Eş kişisinin mesajlaştığı kız

Ama bende önceden samimi olduğum insanlarla mesajlaşmıyorum eşim öyle istiyor diye

Mesajlaşma bir sıkıntı görmedim ben

Ama bende önceden samimi olduğum insanlarla mesajlaşmıyorum eşim öyle istiyor diye
Eşinizi de o kadar özelinize neden karıştırıyorsunuz ki. Eş demek tapulu demek değil. Birbirinize hayatı dar etmek için mi evlendiniz

Bu kadar takintili ve guvensiz olma.Parlamasinin nedeni ona guvenmemen.
Birde aklinda bu ulunsun,adamin niyeti yokken hatta aklinin ucundan daha gecmiyorken,surekli durtup darlarsan onu kanalize etmis olursun.
-"acaba ben mi fatk etmedim,acaba beni begniyor muydu,dur bir gidip sansima deniyeyim.Nede olsa kadin kadini anlar" der.
Esek ve karpuz kabugu ikilemini hatirlayin.

İşte başkası için bu kadar tepki aldım en çok da buna üzüldüm.
Böyle insanlar bana da normal değil bende öyle değilim

Çok doğru ama insan bazen engel olamıyor kendine

eşimin, abi dediği arkadaşının evlenme teklif ettiği sevgilisi ile flörtleşecek tiyniyette olduğunu düşünsem boşanırdım ben olsam.
Kadının tarzı hoş değil evet ama o kadının sorunu neticede sen eşine bakacaksın arkadaşının sevgilisiyle birlikte olur mu? Buna cevabın evetse boşan hayırsa verdiğin tepkiler eşine hakaret.
Kadını silmek falan çok ayıp.

Nasıl ilişkiler var hayatta şaşırıyorum Yahu abi abla dedikleri kişiler hoş abi abla demesede arkadaşları siz nasıl olurda izinsiz eşinizin hesabından kadını sikersiniz. Konuşmanın içeriğide normal yazışmalar bundan nasıl tartışma çıkardınız Evlenince arkadaşlıklar bitiyor karşı cinsle asla iletişim kurulmaz arkadaş olunmaz sanırım

Flörtden değil zaten eşim yüz vermesi ve başka biri için bana kızması yoksa flört kesinlikle hayır

İşte başkası için bu kadar tepki aldım en çok da buna üzüldüm.
Böyle insanlar bana da normal değil bende öyle değilim

Ben sizi hakli buldum. Anlamam ben özel hayatmiş, yok sormadan arkadas silmekmiş. O kadinin "dertleşelim" dedigi seyde tek kişilik degil sonucta sizin de özeliniz oluyor. İyi yapmişiniz ben de silerdim ama asil sorun eşiniz.
Silemyle filan olcak iş degil bu.

Eşimin isteğiyle ben konuşmadıysam o da konuşamaz öyleyse

Bugun 96li erkek takim arkadasima yazarken canim dedim sevecen bir sekilde konustum cocuk evli ben 88liyim kardesim yasinda gencecik bir cocuk yani yurumek aklimin ucundan gecmez. KKda boyle konular gorunce ya acaba boyle kimseye canim sekerim demesem mi kimseye yakin davranmasam mi filan oluyorum. Yeni evlenen kiz neden kendinden 6 yas kucuk kocasinin arkadasina yurusun ki. Bilmiyorum bence gereksiz kiskanclik yapiyorsun seker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…