Ahh ahh bu adamı zor mu buldun be bacımcuma bugün hepsi eşleriyle plan yaptı bana kımse kaldı yok yok atlattım aglamıyorum
o ses bende de varİçimden bir ses çocuğa bakacağınızı söylüyor, şimdiden geçmiş olsun
merhabalar kısa kesmeye çalışıcam kızlar
öncelikle pazartesi gününden beri eşimle dışarı cıkma hayalleri kuruyorum akşam işten bi geliyo yorgunluktan zor yemek yıyıyo yatıyo tamam bende anlayıssız bırı değilim zaten hiç sesimi çıkarmadım. öğlen bi aradı akşam iş arkadaşlarıyla yakınlarda bi piknik alanında alkol alıp sohbet muhabbet etceklermiş iyi tamam süper gitsin takılsın. 5 gündür bana bakarız diyip akşam yorgunluktan ölen adam bugün de yorulmıcağını nerden bılıyoda plan yapıyo ? zaten ben buna bi sinirlendim içten içe. neyse dedım hafta sonu cıkarırım acısını benle gezer takılır. sonra bıdaha aradı ve beynımde şimşekler çaktı resmen ya 2 saat agladım sinirden. bi iş arkadası var bi üstü sayılır eşimin. oğlu var 10 yaşında ve ben hiç sevmıyorum bı kaç kere geldı bana yemege ve kalmaya herseye burnunu sokan yemek begenmeyen cok konuşan bi tip. annesı yok ayrılar babası da sehır dısındaymıs 18 yasında bı abisi var. 10 yasındakı cocugu bıze bırakcaz dıyo bana ya rahatlığa bakar mısınız? sevmedıgımı de bılıyo ustelik bakamam ben dedım kıyamet koptu. nolcak küçücük çocuktan dıye duygu sömürüsü yapıyo bide bana.
kendileri niye almıyolar yanlarına ? cunku cok konusup bunaltıyo insanı bılıyroum. daha önce de dedım getırme şu cocugu dıye. ya tamam babası yokmus getirsin yedırıyım içiriyim kendı de otursun başında takılsın ama bırakıp gitmek nedir yahu.
taa pazar günü dedım kı bı akşam ikimiz sahile gidelim rakımız var evde duruyo sohbet muhabbet ederız içeriz dedım ama en basta yazdıgım gıbı yorgunluktan olmadı. şimdi o rakıyı alıp o sevmedıgım cocugu da başıma bıorakıp takılmaya gıtcek ve yorgunluk söz konusu bıle değil.
çıldırdım resmen. haksız mıyım sizce ?
okuyanlara cok tesekkurler uzun olmuş
vermezsem para harcayıp alıcak.. küçük değil ki 1000lik rakı parasına acıyorum resmenYazının bir yerinde evdeki rakıyı da alıp gidicek demissiniz. Verme o rakiyi.
Belli ki siz o çocuğa metazori bakacaksınız
Eşiniz de bunun yanı sizin kabullenisinizin rahatlığı icinde. Durum hep böyle suregelmis.
En azından bu akşamdan itibaren tepkisel davranmaya baslayabilirsin. Öyle birden bire radikal değişiklik yapamazsın. Yok sende arkadaşlarınla plan yap yok sende dışarı gezmelere git filan bunlar pek tutmaz sizin ilişkinizde.
Söylenecek çok şey var da neyse
Verme o rakiyi icmiyosan bile ben iccem de. Sasirirsa kopururse bundan sonra böyle de. Net ol. Çok üstüne gelirse kır şişeyi dok bişey yap lütfen tepkisiz kalma.
Benim takıldığını konu sana çocuğu bırakması değil. Sana olan tavrı. Sen görünmez cisim değilsin evdeki vitrinden bı farkın olsun tepkisiz kalma
pazartesidem berı sahıle gıdıp bişeyler içemk istedıgımı düşünüyo daha ne diyim ben ona..Bence keşke istemiyor gibi davranmasaydınız da "ya ben küçük çocuğun emanetini alamam kusıra bakma başına bişey gelir bişey olur düşer müşer ben alamam emanet kusura bakmasın" deseydiniz yine mantıklı bi bahane.
Ama eşiniz "haftasonu planımız var abi" diyebilir. Demeli. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Bence arkasında durun lafınızın. Haftasonu için şöyle şeyler düşündüm vs gibi kafanızdakileri anlatın umarım eşiniz de anlayışlı olur
zaten plan yaptıkları için cocuk ortada kalıyo. bana patlıyo tatlım. napcağımı şaşırmış durumdayımAyrıca o çocuğu kabul ettiyse çıkıp gitmicek haftasonu evden. Oturup bakıcak.
Eşimle derbi maçına gidecektik,bir gece önceden konuştuk,ertesi gün ben arkadaşlarla gidiyorum dedi,pazartesidem berı sahıle gıdıp bişeyler içemk istedıgımı düşünüyo daha ne diyim ben ona..
tebrik ediyorum size. işte ben böyle değilim hiç olmadımda. sonradan böyle olabılır mıyım sizce ? ters teper mi ?Eşimle derbi maçına gidecektik,bir gece önceden konuştuk,ertesi gün ben arkadaşlarla gidiyorum dedi,
Ben de bir arkadaşımı aldım ve çıktım izledim o maçı ,kudurdu,maçın bitmesini rakı sofrasının da bitmesini beklemeden yanıma geldi,surat beş karış ,hiç umursamadım kendi eğlenceme baktım.
O gün anladı bende o potansiyeli,
Ben de sizin gibi surat asmasın diye evde oturup onu bekleseydim,şimdi kezbanlıkta zirve yapmıştım,
Yapmadım,yapmam,yapmayacağım.
Benim gibi cadıyı ayıla bayıla alırken düşünecekti.
korkmuyo değilim bundan ama o içimdeki kıvılcım alevlenemiyo bi türlü bi alevlense yakarım ortalığı da işte..Yani ne diyeyim pes. Evdeki de bedava değil. Yaşanacak tepkilerden korkma aman huzursuzluk çıkmasin diye halı altına attığın herşey yıllar içinde katlanıp üzerine çökecek.
Valla neresinden dönerseniz kardır,tebrik ediyorum size. işte ben böyle değilim hiç olmadımda. sonradan böyle olabılır mıyım sizce ? ters teper mi ?
kapıya kadar gelince cocugun önunde yapamam gelmeden tekrar aramalı mıyım ...Valla neresinden dönerseniz kardır,
Kalkıp elalemin çocuğuna bakmadınız diye küsecek değildir,yok artık,
O çıksın kiminle nereye istiyorsa,siz de arkadaş bulun çıkın,ya da evde tek başınıza için,çok keyifli değil tek içmek biliyorum.
Ama emanet çocuğa bakmayın en azından.
En azından ben de çıkıyorum arkadaşla falan gibi bir nabız yokla,kapıya kadar gelince cocugun önunde yapamam gelmeden tekrar aramalı mıyım ...
vallahı cok sevımsız ya. bide kocaman bi köpeğim var evde oynamaya calısıyo üstüne atlıyo hayır hayır falan dıyo bende canı yandı sanıyorum alıyorum köeğimi alıorum saf saf suratıma bakıyo oynuyomuydunuz pardon dıyorum evet dıyoAnnelerin gücüne gitmesin de erkek çocukları o yaşta ne sevimsiz oluyor yav. Gene de bakmanız için bırakırlarsa kahrınızdan susuz içersiniz o rakıyı. Eşinize ben burdan sinir oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?