ben Allaha inanmıyo oruç tutmuyo gibi şeyler yazmadım sadece maneviyatı zayıf yazdım ayrıca bir insanla evlenmek için illa namaz kılması koşul değildir namaz kılıp kalbi körelmiş de dünya kadar insan var ayrıca kendine zıt bir adamı secip birde çocuk yapıp lafı ne kadar itici bir tabir ben buraya dertleşmek kafamı dağıtmak için yazdım sinirlerim bozulsun diye değil hiç tanımadığınız insanlar hakkında bu kadar geniş ve rahat konuşamazsınız evet burası herkese açık bir sayfa herkes dilediğini yazabilir fakat sizin düşünecelerinize ihtiyacım olmadığı çok net çok yazık gerçekten insanlae buraya sıkıntılarını paylaşıyor ama böyle kaba tabirlerle daha çok morali bozulup canı sıkılıyor işte
Kendisi geçenlerde istediği övgüleri alamadığı için bir miktarKimi taksın seni mi taksın, şu önünüze geleni haksız bile olsa poh poh yapmayın ya. Haksız işte bu kadar. Anonim bi site kime niye yaranacaksınız ?
Nıye bu sıtedesın o zaman kamrhan?Valla hiç buraya yazmaya uğraşma canım sen en mükemmel buradakiler çünkü. Daha ne yorum yazarlar sana hiç merak etme. Sen bunları hiç takma boşver
Mikimmil olan sen din kiz hani komsunun kizi sana keske annem olsan diyor du falanValla hiç buraya yazmaya uğraşma canım sen en mükemmel buradakiler çünkü. Daha ne yorum yazarlar sana hiç merak etme. Sen bunları hiç takma boşver
Maneviyatın verdiği lezzet ve huşu ile değil eş tüm dünya tatsın o hissiyatı isteyebilir insan. Öyle bir haz çünkü hele ki yumuşak kalpli biriyseniz.Herkese merhabalar içime gerçekten dert olmuş bir konu var ve sanırım konuşmaya ihtiyacım var seneye umreye gitmek istiyorum eşim ve çocuğum ile 26 yaşındayız ve 3 yaşında bir oğlumuz var ben oraya gitmek için çok duyguluyum özellikle bu sıralar sanki rabbim beni huzuruna çağıeıyormuşcasına bir huşu var içimde daha önce hiç böyle bir niyetim olmamıştı hatta öyleki oğlum aşırı hareketli ve yaramazdır gündelik hayatımda biyere gideceksem genelde onu almadan giderim ona rağmen çocuğumla birlikte gitmek istiyorum fakat eşimin maneviyatı çok çok zayıf namaza başlaması için çok konuştum çok dua ediyorum ama maalesef içinde böyle bir his yok umreye gidelim dedim gidemeyiz şimdi yaşlanınca gideriz boşver dedi düşünün artık ne kadar önemsemediğini yani rabbime ağlayarak yalvarıyorum artık onunda bu maneviyata girebilmesi için oğlumla kendim gitmeyide düşünüyorum ama tabiki eşimin de olmasını çok isterim ne yapacağım bilmiyorum çok üzgün ve buruk bir histeyim
Eşinize o huşu gelmemiş demek ki .rabbim beni huzuruna çağıeıyormuşcasına
Çok konuşmayın dinden sogutabilirsiniz . Hatta daha da ters tepip sizede karşı gelebilirnamaza başlaması için çok konuştum
Bu önemsememek değil kendının farkında olmak . Demekki daha içine düşmemiş.düşünün artık ne kadar önemsemediğini