eş kişisi

O zaman size bıraksınlar Madem bu kadar gönüllüsünüz bakmaya
Benim tanıdık birisi bırakmak istese bakarım ne olacak. Ne zararı olabilirki. Bana güvenmiş bırakmak istemiş. Güvenilir insan olmak nekadar guzel birsey dır. Ama siz anlamayacaksınız sanırım. Bu benim fikrim ve hiçte komik birşey göremedim ben. Ne oldu esinle aranı bozmaktan neye yaradıkı bu tavrın.

Ben sevmiyorsam istemiyorsam bana sormadan kimse benim hakkımda karar veremez. Eşimle aram onun beni istemediğim davranışlara zorlamasını kabullenmemle bozulmayacaksa bozulsun.

Size yazıyorum diye başkasına yazmışım. Evet biraz emrivaki yapmış. Belki arkadaşları planladı oda yok diyemedi. Hemen küçük şeyleri buyutmeyin. Zaten gönlünüzü alacaktır eşiniz. Birde çocuğa bakmak için gönüllü olsaydınız. Sizin gönlünüzü çok daha iyi yapardı emin olun. Size sormamasi fln oralarda haksız tabi. Ama eşiniz kabul etmiş bulunmuş. Simdide yok derse arkadaşları karısı bakmadı fln diye laf eder. Oda esinin canı sıkılır. İdare edin. Ertesi günde tribinizi konuşmayacak yaparsınız.

Size yazıyorum diye başkasına yazmışım. Evet biraz emrivaki yapmış. Belki arkadaşları planladı oda yok diyemedi. Hemen küçük şeyleri buyutmeyin. Zaten gönlünüzü alacaktır eşiniz. Birde çocuğa bakmak için gönüllü olsaydınız. Sizin gönlünüzü çok daha iyi yapardı emin olun. Size sormamasi fln oralarda haksız tabi. Ama eşiniz kabul etmiş bulunmuş. Simdide yok derse arkadaşları karısı bakmadı fln diye laf eder. Oda esinin canı sıkılır. İdare edin. Ertesi günde tribinizi konuşmayacak yaparsınız.

adım gıbı emınım kı paln yapmaya da cocuga bakmaya da eşim atlamıştır.

bana hayır diyebılıyoken nıye arkadaşlarına hayır dıyemesin ki hem.

Sen de baska arkadaşlarınla plan yap planim var bakamam de

sorun iyice büyücek diye korkuyorum
Büyütmezseniz de size istediği herşeyi yaptırmaya devam etmeyecek mi ? Ama bana sorarsan çocuğunda mağdur olması doğru olmaz. Yine de sorunlarınızı eşinizle aranızda halledip, bir daha senden böyle birşey talep etmemesini ve diğer sorunları iyice, uzun uzadıya konuşmalısınız

bana hayır diyebılıyoken nıye arkadaşlarına hayır dıyemesin ki hem.
Önceden sizinle plan yaptımi? Veya planınızı ok ledimi? Eşinizi en çok siz tanırsınız. Buraya konu açtınız bende kendi fikrimi söyleyerek yardımcı olmaya çalıştım. Başkaları gibi fitili ateslemedim. İster cvp verirsiniz. İster görmezden gelirsiniz. Bu tamamen size kalmış. Siz kendi tarafınızdan düşünüyorsunuz. Ben iki taraf hakkında olabilecekleri yorumluyorum.

Ay bildiğin cinnet sebebi, öyle kocayı boğarım ben.
Tüm hafta, hafta sonu için gezme planı yapacağım, beyimiz "Yorgunum" diyecek mırın kırın.
Sonra arkadaşları ile gezesi gelince o yorgunluğu kalmayacak, ohh rakılar balıklar sefalar... Bir de elalemin 10 yaşındaki laf dinlemez çocuğunu getirecek "Buna bakacaksın" diyecek.

"Canım çok meraklıysan, sen bak, benim sözüm var arkadaşlara" deyip çıkıp gidin gezmelere ya. Böyle eli kolu bağlı evde oturursanız, daha çok baktırır millet size çocuğunu, kocanız da akar durur alemlere.

Bir de ne cesaret yani o çocuğun anasındaki, babasındaki; insan akrabasına emanet ederken kaç kere düşünüyor, bunlar iş yerinden dıdısının dıdısına çocuk emanet ediyor, hem de yatılı. Pes.

konunun tamamında yazıyo benımle olan plan kabul etme gerceklestırme falan lütfen okuyun

yani çıldırıp 2 saat ağlamam normalmıiş sağolun.

Nasıl kabul edilir ki böyle birşey?
Size gelene kadar kimsesi yokmu ki size bırakılıyor? Sormuyor bile eşiniz size. Kendi gezip keyfine bakarken siz neden çocuk bakacakmışsınız?
Düşse,hastalansa vs neler olur hiç düşünmüyormu eşiniz?
Kabul etmeyin,arkadaşlarınızla program yapın,çıkın kahve için,sinemaya gidin yapın birşeyler ama kabul etmeyin.

Ne ağlaması ya hu, kalkın toparlanın, hafta sonunuzu hemen doldurun, planlayın.
Olmaz böyle saçmalık ya, ağlayıp oturunca kalır başınıza, çabuk çabuk atın kendinizi sokaklara arkadaşlarla.
cuma bugün hepsi eşleriyle plan yaptı bana kımse kaldı yok yok atlattım aglamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…