eş kişisi

Yazının bir yerinde evdeki rakıyı da alıp gidicek demissiniz. Verme o rakiyi.
Belli ki siz o çocuğa metazori bakacaksınız
Eşiniz de bunun yanı sizin kabullenisinizin rahatlığı icinde. Durum hep böyle suregelmis.
En azından bu akşamdan itibaren tepkisel davranmaya baslayabilirsin. Öyle birden bire radikal değişiklik yapamazsın. Yok sende arkadaşlarınla plan yap yok sende dışarı gezmelere git filan bunlar pek tutmaz sizin ilişkinizde.
Söylenecek çok şey var da neyse
Verme o rakiyi icmiyosan bile ben iccem de. Sasirirsa kopururse bundan sonra böyle de. Net ol. Çok üstüne gelirse kır şişeyi dok bişey yap lütfen tepkisiz kalma.
Benim takıldığını konu sana çocuğu bırakması değil. Sana olan tavrı. Sen görünmez cisim değilsin evdeki vitrinden bı farkın olsun tepkisiz kalma

Bence keşke istemiyor gibi davranmasaydınız da "ya ben küçük çocuğun emanetini alamam kusıra bakma başına bişey gelir bişey olur düşer müşer ben alamam emanet kusura bakmasın" deseydiniz yine mantıklı bi bahane.

Ama eşiniz "haftasonu planımız var abi" diyebilir. Demeli. Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil. Bence arkasında durun lafınızın. Haftasonu için şöyle şeyler düşündüm vs gibi kafanızdakileri anlatın umarım eşiniz de anlayışlı olur

vermezsem para harcayıp alıcak.. küçük değil ki 1000lik rakı parasına acıyorum resmen hafta sonu tepkılerle başlıcak galıba bizde bakalım. bende zaten tavrına bu kadar sinirlendim eşimin. benı yok saymasına..

pazartesidem berı sahıle gıdıp bişeyler içemk istedıgımı düşünüyo daha ne diyim ben ona..

Yani ne diyeyim pes. Evdeki de bedava değil. Yaşanacak tepkilerden korkma aman huzursuzluk çıkmasin diye halı altına attığın herşey yıllar içinde katlanıp üzerine çökecek.

pazartesidem berı sahıle gıdıp bişeyler içemk istedıgımı düşünüyo daha ne diyim ben ona..
Eşimle derbi maçına gidecektik,bir gece önceden konuştuk,ertesi gün ben arkadaşlarla gidiyorum dedi,
Ben de bir arkadaşımı aldım ve çıktım izledim o maçı ,kudurdu,maçın bitmesini rakı sofrasının da bitmesini beklemeden yanıma geldi,surat beş karış ,hiç umursamadım kendi eğlenceme baktım.
O gün anladı bende o potansiyeli,
Ben de sizin gibi surat asmasın diye evde oturup onu bekleseydim,şimdi kezbanlıkta zirve yapmıştım,
Yapmadım,yapmam,yapmayacağım.
Benim gibi cadıyı ayıla bayıla alırken düşünecekti.

tebrik ediyorum size. işte ben böyle değilim hiç olmadımda. sonradan böyle olabılır mıyım sizce ? ters teper mi ?

Yani ne diyeyim pes. Evdeki de bedava değil. Yaşanacak tepkilerden korkma aman huzursuzluk çıkmasin diye halı altına attığın herşey yıllar içinde katlanıp üzerine çökecek.
korkmuyo değilim bundan ama o içimdeki kıvılcım alevlenemiyo bi türlü bi alevlense yakarım ortalığı da işte..

tebrik ediyorum size. işte ben böyle değilim hiç olmadımda. sonradan böyle olabılır mıyım sizce ? ters teper mi ?
Valla neresinden dönerseniz kardır,
Kalkıp elalemin çocuğuna bakmadınız diye küsecek değildir,yok artık,
O çıksın kiminle nereye istiyorsa,siz de arkadaş bulun çıkın,ya da evde tek başınıza için,çok keyifli değil tek içmek biliyorum.
Ama emanet çocuğa bakmayın en azından.

Annelerin gücüne gitmesin de erkek çocukları o yaşta ne sevimsiz oluyor yav. Gene de bakmanız için bırakırlarsa kahrınızdan susuz içersiniz o rakıyı. Eşinize ben burdan sinir oldum valla

kapıya kadar gelince cocugun önunde yapamam gelmeden tekrar aramalı mıyım ...

Tuhaflikta son nokta sanirim. Esimin is arkadasinin oglunun benim evimde isi ne? Tvler bangir bangir bagiriyor cocuklarinizi yalniz gondermeyin diye bu nasil bir ihmal yaaa

Annelerin gücüne gitmesin de erkek çocukları o yaşta ne sevimsiz oluyor yav. Gene de bakmanız için bırakırlarsa kahrınızdan susuz içersiniz o rakıyı. Eşinize ben burdan sinir oldum valla
vallahı cok sevımsız ya. bide kocaman bi köpeğim var evde oynamaya calısıyo üstüne atlıyo hayır hayır falan dıyo bende canı yandı sanıyorum alıyorum köeğimi alıorum saf saf suratıma bakıyo oynuyomuydunuz pardon dıyorum evet dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…