Eş kişisinin mesajlaştığı kız

Mutluhayatlaristiyoruz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
132
38
28
Tam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Eşimin abi dediği 6,7 yaş büyük bir arkadaşı var. Üniversiteye okumaya gelen kızla uzun zamandır sevgililer kız antalyada. Eşim eskiden kafede çalışırken bu çiftle çok konuşmuşlar fln. Neyseee Abi dediği kişi şimdi kıza evlenme teklifi etmiş benim eşim de ablam hayırlı olsun abime slm yazmış. (Dm den konuşuyorlar) kız buna ablacım canım iyiki varsın kıymetlimsin değerlimsin evlilik nasıl, dertleşmek istersen yanındayım fln yazdı eşimde sende ablam gibisinden cevaplar yazıyor. 5,6 yaş büyük kız. Bende kızdım ne bu samimiyet diye, eşim beni yatıştırması gerekirken birden alevlendi saçmalama iyi niyetli fln diye çıkıştı bana. Konuşmadık gün boyu zaten işteydi. Akşam geldi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ben tepki vermedim sonra yine tartıştık özür fln yok kızı arkadaşlıktan çıkarma yok hem suçlu hem güçlü. Tartışmadan sonra uyudu, işe gidickti kahve yaptım uyandırdım yüzüm gülüyor gayet yumuşak tavırlıyım. O da öyleydi konuşuyorduk taaam dedim ki çıkardım kızı zaten hesabından. Demez olaydım nasıl yapmışım böyle terbiyesizliği, saygısızlığı onlar zamanında iyileşmiş abisinin hatrı varmış. Küfürler ediyor bana ben şok oldum gitti şimdi işe. Sabah gelcek köye gidiyoruz uzun zamandır ailemi görmedim on gün kadar kalıcaz. Onun ailesi de aynı köyde. Annemde kalsam ben durumlar daha da mı kötü olur. Ama bu adamla da yalandan mutlu gibi yapmak aynı odada kalmak istemiyorum. Napmalıyım sinirden düşünemiyorum

Bu adam dediğin eşin canım. Nolursa olsun ona sormadan hayatına müdahale etme. Önce söyle emrivaki ama izin alır bir tavırla sil. Onunda kendine göre bir duruşu var sonuçta. Hem kız evlenmiyormu? Büyük değil mi 5-6 yaş? Eşine güvensizliğini hissettirme. Yalandan mutlu gibi yapmak yerine oturup sorunlarınızi çözün. Ortada bu kadar sinirlenerek bir durum yok bence.

Anlamadım ki bu mesajlaşşma sürekli olan bir şey mi? yoksa sadece 1 seferliğe mi ait?

Arkadaşlık ilişkilerini bilemiyorum. Beni de rahatsız ederdi ama bu şekilde konuşup altında art niyet olmayan arkadaşlıklar da var.

Siz neden hesabına karışıyorsunuz sormadan gerçekten saygısızca yaptığınız arkadaşlıktan silmeniz filan bunun dışında karşısındaki insanlar çift evlilik yoluna girmişler eşin gizli saklı mesajlaşmıyor boş yere olay çıkarmışsın. Ben olsam bende eklerim tebrik ederim karşımdaki insanı tanımaya çalışırım önyargı yapmışsınız hemen

Farkındaysanız eşiniz bu kişilere abla, abi diye hitap ediyor. Ayrıca bir dönem çok yakınlarmış. Şimdi abi dediği kişinin evlenme teklifi ettiği hatta ablası olarak gördüğü kadını kıskanıp sildiniz mi sosyal medyasından. Siz acaba aşırı mı kıskançsınız??

Sizin ve eşinizin yaşını merak ettim? Eşiniz çok mu toy acaba? Kadın arkadaşı olabilir evet ama bir arkadaş için insan eşine böyle davranmamalı. Üstelik kafede çalışırken tanıştığı biri. Hem de kadına mesaj atacağına abi dediği kişiye yazıp tebrik edebilir. Gereksiz samimiyet var gibi.

Ben fevri davranıp kendimi alta çekmek yerine eşimin hesabını kendi telefonumdanda açarmış konuşmalarını takip ederdim gerçekten sadece arkadaşça eşimden daha önde böyle bişey görmediysem ve kadındanda bunu sezmiyorsam sadece takip eder bunu belli etmeden eşime n’aptınız ne konuştunuz diye sorar rahatsızlanan tatlı dille söyler konuyu uzatmadan kendim kapatırdım ve yine gülmeye hiç sorun yok gibi yap maya devam ederdim Çünküz siz böyle yaparsanız olmayan şeyi akıllarına sokabilirsiniz

Abla diye hitap ediyor. Mesajlarda bir gariplik yok. Sizin hiç çok kıymet verdiğiniz bir abiniz yok mu? Demek ki samimiyetleri varmış abla gibi görüyor. Bence tepkiniz fazla. Eşinizin telefonunu karıştırmanız da yanlış bence.

Ya evet ama zamanında o da benim abi dediğim evli çocuklu ayni yerde çalıştığım insanları silmişti. Durum karşılıklı aslında

Benimde başımdan benzer bi olay geçti ama biz evli değildik. Kadin benimkinden büyüktü biz ayriydik ozaman birlikte rakı icmisler resim cekinmisler fln. Sil o kadını dedim silmedi resimleri sil dedim onlarida silmedi o benim ablam gibi dedi salak misin dedim ya ne ablası baya tartistik ettik silmedi bende bidaha bsy demedim aradan uzun bi zaman geçti kadin bunu eve çağırmış niyetini ben zaten anlamıştım kadının. Artık bilemiyorum gitti mi gitmedi mi

Yaw kadın ne yapacak allah için. Senin kocayı kuma diye mi alacak. ?

Ya evet ama zamanında o da benim abi dediğim evli çocuklu ayni yerde çalıştığım insanları silmişti. Durum karşılıklı aslında

Tam size kızmıştım bu yorumu gördüm. Kişi kendinden bilir işi diyor karışmıyorum. Paşaya bak sen. Ama kadını haksız yere yaftalamayın günahtır.

Ablanın yaklaşımı çok çirkin. Evli adama, Evlilik nasıl dertleşmek istersen yanındayım denmez.
Eşin bunu normal veya iyi niyetli algılamış olabilir erkekler daha düz düşünüyor malum.
yada arkadaşının hatırına arayı bozmamak adına idare ediyor olabilir.
Senin, onun hesabından kızı silmen ise çok büyük yanlış. Hatta facia. Buna hakkın yok. Bu adam senin emir kulun değil. Ne yapacağına , ne yapmayacağına sen karar veremezsin.
Sadece hoşlanmadığını rahatsız olduğunu söylersin. O da tavrını ona göre kendi belirler.
Daha makul bir şekilde konuşarak halledebilirdiniz meseleyi aslında.

İşte tam olarak bende böyle düşündüğüm için bu kadar tepki verdim sanırım. Üstelik bana küfürler yağdırıken kızı tekrar ekledi

Hesaplar birbirimizin telefonunda zaten var ve sevgililik döneminden beri rahatsız olduğumuz insanları çıkartıyoruz ikimiz de ama buna gelince kavga çıktı

Yanlış anlamayın ama etrafımda o kadar çok çift var ki sevgili ama bu bahsettiğim kişiler. O onun takipçilerine takar öbürü bilmem neyine. Biraz ergence tavırlar değil mi insanları silmek falan. Birinin bi yanlışını görürsün silersin ok ama listede eli yüzü düzgün bir bayan mı var tamam bunu hemen çıkarayım, yok bu adamın gözü göz değil hemen sileyim falan garip geliyor. Evlendiğinize göre güven olayını aşmış olmanız gerekiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…