- 28 Aralık 2020
- 132
- 38
- 28
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Küfürler yağdırıken bana kızı tekrar eklemesine rahatsız oldum ve eşim çok sinirli bir insan tartışma esnasında hamle yaptı vuracaktı bu ilk tartışmada. Az önce iyi konuşuyorken evet vurcaktım çekmeseydin kendini dedi yani zoruma gidiyor bu durumBu adam dediğin eşin canım. Nolursa olsun ona sormadan hayatına müdahale etme. Önce söyle emrivaki ama izin alır bir tavırla sil. Onunda kendine göre bir duruşu var sonuçta. Hem kız evlenmiyormu? Büyük değil mi 5-6 yaş? Eşine güvensizliğini hissettirme. Yalandan mutlu gibi yapmak yerine oturup sorunlarınızi çözün. Ortada bu kadar sinirlenerek bir durum yok bence.
Eşim işinden dolayı insanları çok iyi çözdüğünü bakarak ne olduklarını anladığını iddia ederek bendekileri çıkarmıştıYanlış anlamayın ama etrafımda o kadar çok çift var ki sevgili ama bu bahsettiğim kişiler. O onun takipçilerine takar öbürü bilmem neyine. Biraz ergence tavırlar değil mi insanları silmek falan. Birinin bi yanlışını görürsün silersin ok ama listede eli yüzü düzgün bir bayan mı var tamam bunu hemen çıkarayım, yok bu adamın gözü göz değil hemen sileyim falan garip geliyor. Evlendiğinize göre güven olayını aşmış olmanız gerekiyordu.
Ne kadar güzel, saygılı bir ilişki. Devamını dilerim.Hesaplar birbirimizin telefonunda zaten var ve sevgililik döneminden beri rahatsız olduğumuz insanları çıkartıyoruz ikimiz de ama buna gelince kavga çıktı
Daha kötüleri de varmışBenimde başımdan benzer bi olay geçti ama biz evli değildik. Kadin benimkinden büyüktü biz ayriydik ozaman birlikte rakı icmisler resim cekinmisler fln. Sil o kadını dedim silmedi resimleri sil dedim onlarida silmedi o benim ablam gibi dedi salak misin dedim ya ne ablası baya tartistik ettik silmedi bende bidaha bsy demedim aradan uzun bi zaman geçti kadin bunu eve çağırmış niyetini ben zaten anlamıştım kadının. Artık bilemiyorum gitti mi gitmedi mi
Hesaplarımız birbirimizin telefonunda ekli ikimizde böyle istediğimiz için onun telefonu almadım yani. Eşimde böyle bir konuda sormadan kendisi silebilen birisiValla ben eşimin telefonunda sosyal medyasında kim eklidir hiç bakmadım. Orası onun özel alanı. Arkadaşlarıyla, akrabalarıyla konuşuyor. Aynı şekilde o da benim telefonumu karıştırmaz.
Biz birbirimize güvendiğimiz için evlendik.
Öyle Telefonunu alacağım, ona sormadan listesinden birini sileceğim. Büyük ihtimal Bavulunu toplardı.
Evliliğin temelinde saygı ve güven yatar. Sürekli paranoyak derecesinde kıskançlık kimseye bir yarar sağlamaz.
Benimde öyleydi kesinlikle küfür etmem edenlede mesafe koyardım eşimden de ilk defa bu kadar çok küfür duydum. Evet silmem yanlıştı ama bir anlık sinirle oldu işteNe olursa olsun, küfür edemez size.
Küfür benim kirimizi çizgimdir.
Sizde adamın listesinden arkadaslarini cikaramazsiniz.
Evlilikle sorunun varsa, anlat ablacım falan, biraz abartmış o kiside.
Yani ona kalmamış, sizde böyle düşündünüz muhtemelen.
Fakat gercekten iyi niyetlidir belki, esinizin onlara yardimi dokunmuş anladigim kadarıyla.
Daha farklı ve sakin çözseydiniz olayları, bu raddeye gelmezdi.
Bende böyle konuşmam asla kimseyle belki o yüzden bu kadar çıkıştımIyyy bu tip konuşan insan sevmem
yok değerlimsin kıymetlimsin falan gereksiz gereksiz ağır abla/abi ağzı
Tam kusmalık
Ama kadını silmek de sana düşmedi...
Bu türlerin jargonu böyle altında bişey arama keyfinden olma boş yere
Hayatına mudahale etmıssınız.Süreklı konuluolarsa haklısın.Ama kadın zaten evlenme asamasında.Haklısın kadınlar hısseder .Bende ıstemem boyle konulmaları ama ılerı gıtmıssınız.Once bı sessızcce ızleseydınız.Tam toparladık diyorum yine yeni sorun. Bir yıl dolmadı daha evleneli eski konularımdan hatırlarsınız belki beni.
Eşimin abi dediği 6,7 yaş büyük bir arkadaşı var. Üniversiteye okumaya gelen kızla uzun zamandır sevgililer kız antalyada. Eşim eskiden kafede çalışırken bu çiftle çok konuşmuşlar fln. Neyseee Abi dediği kişi şimdi kıza evlenme teklifi etmiş benim eşim de ablam hayırlı olsun abime slm yazmış. (Dm den konuşuyorlar) kız buna ablacım canım iyiki varsın kıymetlimsin değerlimsin evlilik nasıl, dertleşmek istersen yanındayım fln yazdı eşimde sende ablam gibisinden cevaplar yazıyor. 5,6 yaş büyük kız. Bende kızdım ne bu samimiyet diye, eşim beni yatıştırması gerekirken birden alevlendi saçmalama iyi niyetli fln diye çıkıştı bana. Konuşmadık gün boyu zaten işteydi. Akşam geldi hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ben tepki vermedim sonra yine tartıştık özür fln yok kızı arkadaşlıktan çıkarma yok hem suçlu hem güçlü. Tartışmadan sonra uyudu, işe gidickti kahve yaptım uyandırdım yüzüm gülüyor gayet yumuşak tavırlıyım. O da öyleydi konuşuyorduk taaam dedim ki çıkardım kızı zaten hesabından. Demez olaydım nasıl yapmışım böyle terbiyesizliği, saygısızlığı onlar zamanında iyileşmiş abisinin hatrı varmış. Küfürler ediyor bana ben şok oldum gitti şimdi işe. Sabah gelcek köye gidiyoruz uzun zamandır ailemi görmedim on gün kadar kalıcaz. Onun ailesi de aynı köyde. Annemde kalsam ben durumlar daha da mı kötü olur. Ama bu adamla da yalandan mutlu gibi yapmak aynı odada kalmak istemiyorum. Napmalıyım sinirden düşünemiyorum
Sormadan değil ki hesap ikimizdede de ekli ve sormadan daha önceleri çok müdahale ettiğimiz olduBen sizi haksız buldum. Hele bir insana sormadan sosyal medya hesabını kurcalamak, değişiklikler yapmak çok çirkin geliyor bana
Nasıl sormadan değil? Takipten çıkardım deyince kızmış işte?Sormadan değil ki hesap ikimizdede de ekli ve sormadan daha önceleri çok müdahale ettiğimiz oldu
Bir anlık sinir boşalması işte. Ama arkadaşlara müdahale hep karşılıklı oldu bizde hatta ben beraber büyüdüğüm aynı sırada oturduğum arkadaşlarımla bile görüşmüyorum şimdi eşim istiyor diye. Ama eşimde hep şu kafa var kadın yaparsa namussuzluk erkek yaparsa elinin kiri derler bizim konumuz için değil de başkalarının olaylarında bunu defalarca duydum ağzındanHayatına mudahale etmıssınız.Süreklı konuluolarsa haklısın.Ama kadın zaten evlenme asamasında.Haklısın kadınlar hısseder .Bende ıstemem boyle konulmaları ama ılerı gıtmıssınız.Once bı sessızcce ızleseydınız.
Sen baştan vermısın ıpı ellerıne .Eşine ne kımınle gorusursen gorusursunBir anlık sinir boşalması işte. Ama arkadaşlara müdahale hep karşılıklı oldu bizde hatta ben beraber büyüdüğüm aynı sırada oturduğum arkadaşlarımla bile görüşmüyorum şimdi eşim istiyor diye. Ama eşimde hep şu kafa var kadın yaparsa namussuzluk erkek yaparsa elinin kiri derler bizim konumuz için değil de başkalarının olaylarında bunu defalarca duydum ağzından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?