zaten plan yaptıkları için cocuk ortada kalıyo. bana patlıyo tatlım. napcağımı şaşırmış durumdayım
Oz ablama birakamiyorum cocugumu pes dogrusumerhabalar kısa kesmeye çalışıcam kızlar
öncelikle pazartesi gününden beri eşimle dışarı cıkma hayalleri kuruyorum akşam işten bi geliyo yorgunluktan zor yemek yıyıyo yatıyo tamam bende anlayıssız bırı değilim zaten hiç sesimi çıkarmadım. öğlen bi aradı akşam iş arkadaşlarıyla yakınlarda bi piknik alanında alkol alıp sohbet muhabbet etceklermiş iyi tamam süper gitsin takılsın. 5 gündür bana bakarız diyip akşam yorgunluktan ölen adam bugün de yorulmıcağını nerden bılıyoda plan yapıyo ? zaten ben buna bi sinirlendim içten içe. neyse dedım hafta sonu cıkarırım acısını benle gezer takılır. sonra bıdaha aradı ve beynımde şimşekler çaktı resmen ya 2 saat agladım sinirden. bi iş arkadası var bi üstü sayılır eşimin. oğlu var 10 yaşında ve ben hiç sevmıyorum bı kaç kere geldı bana yemege ve kalmaya herseye burnunu sokan yemek begenmeyen cok konuşan bi tip. annesı yok ayrılar babası da sehır dısındaymıs 18 yasında bı abisi var. 10 yasındakı cocugu bıze bırakcaz dıyo bana ya rahatlığa bakar mısınız? sevmedıgımı de bılıyo ustelik bakamam ben dedım kıyamet koptu. nolcak küçücük çocuktan dıye duygu sömürüsü yapıyo bide bana.
kendileri niye almıyolar yanlarına ? cunku cok konusup bunaltıyo insanı bılıyroum. daha önce de dedım getırme şu cocugu dıye. ya tamam babası yokmus getirsin yedırıyım içiriyim kendı de otursun başında takılsın ama bırakıp gitmek nedir yahu.
taa pazar günü dedım kı bı akşam ikimiz sahile gidelim rakımız var evde duruyo sohbet muhabbet ederız içeriz dedım ama en basta yazdıgım gıbı yorgunluktan olmadı. şimdi o rakıyı alıp o sevmedıgım cocugu da başıma bıorakıp takılmaya gıtcek ve yorgunluk söz konusu bıle değil.
çıldırdım resmen. haksız mıyım sizce ?
okuyanlara cok tesekkurler uzun olmuş
İşte bu kadar net. Hatunun kesin eşi geldi hem de çocukla birlikte. Bize de burda siniri kaldı.Konu sahibi ne kadar pasifsin ya! Ne söylesek ya şöyle olursa ya böyle olursa! Eşin hiç düşünüyor mu acaba ya şöyle olursa ya böyle olursa diye? Ailen yok mu? Çek git ailenin yanına özledim diye. Yada bir otelde yer ayırt; iki gün git kal. Ne olacak? Olay büyürse büyüsün. Eşin tatlı dilden anlayan biri değil belli ki. Bu adamın seni saymasını istiyorsan olayı büyüteceksin bu kadar. Çocuğa bakmak istemiyorsan bakmayacaksın. Bitti. Kim seni hangi hakla zorlayabilir. Çocuk dıdısının dıdısı.
Konu sahibi sinir ola ola bakar o çocuğa bence.İşte bu kadar net. Hatunun kesin eşi geldi hem de çocukla birlikte. Bize de burda siniri kaldı.
Ben yine de merak ediyorum bu hatun kişisi son durumu bildirirse iyi olur
Eee bu adam ise giderken kime birakiyor cocugu??yok diye biliyorum şehır dışında herkes. kımsesı yoksa haklı mı yani eşim
malesef var böyleleri gerçekten var...!!!Hayır bakamam demişsin zaten
Zorla eve bırakacak halleri yok, yani bırakmazlar herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?