eş kişisi

Senin arkadasin yok mu? Ara esini. Arkadaslarimla plan yaptik bu aksam disardayiz cocuga bakamam de. Bu kadar basit.

Emanet çocuk riskli.bişey olsa sen yaptın olur.ben olsam hafta sonu aileme falan giderim evde durmam

Haklisiniz insan saat sayiyor eşim gelsede yemek yesek iki muhabbet etsek bakişsak falan diye.. İlgisiz olmasi kotu birde arkadaslariyla cikiyormus musade etmeyin bence oncelikle size zaman ayirmali

Oz ablama birakamiyorum cocugumu pes dogrusu

Konu sahibi ne kadar pasifsin ya! Ne söylesek ya şöyle olursa ya böyle olursa! Eşin hiç düşünüyor mu acaba ya şöyle olursa ya böyle olursa diye? Ailen yok mu? Çek git ailenin yanına özledim diye. Yada bir otelde yer ayırt; iki gün git kal. Ne olacak? Olay büyürse büyüsün. Eşin tatlı dilden anlayan biri değil belli ki. Bu adamın seni saymasını istiyorsan olayı büyüteceksin bu kadar. Çocuğa bakmak istemiyorsan bakmayacaksın. Bitti. Kim seni hangi hakla zorlayabilir. Çocuk dıdısının dıdısı.

Koxaniz evde oturup cocuk baksin siz arkadaslarinizla disari cikin. Sonucta cocuga bakmayi kabul eden kendisi ve sorumluluğunu yerine getirmeli

İşte bu kadar net. Hatunun kesin eşi geldi hem de çocukla birlikte. Bize de burda siniri kaldı.
Ben yine de merak ediyorum bu hatun kişisi son durumu bildirirse iyi olur

Aynen oyle fakat sorun çocuk değil zaten o çocuk kısmını çok iyi anlayamadım ya da anlamak istemedim. Sorun esin tavrı ve. Bu tavır karşısında hatun kişinin tutumu. Üzücü sadece çok üzücü çünkü henüz çok genç
Kaldı ki çocukla ilgili kısma gelecek olursak belli ki çocuğa ilk kez bakmıyor. Ve galiba çocuğun annesi yok
Bu durumda o çocuktan nefret etmek yerine o çocuk için profesyonel yardım alabilir. En nihayetinde o bir çocuk ve ailevi durumu ortada. Bla bla bla altında söylenecek çok şey var da neyse

Daha neler okuyacağım burda acaba? Yuh diyorum artık. Ne demek elin çocuğuna bakmak zorunda kalmak. Aklıma rahmetli Erol Büyükburç geldi. Konu sahibi saksı mısınız siz o evde? Eşinize nasıl bir yüz vermişsiniz ki size böyle bir dayatma yapabiliyor? Pess.

Çok haklısın. Kabul etme milletin çocuğunu. Sana bırakırlar ama bir yeri incinse senden bilirler. Çocuk sorumluluğu alınmaz. O evdeki rakınızı da arkadaşıyla sömüren ve seni ihmal eden kocanı da kınıyorum. Karı koca içmek, laflamak gibisi var mı yav. Ayıp etmiş. Her şeye hayır de geri püskürt. sonuna kadar haklısın.

hayir de anasi alip baksin sen dadimisin ayrica kimsenin cocuguna yemek yapmak zorunda degilsin ben yegenim bile olsa kabul etmem sorumluluk alamam asla esinizde terbiyesizlik etmis size gelince yorgun arkadaslarina gelince hadi kanka icelim

Bugun de sen cok yorgunsun huc halin yok.En küçük terslemede bomba ol patla kocana.Bir daha tekrari olmasin

Çocuğu eş kişisiyle bırakıp günü dışarıda geçiriyorsunuz.
Madem söz vermiş, baksın.

Alkollü ortama sokmak istemeyecek kadar çok düşünceliyse otursun çocuğuna baksın yazmıyım dedim de dayanamadım ne gıcık bi durum ya yoksaymış resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…