• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es olacak adam diyor ki…

4 ameliyat oldu kakasini tutamiyor cisi icin sondaya baslayaca. Lavman bile yapamiyorum tek basima zaptolmuyor 2 ameliyat daha olabilir yakin zamanda destek olacak kimse yok babam vefat etti tayin zamani gecti memlekete gitmek icin gitsem acil hastalansa cerrah dr yok
Yardımcı tutma imkanınız yok mu a adamla sırf hastalık için mecbur kalacağıma paramla yardımcı tutarım daha iyi hem oğlumun bakımına hem evime yardımcı olur

Alllahım bazen insanın basireti bağlanıyor herhalde.

Calısabildiğinize göre cocuğunuza gündüz birileri bakıyor değil mi?

Adamı evden postalayın, bakıcıyı tam güne cıkarın, annenizi yanınıza cagırın, hepsi bu? Sadece bu kadar.
Gecen sene sonda olayi yoktu bakici bakti evet ama bu sene ucretsiz izne ayrilacagim mecburen sondaya alisana kadar aklima cozum gelmiyor baska para lazim olacak tedavilerinde kafam allak bullak

Gecen sene sonda olayi yoktu bakici bakti evet ama bu sene ucretsiz izne ayrilacagim mecburen sondaya alisana kadar aklima cozum gelmiyor baska para lazim olacak tedavilerinde kafam allak bullak
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla sınanmak özellikle evlatla cok cok zordur eminim.

Ama lütfen silkelenin. Evladınız hastayken kocanızın size sunduğu sartlar cok ama cok cirkin ve basit.

adam sırf kabul etmesin diye, kölem ol diyor, konu sahibi kabul edecek, ama 3 ay sonra, oğluna sonda takılmaya başlanınca adama yine süreç zor gelecek yok ben seni sevmiyorum ayrılalım diyecek,
bunu görmemek mümkün değil.

Korkuyor konu sahibi ogluna bisey olmasindan korkuyor buna neden olmaktan korkuyor yetersiz kalmaktan korkuyor yetememekten korkuyor oglunun derdi bir degil ki vermiste vermis Yaratan kac tane dr goruyor habire ama duzelmek yerine her gecen gun yenisi ekleniyor öldürmüyor Yaratan bin şükür ama süründürüyor buna da şükür
ah be zeytin. gun gelecekvkebdine yaptigin bu eziyetin bedelini kendine ve ogluna odeyemeyeceksin. Allah aydinliga cikarsin.

Oglumuzun hastalığı nasil anlaşıldı benim oglumda kaka kaçırıyor 3 aylik ve gfr testi çok düşük çıktı
Nasıl yani,tuvalet eğitimi almadan, kas kontrolünü öğrenmeden kaçırmaması mı gerekiyordu:işsiz:3 yaş değil 3 aylık

Öncelikle geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Çocuğunun hastalığını kullanıp eşini çaresiz bırakan bu adamı Allah ıslah etsin. Bu adama asla güvenmeyin. Bıgün olmazsa yarın sırtınızdan bıçaklar sizi. Zor da olsa öteki tercihleri değerlendirin. Acil durum planınız olsun. Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz. Şartlarını kabul etmezseniz ne olur? Kapının önüne mi koyar? Koaysa b planınız var mı? Ne olursa olsun ben o şartları kabul etmezdim. Gerekirse tek başıma mücadele ederim gene de o mahlukatın oyununa gelmezdim. Sizi bu şekilde köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Pes etmeyin lütfen.

Oğluna çok geçmiş olsun.en kısa zamanda sağlığına kavuşsun yavrucak.
Senin o adama kredi karti verecek kadar maddi durumun iyiyse ne işin var bu öküzle. Belli ki maddi olarak iyisin.

Çaresizlik çok zor hele ki evlatla sinanmak.. rabbim sabır ve sağlık versin öncelikle.. bu adam o çocuğun psikolojisini de bozar sizinkini zaten söylemeye gerek yok.oyle bir insanı şahsen ben cocugumun etrafında tutmam.

Ücretsiz izine ayrılırsam para lazım olacak diyorsunuz o adam size para verecek mi o zaman? Verse de burnunuzdan getirecek yediğiniz lokmaları bogaziniza dizecek çocuğunuzun tedavisine harcadığı paraya bile söylenecek.. o zaman daha zor olacak herşey.. kalmayın o adamın yanında..tutun bir bakıcı ücretsiz izine ayrilmaniza gerek yok bakıcıya gosterirsiniz anlatırsınız oğlunuz alışana kadar bir iki hafta rapor alin sizde kalın evde..düzen kurmak o kadar da zor değil.. en azından sadece oğlunuza ilgilenirsiniz o insan musveddesiyle ve onun çıkardığı sorunlarla ugrasmazsiniz.

Eşiniz zannediyor ki şimdi siz ona mecbursunuz üstelik bunu oglunuzu kullanarak yapıyor o kadar karaktersiz bir insan işte.. inanın yokluğu varlığından daha hayırlı böyle insanların..

Bu evlilikten bir şey çılöaz diye düşünüyorum.
Tayin dönemi kapanmış olabilir ama mazeret tayininden yararlanabilirsiz.
O adam çocuğunuza merhamet bile göstermiyor. Sanıyor musunuz ki bakacak o çocuğa?
Bugün olmazsa yarın daha şiddetli baskılar olacak gibi görünüyor.
Kendinize güvenin o çocuğa bakabilirsiniz tek başınıza. Yapamam diye bir şey yok siz annesiniz.

Daha onceki konularimi bilenler icin bastan yazmadim. Diger konularimi okuyabilirsiniz. Bir bucuk ayriligin ardindan evdeyim oglum rahatsizlandi donmek zorunda kaldim gelme senin yuzunu bile gormek istemiyorum dedigi halde. Oglumun tedavilerini yaptirdik simdi iyi sukur toparladi bayaği. Artik konusma vakti deyip basladi konusmaya. Bazi sartlarim var bu evliligin devam etmesi icin dedi.
1. Eve destek saglamam yetmiyormus kartimi istiyor. Yoksa gidersin bu evden diyor.
2. Tesetturluyum pantolon tunik giymemi istemiyormus elbise giymeliymisim.
3.Tatillerde ailemin yaninda 2 geceden fazla kalamazmisim. İki ay tatilimi ailesinin yaninda ya da kendisinin yaninda gecirmeliymisim.Ailesi koyde ve her gittigimizde bikac gun bile kaldigimizda oglum hasta oluyor bana bir ay kalmaktan bahsediyor. Ailesine beni kotuledigi halde ve ailesi beni sevmedigi halde.
4. Onsuz carsiya bile gitmemeliymisim her yere beraber gidecekmisiz yapisik ikiz gibi. Bikac gun once ciktim ben sana gitmeyeceksin demedim mi diye yarim saat kapida bekletti.
Hakliyken haksizliga maruz kaliyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum. Bildigim tek sey var bunlarada tamam dersem benim ustumdeki baskisi artacak. Demezsem oglumun sagligi soz konusu. İkna olmuyor. Denedim.
Şartlarina tamam demezsem oglumun aralik ayinda çişi icin sondaya baslama durumu var. Bu adam nasıl ikna olur, insan olur ailesini değil evladini dusunur bir fikir verin ne olur.
Eş değil köle istiyor resmen, Allah yardımcın olsun. Oğluna şifa versin inşallah da tez elden kurtul bu adamdan..

Konu sahibi sen sana eşini elde tutmak için tavsiye verilsin istiyorsun da yok öyle bir şey. Daha önce de yazdım; adam seni istemiyorrrrrrr, sevmiyorrrrrrr. Bunu da her koşulda belli ediyor. Sen onun dibinden ayrılmadıkça o daha çok sinir oluyor. Şurada denilenleri yap belki o zaman seni kaybetmenin ne olduğunu anlar. Aksi halde adam seni eninde sonunda yine bıracak. Emin ol kusurlu taraf olarak görünmemek için dava açmıyordur. Seni sevdiği yok adamın.

Back
X