eş kişisi.....(cenaze evi)

arçelik de teknik servis eşim

Arada eğitim,kültür,ailesinin ilgi yakınlığı derecesinin bile farkı varsa bunu örtmek için yapıyordur. Aralarındaki farkı kendi açığını kapatarak òrtmeyi akıl eder inşAllah.

Evet hala evli ama mutlu sayilmaz.
Bende çok konu açmıştım biten evliliğim ile ilgili burada boşanalı bir sene olacak neredeyse eşim hiç peşimi bırakmadı yani sürekli her attığım haberden haberi oldu hayatıma birinin girmesini bırak normal bir erkek arkadaşımın Bile olmasına tahammülü yoktu ama ne yazık ki kendisi ailevi sorunlarımız yüzünden sorunlar büyüyünce beni aldattı evliyken 5 ay boyunca ama bu hale gelmesinin asıl sebebi aşırı sinirli dediğim dedik olması hep onun istediğinin olması falan filan onun yüzünden tartışmalar çok uzayınca da beklenen son aldattı arada bir takıldığı eskilerden bir kadınla şimdi ise çok pişmanım diyor tamam bu sefer çoğu konuda düzelme var yani kadın kız gece hayatı saygısızlık hakaret falan Yok ve asla peşimi bırakmayacak onu da biliyorum..boşanmamış olsaydım normalde istediğim şeyleri yapmayacaktı biliyordum ve bir daha evlenelim dediğinde yapmayacağını sandığım çoğu şeyi istedim ondan ve şaka gibi hepsini kabuk et ve yapıyor kolay şeylerde değil ama elinden gelen herşeyi yapıyor şuan ve de yapmaya da razı benim sadece tek korkum bazen unutamayıp eski konuları açmam ve onun sinirlenmesi yani kendi kendini sıkması biraz sesini yükselterek tepki vermesi kızması birde mesleğinden dolayı biraz dengesiz davranması başka bir sorun kalmadı aslında tam da istediğim givi oldu sayılır ama ben korkuyorum içimde bir sıkıntı var yani ne onunla oluyor ne de onsuz . Başkası zaten çok zor ZAten oldu yaşım 35 daha bi çocuğum Bile yok bende ablanız gibi kendim psikoloğa gittim bir sene bana çok katkısı oldu gerçekten eskiden olsa hemen dönerdim inanırdım ve onu çekmeye devam ederdim ZAten yıllarca onu affettiğim için yine hemen kabul edicem sandı ama artık o da farkında eskisi gibi olmadığımın. Ve şuan tekrar onunla evlensem mi evlenmesem mi diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim bir karar vermek zorundayım ama geleceğim söz konusu ayy bende bilemiyorum işte bende konu sahibi gibi çıkmazdayım

arçelik de teknik servis eşim
Bende eski eşim gibi polis asker falan mı acaba dedim İnan bana onlar daha beter oluyorlar aksi huysuz bencil dediğim dedik hiç hatalarını kabul etmeyen
Sonra karşına alıp konuşmaya kalkıyorsun yine hatlarının çoğunu kabul etmeyip sizin adam olmanız gerektiğini söylüyor ama kendisi de bir daha bu kadar sinirli davranmayacağına söz verip çok geçmeden eski haline geri dönüyor şimdi yeniden evlenmek istiyor her kötü alışkanlığı pis huyu geçti de bi siniri geçmiyor ve artık tahammül edemiyor insan ... o yüzden sordum mesleğini lütfen yalnış anlama canım bende tekrar evlenip evlenmeme arasında gidip geliyorum sonuçta evliyken sorunlar büyüyünce birde evden çekip gitmeleri telefon açmamaları gece hayatına takılıp içmeleri sonunda bir de ihanet vardı Şimdi her hayatı karı kız yok ama işte bir yandan düzeltmeye çalışıyor ama ben evliyken yaptıklarını unutamıyorum bazen laf sokuyorum bir an da sinirleniyor işte ben herşeyi düzeltmeye çalışırken kendim de düzelmişken istediğin her şartı kabul etmişken ve yapıyorken sen hala eskileri açıyorsun nasıl düzelecek diye sinirleniyor bu seferde de . Bu siniri beni delirtiyor Allah hepimize sabır ve hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah

Ben senin yerinde olsam o adami unuturum ve kendime güzel bir hayat kurarim.
Yapdigi düpedüz seni elde etme taktigi.
Huylu huyundan vazgecmiyor.

Ablam bir kere cocugunu düşürdü (eniştenin şiddeti sebebinden)
Yani bu tip insanlar genelde degişmiyor. Kendini ziyan etme.

Daha 35 yaşindasin ve istedigin hayati kurup yaşiyabilirsin. Sakin kanma bu Adama

Sevgim
İşinize karışmak istemem ama daha çooook gençsiniz
İnanın hayata sil baştan başlamaya değicek kadar güzel kendinize şans verin sıkı sıkı tutunun

Bence pişman olmuş bir insandan daha kıymetlisi yoktur. Samimiyetine inanıyorsaniz şans verin. Bi daha yapar diyenlere yaparsa bosanacagimi gördü daha ne yapayım dersiniz :)

çocuk var mı peki çok zor bu tarz insalanlar

Siz neden bu kadar keskinsiniz?Öyle hemen boşanılmıyor ki ben de isterim ama bazı maddi manevi olaylardan dolayı ha demeye olmuyor.evlimisiniz?
Evliyim keskin degilim senin anlattiklarindan yola ciktim sende kaldiramiyorum diyorsun esinde madem cozume ulastirmak icin ugrasmiyorsaniz neden evli kalasiniz ki ? Bencede hemen bosanilmamalo ama birilerinin fedakarlik yapmasi ile olur bu sekilde ancak zehir olur

Aslında canım ben eski eşimin beni sevdiğinden bensiz yapamadığından Emin'im ama şöyle bir durum var ki sanırım hem meslekten dolayı hem de Doğuda çok uzun süre zor şartlarda çalıştığı için biraz kişilik bozukluğu var adam da. Yani içinde kötülük yok bir de nasıl anlatsam bilemedim ama mesela davranışları çocuk gibi yani şunu yaparsam sonucu şöyle olur dalan diye düşünemiyor yani biraz kafayı yemiş ben ailem ve çevrem tedavi görmesi gerektiğini düşünüyoruz yani ben ona iyiysem o bana çok daha iyi ama ben ona sürekli durmadan konuşursam hatasını suratına çarparsam onun denge şaşırıyor bir anda. Yani taktik falan uygulayamaz içinden sinsice planlar yapıp istediği gibi davranamaz yani bildiğin çocuk beyinli beyni gelişmemiş mesela bir örnek daha yalnış olmayan ama benim biraz kızacağımı düşündüğü birşeyde benden korkar basit ve ufak yalanlar söyler yani bunları gerçekten beni kandırmak için ya da elinde tutmak için yaptığına inansam hiç muhattap Bile olmam ama o nasıl davranması gerektiğini ne yapması gerektiğini bilmiyor çok ciddiyim. Sonuçta 8 yıldır hayatımda olan biri ve ben uzun süre psikoloğa gittim benim doktorum da kişilik bozukluğu teşhisi koydu anlattıklarımdan yani burada anlatamadığım o kadar çok çocuksu davranışları var ki... o yüzden isteyerek yaptığını sanmıyorum ve sanırım hem üzülüp hem acıyorum

Sevgim

İşinize karışmak istemem ama daha çooook gençsiniz
İnanın hayata sil baştan başlamaya değicek kadar güzel kendinize şans verin sıkı sıkı tutunun
Ah canım gençsin diyorsun ama hayat işte yordu beni eski eşimin çok hızlı bir hayatı vardı İnan çok yoruldum ne dışarıda restorantta yemek yemeyi ne gece bir yerlere gidip takılmayı eğlenmeyi içmeyi hepsinden midem bulandı girmediğim ortam mekan kalmadı hayatta yaşamak isteyip yaşamadığım hiçbirşey kalmadı kendimi yorgun halsiz ve bitik hissediyorum aslında hiçte yaşımı göstermem fiziksel de yüz olarakta çokta hoş çekici hatunum ama hayat enerjim bitti tükendi kendimi maceradan maceraya atmak istemiyorum dışarı da çıkmak istemiyorum evde de sıkılıyorum ne halt edeceğimi bende bilmiyorum beni görenler 35 değil 27-28 zannediyor ama ben iki başarısız evlilikten sonra kendimi yaşlanmış 50-60 yaşında hissediyorum. Devir öyle bir devir olmuş ki ne eş ne sevgili ne arkadaş kimseye güven olmuyor. Aşk denen arkadaşlık denen birşey kalmamış. İki üniversite mezunuyum iş bulamıyorum bulduklarımda da tuhaf tuhaf adamlar sinirimi bozuyor .. aslında ben ne çirkin ne sevilmeyecek bir kadın değilim ama iş ve aşk konusunda sanırım şanssızım . Yani beni isteyenleri benim içim almıyor benim beğendiklerimin de derdi ya cinsellik ya da evlilik düşünmüyor. Eski eşim ile kedi köpek gibi geçinsek de biliyorum ki o beni her halimle seviyor o yüzden bu da benim kafamı biraz kurcalıyor haliyle Sıfırdan Yen'i bir hayata başlamak bana zor geliyor Yen'i birini tanı sonu ne olur belli değil muamma. Galiba ben de artık ne birine tahammül ne de cinsel bi istek kalmadı üzgünüm ama gerçekler bunlar

Canim benim hemen hemen ayni seyleri yaşıyoruz ben 19 yaşındayım esim 27 yasinda dort dortluk degiliz bizimde kavgalarımız oluyr elbette senin dediğin gibi esim hic bir zaman kendisinde hata aramaz hep hatali taraf ben olurdum ama ben sunu cok iyi anladim eger mutlu bi yuva istyrsan kavga aninda kulagoni tikayacaksin cvp vermek hic bisey kazandirmiyr insana maalesef tamam diyip susunca hem hakli hemde guclu oluyrsn bi sure sonra bunu denedim ve gerçekten ise yariyr bziim kavgalarımızin cogu nedeni esimin ailesinde.dolayi başlıyordu ama ben yemin bile ettim kendime söz verdim bi daha asla hic biseye karismiycgima simdi anliyrm cok iyi bi karar vergimi meyvelerini topluyrm bndn sana bu tavsiye kulkanirman bilmem ama emin.ol isine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…