Eş kişisi ne yapmaya çalışıyor?

Geçen hafta çarşamba gecesi oyun oynadığı için gece üçte kavga ettik. Online oyun oynuyordu ve tanımadığı kişilerle konuşuyordu. Ne kadar boş bir insan olduğunu beni kandırdığını doğrusunu söyleseydi onunla asla evlenmeye eğimi söyledim. Sonra evimize dadanan anne ve babası tepemde geldi ve anneme al kızını git dedi babası oranın hala kendi evi olduğunu sanıyor ona söyleyeceklerimi bilirdim sırf yaşlı diye susutum. Gece ablama geldik. Hala boşanma davası açmadı. Suç duyurusunda bulunabilirm babası için. Birkaç gündür ben evden kovulurken kapıya gelip beni geçiren eş bozuntusu kedi gibi yumuşak konuşuyorm sen niye incelmiyosun gibi laflar ediyor. Bebek için para istedim gönderdi. Yok üşütme içeri gir gibi laflar ediyor. Sanırım anne babası hala o evde. Şu an için ne yapabilirim. Bütün eşyalarım onların evinde iki kazakka çıktım bir haftadır aynı takılıyorum.
Benim anlamadığım neden siz gidiyorsunuz o evden ? O ev sizin kayınvalideniz , kayınbabanız ve eşinizi kovup kendiniz oturacaktınız. Ertesi gün de gidip bir avukat bulup evi kendinize tahsis edip dava açacaktınız. Kocanızla ilgli ise artık ne yapmaya calıştığını düşünmeyin. Babasının karısını evden kovmasına müsaade eden ezik bir adamdan bi beklentiniz olmasın. Babasından şikayetçi olun ve boşanma davası açın. Maddi manevi tazminat isteyin.

Benim anlamadığım neden siz gidiyorsunuz o evden ? O ev sizin kayınvalideniz , kayınbabanız ve eşinizi kovup kendiniz oturacaktınız. Ertesi gün de gidip bir avukat bulup evi kendinize tahsis edip dava açacaktınız. Kocanızla ilgli ise artık ne yapmaya calıştığını düşünmeyin. Babasının karısını evden kovmasına müsaade eden ezik bir adamdan bi beklentiniz olmasın. Babasından şikayetçi olun ve boşanma davası açın. Maddi manevi tazminat isteyin.
Hala anne babasından özür dilememi bekliyo kafasız

Evet oyun sadece basit kısmıydı. Asıl sorun eşimin herşeyi anne babasına yetiştirmesi ve onların da herşeye burnunu sokması. Eşimin bencilliği. Birkaç gündür arıyor. Bugün beni niye merak etmiyorsun bu kadar kolay mı bitirmek. Neden evi terk ettin diyor. Ben de bir guruurm var evden kovuyof ya baban hem de benim evimden şimdi birlikte yaşayın göbek bağınız daha kesilmemiş dedim
Gerçekten çok saçma. Yetişkin bir insanın anne babasına bu kadar bağlı olması. Kusura bakmayın ama çocukça geliyor. Sizin durumunuz zor. Ayrılsaydınız çocuğun velayeti size verilecek fakat çocuk babasını iyi tanıyamayacağı için seni suçlayabilir. Ayrılmazsan kayınvalideniz ve kayınpederiniz size hep müdahale edebilirler,size karşı kışkırtabilirler. Eğer bu durumu çözemeyeceğinizi düşünüyorsanız,arkanızda anneniz babanız varsa ayrılmanız iyi olabilir. Kpss ye iyice asılırsınız,bir işte çalışırsınız,nafaka ve babanız emekliyse maaşından faydalanabilirsiniz. Fakat eşinizi seviyorsanız,çocuğunuzun parçalanmamış bir ailesinin olmasını isterseniz,ne yapın ne edin şart şurt edin gerekirse eşinizle bir doktora görünün(peter pan sendromunu internetten araştırın) ne onun ailesi ne de sizin aileniz aile hayatınıza müdahale etmemesi konusunda mücadele edin. Siz ikiniz yetişkinsiniz ve bir aile kurdunuz,pekala ayaklarınız yere sağlam basmalı bağımsız olmalısınız.(ve kpssye çalışın,mesleğinizi elinize alın,tartışmadan kaçın,aileniz-arkadaşınız yakınsa onlarla vakit geçirebilirsiniz,eşinizle vakit geçirebilirsiniz,kışın birkaç günlüğüne bir yerlere gidebilirsiniz belki anne babasından ayrı kalmanın tadına orada varabilir.) Sağlıklı hamilelik ve aile hayatı geçirmeniz dileğiyle
Selamlar

Zaten suç duyurusunda bulunabilirm. Babası güzelce muamele görür. Şu an sabrediyorum. Boşanma davası açmasını bekliyorum. O da ne hikmetse kedi gibi yumuşamaya başladı.
Yav o adam senden bosanmaz sen de ondan. Ama cok yuzgoz oldunuz siz nasil anne baba olacaksiniz, o cocugq boyle mi ornek olacaksiniz. Artik peynir, kiyma, kazak bilmemne konularini bi birakip adam akilli konusup duzeltmeye bakin

Şu forumda evden kovma mevzusu çok değişik.
"Eşim babamı aradı. Gel dedi al dedi, al kızını götür dedi."
Ailesi de sakin sakin gidip teslim alıyor kadını. Kim kimi ne hakla nereden kovuyor, kadın niye "ben peynir bidonu muyum, babamı aramak ne alaka? Çok meraklıysan sen defol" demiyor.

Boşanma konusu da aynı şekilde.
"Eşim seni boşayacağım dedi. Boşa dedim. Boşamadı. Beni boşamıyor. Davayı açmadı, ne yapmaya çalışıyor?"
E sen git aç o zaman. Boşanırken bile adamın keyfini beklerseniz sizi kim, niye ciddiye alsın?

Geçen hafta çarşamba gecesi oyun oynadığı için gece üçte kavga ettik. Online oyun oynuyordu ve tanımadığı kişilerle konuşuyordu. Ne kadar boş bir insan olduğunu beni kandırdığını doğrusunu söyleseydi onunla asla evlenmeye eğimi söyledim. Sonra evimize dadanan anne ve babası tepemde geldi ve anneme al kızını git dedi babası oranın hala kendi evi olduğunu sanıyor ona söyleyeceklerimi bilirdim sırf yaşlı diye susutum. Gece ablama geldik. Hala boşanma davası açmadı. Suç duyurusunda bulunabilirm babası için. Birkaç gündür ben evden kovulurken kapıya gelip beni geçiren eş bozuntusu kedi gibi yumuşak konuşuyorm sen niye incelmiyosun gibi laflar ediyor. Bebek için para istedim gönderdi. Yok üşütme içeri gir gibi laflar ediyor. Sanırım anne babası hala o evde. Şu an için ne yapabilirim. Bütün eşyalarım onların evinde iki kazakka çıktım bir haftadır aynı takılıyorum.
ben sana artik bisey demiyorm su okunan ezan sahit. cok tuafsin sana .o kadr sey yazdk hibirini dikkate almadin. eger bu durum gercekse aklini basina al kendini daha fazla ezdirme cunku hirsiz dedi bu adam sana ve seni evden defalarca kovdu

Back
X