- 22 Eylül 2015
- 4.682
- 39.786
- 548
- 36
- Konu Sahibi pocahantes89
-
bana öyle kötü davranınca ayarlamak istemiyorum.Sizde son bi kez bi yer ayarlasam mıBir cumartesi akşam bir yere gitseniz keşke. Çocuğu annenize 1 gecelik bırakıp. Sessiz sakin bir yere bir otel de olur. Oturup sakince konuşun mesela kavgaya başlayınca biri odadan çıkıp 5 dk sonra geri gelsin. Boşanmak yerine kurtarmaya çalışmak daha mantıklı küçük bir çocuğunuz var. Ben seninle kavga ediyorum çünkü şunu şunu söyleyince ofkeleniyorum deyin mesela, ya da şunu şunu demezsen bende daha kolay alttan alırım şeklinde çözüme yönelik konuşun sabaha kadar konuşun. Tüm konuşma çözüm bulma odaklı olsun. O zaman şöyle yapalım bunu deneyelim böyle söylemeyelim şeklinde. 1 gece bile herkesten uzakta konuşmak iyi gelecektir diye düşünüyorum hem maliyeti de fazla olmaz. Çocuğunuzun için deneyebilirsiniz bikaç saat eşinizle konuşmayı bence
okucam peki siz nasıl aştınız bana akıl verebilirmisiniz nolur çok zorCan'ım benim eşimle olan konumu okur Musun ? Eşini benim eşimin huyuna benzettim oda haksız olmaz asla dinler gibi yapar ama dinleyip kabul etmediğini bilirim ne kadar süreli gidiyor bilmiyorum ama benim eşim tartışınca çıkar evden bi yarım saat hava alıp sakinleşir gelir bende o arada hiç aramam geleceğini bilirim çünkü
İnan bana bu huyda bi insanla zıtlaşınca daha kötü oluyor herşey yıpranan biz oluyoruz eşimiz durup dururken sorun çıkardığımızı düşünüyor bide , çok zor biliyorum bende çok zorlanıyorum kavga gürültü bitmiyor ama o bişey deyince daha sakin karşılayıp alttan alma kararı aldım ben yoksa hiç bişey düzelmiyor. Seni çok çok iyi anlıyorum
Aşmadık aşamadık malesef henüz , her seferinde daha sakin olmayı deniyorum çoğunlukla başaramıyorum en son o konuda yazmıştım büyük kavga ettik kayınbabamı aradım belki o konuşur anlar diye akşam bana dediği sen söyleyince anlayamayacağım babam söyleyince mi anlayacağım huyum bu benim sadece sana karşı değil dedi ben senin eşinim daha naif bi tavır bekliyorum dedim bende neyse uzun lafın kısası öyle güzel anlıyorlar ki ama huy bu değişmiyor malesef baskın olmak kanlarında var karşılarından cevap vermeye katlanamıyorlar. Saatlerce sakin sakin anlattım en son artık anladı mı hak verdi mi bilemiyorum yani aşılıp değişecek bi konu değil galiba bu iki tarafta biraz dingin kalmayı öğrenecek çoğunlukla da bizokucam peki siz nasıl aştınız bana akıl verebilirmisiniz nolur çok zor
ne kadar pozitifsiniz hayran kaldım enerjinizeBence evladınızın hatırına başbaşa vakit geçirip uzun uzun konuşup çözüm üretebileceginiz bir ortam yaratın derim. Boşanmak yuvayı yıkmak kolay ama kurtarmak sürdürmek zor olan. Bulunduğunuz durum elbette kolay değil. Ama evladınız henüz küçük ve yaralarınız siz istedikten sarılabilecek gibi görünüyor. Hem çok severek evlenmişsiniz o mutlu günlerinizin hatırına biraz daha çaba gösterebilirsiniz diyorum. Her erkeğin gidebileceği bir yer vardır bence gerçekten gitmek isteseydi eşiniz, giderdi. Aslında o da kalmak istiyor ama sizin gibi gurur yapıyor. Birbirinize sevgiyle baktığınız o günleri geri getirebilirsiniz inşallah:)pocahantes89
bence bi süre ayrı kalmak en iyisi sizin belliki ayrılmaya dair düşünceler geçiyor gibi aklınız dan o zman bi süre ayrı kalmak en iyisi eşinize söyleyin birbirinizi kırdığınızı bişeylerin yıprandığını... Ayrılık sürecinde seviyorsanız özlem ağır basar birbirinizin yokluğuyla. biraz bence ailenize gidin.Eşimle sorunlarımız bir önceki konularımda var arkadaşlar.Genede kısaca bahsetmek isterim.Severek evlendik çok da sevdik hatta.4 senedir evliyiz.Bu 4 sene nasıl mı geçti.Her kavgada eşim haklı.Her kavgada ben sorunluyum.Beni hep karşına aldı çocuğu fırçalamış gibi konuştu.Düzelt kendini diye.Ama sorunun kendisinde olduğunu hiç bir zaman kabullenmedi.Çünkü o mükemmeldi. Çünkü o olgun bense küçük kız çocuğuydum ona göre.
Kavgaların sonu gelmiyor.Ben fırçamı yer sonra özür dilerdim.Ama son 6 aydır neredeyse bende onun gibi davranmaya başladım susmadım hiç.Sonuç kavgalar çığ gibi büyüdü.Her kavgadan sonra barışıp bir daha olmasın dedik ertesi gün gene aynı.İkimizde birbirimiz sevmiyoruz artık bence...
Her kavgada çekti gitti.Ben hep aradım aradım aradım Adam canı isterse açtı o telefonu.Bana karışma arama diye bağırdı hep.Bense onun ben terk etmesine hiç dayanamayacağımı düşündüm.Artık umurumda değil...
Evimiz cenaze evi gibi.Kimse kimseyle konuşmuyor.Soğuk rüzgarlar kol geziyor evde. Herkes gergin en çok da oğlum hissediyor bu durumu.Annem bir süre bizde kalıyor çocuğa bakmak adına o da her şeyin farkında.Kapana sıkışmış gibiyim.
Ruhum daralıyor.Eve gitmek gelmiyor içimden eşimi görmek onun o suratını çekmek istemiyorum.Dertleşmek için yazdım....Uzun oldu hakkınızı helal edin.
Tartismalarda iki taraftan biri susmazsa kavga buyur. Biktirmissiniz artik birbirinizi. Bir kadin kolay kolay birakmaz esini. Belli ki son noktaya gelmissiniz.Eşimle sorunlarımız bir önceki konularımda var arkadaşlar.Genede kısaca bahsetmek isterim.Severek evlendik çok da sevdik hatta.4 senedir evliyiz.Bu 4 sene nasıl mı geçti.Her kavgada eşim haklı.Her kavgada ben sorunluyum.Beni hep karşına aldı çocuğu fırçalamış gibi konuştu.Düzelt kendini diye.Ama sorunun kendisinde olduğunu hiç bir zaman kabullenmedi.Çünkü o mükemmeldi. Çünkü o olgun bense küçük kız çocuğuydum ona göre.
Kavgaların sonu gelmiyor.Ben fırçamı yer sonra özür dilerdim.Ama son 6 aydır neredeyse bende onun gibi davranmaya başladım susmadım hiç.Sonuç kavgalar çığ gibi büyüdü.Her kavgadan sonra barışıp bir daha olmasın dedik ertesi gün gene aynı.İkimizde birbirimiz sevmiyoruz artık bence...
Her kavgada çekti gitti.Ben hep aradım aradım aradım Adam canı isterse açtı o telefonu.Bana karışma arama diye bağırdı hep.Bense onun ben terk etmesine hiç dayanamayacağımı düşündüm.Artık umurumda değil...
Evimiz cenaze evi gibi.Kimse kimseyle konuşmuyor.Soğuk rüzgarlar kol geziyor evde. Herkes gergin en çok da oğlum hissediyor bu durumu.Annem bir süre bizde kalıyor çocuğa bakmak adına o da her şeyin farkında.Kapana sıkışmış gibiyim.
Ruhum daralıyor.Eve gitmek gelmiyor içimden eşimi görmek onun o suratını çekmek istemiyorum.Dertleşmek için yazdım....Uzun oldu hakkınızı helal edin.
çocuk olmaması büyük avantaj.Siz de nasıl durumlar şuan merak ettim ve çözüm öneriniz var mıacaba şu an geldiğimiz bizim durumumuzu mu yazdın diye düşündüm bir an.
geldiğimiz nokta aynı.
bende senin gibiyim ve gidişattan umutlu da değilim malesef.
sadece benim çocuk yok.
çocuk olmaması büyük avantaj.Siz de nasıl durumlar şuan merak ettim ve çözüm öneriniz var mı
Benim eski eşimde öyleydi sanırım ruhsal açıdan sorunlu bu tipler daha doğrusu hatalı olduklarının farkında olsalar da kişilikleri bozuk maalesef hiçbir hatalarını kabul etmiyorlar yapı olarak da çok bencil ve dengesizler Merak ettim eşiniz ne iş yapıyor ?fazlasıyla iletişim sorunumuz var.Güzelce de konuştum kavga da ettim ama o hep mükemmeldi zaten eksik olan benim.Kabul etmediği için bi adım bile yol gidemedik
aaa evet bir de o var psikolojik şiddet ve baskı Hatalarını kabul etmedikleri gibi birde seni öyle bir suçlarlar ki sen bile kendinden şüpheye düşersinolabilir ben sindirmeye çalıştı hep ve başardı eskiden insan canlısı olan ben şimdi içime kapandım.kendi kendimle konuşuyorum
Şuan ablanız eşi ile hala evli mi peki ?Kalmadi degil...kesin başindan beri yokdu.
Acaba senmi bunu eşine empoze etdin? Yani belki bilmeden kocaniza "ezik, saf" imaji veriyorsunuz.
Genelde iyi niyetli ve uysal insanlar buna maruz kaliyor. Belki sizde uyumlu oldugunuz icin eşinize yillarca bunu empoze etdiniz.
Kendinizi paspas gibi gösterdikiz belkide.
(Ablam bunlari yillarca yapdi. Kendi okumuş, akilli ve cok güzel bir kadin. Enişde ise tamtersi. Ama nasilsa adam ablami hep salak yerine koyardi...
Ablam KENDI piskologa gitdi ve dişari yansitdigi imaji yeniledi...
Sanada önerim bu olur.
Şuan ablanız eşi ile hala evli mi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?