eş kişisi.....(cenaze evi)

evde 3.kişinin olması da süreci uzatır bence de tatile çıkın başbaşa. en azından haftasonu için mesela bu aksam kaçın gidin. yerinizde olmak istemezdim ama ihmale gelmez bazı şeyler belki kurtarma şansınız vardır. yoksa bitti mi biter ne gerek var arada şiddet vs yoksa.

Bir insan her kavgada kedini hakli goruyorsa mutemadiyrn bu kafadaysa onunla olmaz. Tamam benim de su hatam diyemiyorsa bisuna zorlamayin.

çalışıyorum ama şuan için hiç param yok ve borcum var aileme gidemem kabul etmiyolar borcum bitince biraz da para biriktirince ayrı eve çıkmayı düşünüyorum oğlumla
Ne gibi bir borcun var ?
Ailen niye destek çıkmıyor olanları anlattın mi onlara?
Ailelerden bizim beklediğimiz zaten manevi destek maddi destek çalışıyorsanız vardır zaten.

Ne gibi bir borcun var ?
Ailen niye destek çıkmıyor olanları anlattın mi onlara?
Ailelerden bizim beklediğimiz zaten manevi destek maddi destek çalışıyorsanız vardır zaten.
anlattım ama bunlar için boşanılmaz dayak vs.yok diyip duruyolar

ben mi ayarlamalıyım ki onun böyle bi isteği falan yok çünkü

siz ayarlayın erkeklerin algısı çok farklı illa son aşamaya gelmek lazım pişman olmaları için ne gerek var farzedin yeni birisi ve siz emek veriyorsunuz

parayı önden ödeyin de vazgeçemeyin:) yine olmazsa para biriktirip kaçın gidin aynı evde zulum çekmeyin yaşlanınca çok çektim diyen klasik kadın olmayın

terapiye gelmesi için önce bir sorun olduğunu kabul etmesi lazım eşinin kabul etmezse tamam benim için gel demeli:) idare edeceğiz mecbur bi şekilde annelerin sorunlu yetiştirdiği erkekleri...

Annende kalsan cocukla ikinizde kafa dagitirsiniz belkide uzak kalmaya ihtiyaciniz vardir sakin cocugun yaninda kavga etmeyin olan cocuga olur

Uzatmalari oynuyorsunuz gibi geldi...
Cenaze evi teşbihi yaptiginiza gore cok agir travmalar yasiyorsunuz belli ki. Kangren olmus bir parmagi kesip atmak gerekir, ama ortada bir cocuk var.. Bilemedim.. Ancak birbirinize iyi gelmediginiz belli.

Uzatmalari oynuyorsunuz gibi geldi...
Cenaze evi teşbihi yaptiginiza gore cok agir travmalar yasiyorsunuz belli ki. Kangren olmus bir parmagi kesip atmak gerekir, ama ortada bir cocuk var.. Bilemedim.. Ancak birbirinize iyi gelmediginiz belli.
eşim ben evden gidiyorum dedi

Nasıl gidecek yeri yok. Ailesi yok mu? Maasi olan erkek her şekilde gider bi yere demek işi karıştırmaktan çekiniyor iyice. Ben evde kendi ailem bile olsa farklilasiyorum bence hala başbaşa kalmaya ihtiyacınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…