- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Gelirse de daha çok bozulacak,baya tartıştık konu saçma sapan yerler geldi. bozuldu bıle keyıfı bırak aramız bozuldu
cıkıp gitsem iyice büyücek sorunMadem böyle yapıyor sen de arkadaşlarınla çık. Hak eder. Büyük haksızlık ve saygısızlık eşininki. O arkadaşıyla da görüştürme. Kısaca kesin tavrını koy. İnan ilerde daha da artacaktır bu davranışları
Ya elalem kendi çocuğunu düşünecek,size mi güvenmişleryani tamamen haksız mıyım ben ? o zaman abisi de gitmıcek oturcaklar paşa paşa evlerınde. ya da tek iş arkadaşı bız mı varız başkasının karısı anası baksın nıye ben ?
kalcam cocukla başbaşa küçücük cocuga tavır da yapmak istemıyorum nasıl geccek bu akşam bılmıyorum yarın eşime olan tavrım belli zaten.Gelirse de daha çok bozulacak,
Paşa kendi keyfini düşünüyorsa siz de kendi keyfinizi düşünün,hiç oralı olmayın,
Nesin sen? Çocuk emanetçisi mi? Başkasının çocuğunun sorumluluğunu alamam diye kestir at, istiyorsa kendisi baksın. Bu kadar bile lafın geçmiyorsa kocana şapkanı önüne koy düşün evliliğini bence
benı alıntı yapmışsınız arkadaş baska A AskimkizimcanimkizimYa elalem kendi çocuğunu düşünecek,size mi güvenmişler
Gereksiz duyarlılık,
Çocuk alkollü ortam bilmem ne,size ne ki,ebeveyni siz değilsiniz.
Tavrını net koyabilsen keşke.kalcam cocukla başbaşa küçücük cocuga tavır da yapmak istemıyorum nasıl geccek bu akşam bılmıyorum yarın eşime olan tavrım belli zaten.
Evet polemik olmasın diyebenı alıntı yapmışsınız arkadaş baska A Askimkizimcanimkizim
Yaa eşiniz arkadaşlarıyla kafa dağıtıp stres atmak istemiş. Cocugun gidemeyeceği bir ortam orası. Bugün onlarla gider diğer gün seninle. Zaten zorlamayla gidecek bir adam, gittiği ortamdan zevk almaz ki. Bakacak kimsesi yokmuş, kime güvenecek adam. Tanıdık diye size güvenmiş evladını bırakmak istemiş. Herkes yapmaz bunu bu zamanda. Yok çocuk çok konuşuyormuş fln fln yaa o bir çocuk konuşsun ne olacak bebek degilki altını üstünü temizleyesin. Vereceğin bir yemek birde guleryuz çok mu?yani tamamen haksız mıyım ben ? o zaman abisi de gitmıcek oturcaklar paşa paşa evlerınde. ya da tek iş arkadaşı bız mı varız başkasının karısı anası baksın nıye ben ?
ben başlattım galiba neyse sustumEvet polemik olmasın diye
Yaa eşiniz arkadaşlarıyla kafa dağıtıp stres atmak istemiş. Cocugun gidemeyeceği bir ortam orası. Bugün onlarla gider diğer gün seninle. Zaten zorlamayla gidecek bir adam, gittiği ortamdan zevk almaz ki. Bakacak kimsesi yokmuş, kime güvenecek adam. Tanıdık diye size güvenmiş evladını bırakmak istemiş. Herkes yapmaz bunu bu zamanda. Yok çocuk çok konuşuyormuş fln fln yaa o bir çocuk konuşsun ne olacak bebek degilki altını üstünü temizleyesin. Vereceğin bir yemek birde guleryuz çok mu?
konunun tamamını okumadınız sanırım. sorun eşimin hafta başından berı benı bekletıp arkadaşlarıyla cıkıp bana sormadan bana bı cocuk bırakması. sevmesem de normal zamanda alsın gelsın yedırıyım içiriyim ama eşımde olsun bana bırakıp gıtmesın. gıtcekse de hafta içi benım gönlümü yapıcaktı.Yaa eşiniz arkadaşlarıyla kafa dağıtıp stres atmak istemiş. Cocugun gidemeyeceği bir ortam orası. Bugün onlarla gider diğer gün seninle. Zaten zorlamayla gidecek bir adam, gittiği ortamdan zevk almaz ki. Bakacak kimsesi yokmuş, kime güvenecek adam. Tanıdık diye size güvenmiş evladını bırakmak istemiş. Herkes yapmaz bunu bu zamanda. Yok çocuk çok konuşuyormuş fln fln yaa o bir çocuk konuşsun ne olacak bebek degilki altını üstünü temizleyesin. Vereceğin bir yemek birde guleryuz çok mu?
Ya siz cidden iyi misiniz ? Bu konuda bula bula suçluyu konu sahibi çıkardınız pes doğrusu. Vahh zavallı koca, tüm hafta yorgunluktan karısıyla ilgilenememiş, biraz arkadaşları ile kafa dağıtsın öyle mi ? Karısına verdiği değer apaçık ortada. Ayrıca konu sahibi çocuğa bakmayı sorun etmemiş, ailesinin onu umarsamazken kocasının onun başına bırakmasını sorun etmiş, haklı da.Yaa eşiniz arkadaşlarıyla kafa dağıtıp stres atmak istemiş. Cocugun gidemeyeceği bir ortam orası. Bugün onlarla gider diğer gün seninle. Zaten zorlamayla gidecek bir adam, gittiği ortamdan zevk almaz ki. Bakacak kimsesi yokmuş, kime güvenecek adam. Tanıdık diye size güvenmiş evladını bırakmak istemiş. Herkes yapmaz bunu bu zamanda. Yok çocuk çok konuşuyormuş fln fln yaa o bir çocuk konuşsun ne olacak bebek degilki altını üstünü temizleyesin. Vereceğin bir yemek birde guleryuz çok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?