eş mi iş mi?

yaseminbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
381
89
28
merhaba arkadaşlar.
hemen konuya gireceğim.
tayinim çıkmadığı için eşiminle ayrı yerlerde çalışıyoruz su an.eşim ise bu aydan itibaren ücretsiz izin almamı ve tayinim çıkana kadar böyle devam etmesini istiyor.
benim çalışıtıgım yer cok rahat yalnız degilim.
eşim ise yalnız kalıyor.
izin alırsam maddi kaybımız nerden baksam 20-30 bin ki daha fazlası da olabilir.
maddi durumumuz da su an için bunu gözden çıkarmaya uygun degil.
mantıklı mı davransam duygusal mı yaklaşsam bilemedim.
fikirlerinize ihtiyacım var.

Kendi ücretsiz izin alsın madem. Nedense hep kadınlar işlerinden fedakarlık yapıyor ve hep bu bekleniyor kadınlardan, aynı aklı sen o'na ver. Kendisi ücretsiz izin alsın ve tayini çıkana kadar beklesin!
kendisinin ücretsiz izin hakkı yok malesef benim olmasaydı eger isteyemezdi ama şimdi fırsat varken neden diyor.

merhaba arkadaşlar.
hemen konuya gireceğim.
tayinim çıkmadığı için eşiminle ayrı yerlerde çalışıyoruz su an.eşim ise bu aydan itibaren ücretsiz izin almamı ve tayinim çıkana kadar böyle devam etmesini istiyor.
eşim ise yalnız kalıyor.
izin alırsam maddi kaybımız nerden baksam 20-30 bin ki daha fazlası da olabilir.
aklın varsa ,işişni bırakma el ogluna guven olmaz is demek hayat garantis demek

merhaba arkadaşlar.
hemen konuya gireceğim.
eşim ise yalnız kalıyor.
asla işini bırakma asla.

Burada eş mi iş mi muhabbeti yok aslında. Ücretsiz izindeyken de tayininizin çıkacağı kesin mi ki? Böyle bir durum için ücretsiz izninizi harcamayın bence. İdare etmeye çalışsanız daha mantıklı ama her ikinizde kaldığınız yerlerde ayrı ayrı masraf yapıyorsunuz. Etraflıca düşünmek lazım açıkçası.

Ben olsam is derdim.Ekonomik durumda kötü mümkün oldugunca para biriktirmek gerekiyor. Ayrica sizin ne istediginiz önemli.
bende para biriktirmek gerekli diye düşünüyorum.izinli olsam en fazla 4 5 ay olabilirim. ama o bile cok fazla kayıp gibi geliyor.bir yandan da eşimi haklı buluyorum.kafam karışık.

Burada eş mi iş mi muhabbeti yok aslında. Ücretsiz izindeyken de tayininizin çıkacağı kesin mi ki? Böyle bir durum için ücretsiz izninizi harcamayın bence. İdare etmeye çalışsanız daha mantıklı ama her ikinizde kaldığınız yerlerde ayrı ayrı masraf yapıyorsunuz. Etraflıca düşünmek lazım açıkçası.
tayin kesin değil hiç bir şekilde.sadece ayrı kalmayı biraz daha ertelemek gibi bir durum.4 5 ay birlikte kalacagız düşüncesi.

Tayininiz ne Zaman çıkar

Her isteyene ücretsiz izin var mı

Siz kiminle yaşıyorsunuz ya da şöyle sorayım herhangi bir yerde kurulu eviniz var mı

İki şehrin arası kaç saat hafta sonu tatili var mı
tayin ne zaman olacagı hakkında kesin bilgi yok.
iki şehir arası uzak 10 saat.
ben ailemle yasıyorum

Back
X