- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi pocahantes89
-
Ne gibi bir borcun var ?çalışıyorum ama şuan için hiç param yok ve borcum var aileme gidemem kabul etmiyolar borcum bitince biraz da para biriktirince ayrı eve çıkmayı düşünüyorum oğlumla
ikimizin borcu ama benim adıma ve hayatta ödemezborcunuz mu sadece size ait borç mu?
anlattım ama bunlar için boşanılmaz dayak vs.yok diyip duruyolarNe gibi bir borcun var ?
Ailen niye destek çıkmıyor olanları anlattın mi onlara?
Ailelerden bizim beklediğimiz zaten manevi destek maddi destek çalışıyorsanız vardır zaten.
ben mi ayarlamalıyım ki onun böyle bi isteği falan yok çünküevde 3.kişinin olması da süreci uzatır bence de tatile çıkın başbaşa. en azından haftasonu için mesela bu aksam kaçın gidin. yerinizde olmak istemezdim ama ihmale gelmez bazı şeyler belki kurtarma şansınız vardır. yoksa bitti mi biter ne gerek var arada şiddet vs yoksa.
Annende kalsan cocukla ikinizde kafa dagitirsiniz belkide uzak kalmaya ihtiyaciniz vardir sakin cocugun yaninda kavga etmeyin olan cocuga olurEşimle sorunlarımız bir önceki konularımda var arkadaşlar.Genede kısaca bahsetmek isterim.Severek evlendik çok da sevdik hatta.4 senedir evliyiz.Bu 4 sene nasıl mı geçti.Her kavgada eşim haklı.Her kavgada ben sorunluyum.Beni hep karşına aldı çocuğu fırçalamış gibi konuştu.Düzelt kendini diye.Ama sorunun kendisinde olduğunu hiç bir zaman kabullenmedi.Çünkü o mükemmeldi. Çünkü o olgun bense küçük kız çocuğuydum ona göre.
Kavgaların sonu gelmiyor.Ben fırçamı yer sonra özür dilerdim.Ama son 6 aydır neredeyse bende onun gibi davranmaya başladım susmadım hiç.Sonuç kavgalar çığ gibi büyüdü.Her kavgadan sonra barışıp bir daha olmasın dedik ertesi gün gene aynı.İkimizde birbirimiz sevmiyoruz artık bence...
Her kavgada çekti gitti.Ben hep aradım aradım aradım Adam canı isterse açtı o telefonu.Bana karışma arama diye bağırdı hep.Bense onun ben terk etmesine hiç dayanamayacağımı düşündüm.Artık umurumda değil...
Evimiz cenaze evi gibi.Kimse kimseyle konuşmuyor.Soğuk rüzgarlar kol geziyor evde. Herkes gergin en çok da oğlum hissediyor bu durumu.Annem bir süre bizde kalıyor çocuğa bakmak adına o da her şeyin farkında.Kapana sıkışmış gibiyim.
Ruhum daralıyor.Eve gitmek gelmiyor içimden eşimi görmek onun o suratını çekmek istemiyorum.Dertleşmek için yazdım....Uzun oldu hakkınızı helal edin.
eşim ben evden gidiyorum dediUzatmalari oynuyorsunuz gibi geldi...
Cenaze evi teşbihi yaptiginiza gore cok agir travmalar yasiyorsunuz belli ki. Kangren olmus bir parmagi kesip atmak gerekir, ama ortada bir cocuk var.. Bilemedim.. Ancak birbirinize iyi gelmediginiz belli.
Bu durumda ne yapmayi dusunuyorsunuz?eşim ben evden gidiyorum dedi
sen bilirsin git dedim hiç ısrar etmedim konuşmadım neyse gidicek yerim yok dedi kaldıBu durumda ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Ben asla kalmasi icin israr etmezdim mesela. Kendi bilir, o kaciyorsa siz de dur dememelisiniz.
bilmiyorum ki annemle ilgili bişey demediÇözüm aramadan gidiyor mu? Anneniz in yanında rahatsız mi oldu yoksa başkası mi var gelir benim aklıma ilk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?