Eş problemi

semra6774

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
11
Herkese merhaba Kızlar eşimle aramda çok sıkıntılar var . Eşim normalde tekstilci . Benimde özel güvenlik sertifikam var ve her işte yapabilirim diksiyonum falan çok düzgün ama eşim karşı çıkıyor . Beraber çalışırsak çalışalım diyor yoksa çalışamazsın diyor . Sizce bu boşanma sebebi mi ? 1 yıllık evliyiz daha da baskı yapıyor bana karşı anlamadım gitti. Aileme karşı çok soğuk ama kendi ailesine gelince düZgün davran diyor bana ama ben zaten nerde ne yapacağımı iyi bilen biriyim ama kendisi öyle değil . Tekstilde çalışmak istemiyorum dediğimde de bana ben çalışcam sen yicen mi diyor daha da iş bulamadı kendine kendini geliştirmeye kapalı biri bu kadar olduğunu bilmiyordum evlenince anladım . Sırf beni köye ailesinin yanına getirmek için iş bulmuyor gibime geliyor anlamadım gitti

Başka işlerde çalışmanızı istemiyor çünkü size güvenmiyor ama paradan da vazgeçemiyor benim yanımda çalış diyor. Oldu paşam....

ya evlenmeden önce napiyorsunuz ben anlamıyorum. iki çay içip ayrılıyor musunuz? her şeyi neden açık açık konuşmuyorsunuz?
Çok haklısın ama işte başta konuştuk olur yaparız diye beni kandırdı ben de kandım evlenince değişti herşey sözleşme imzalamadım keşke imzalasaydım da en azından kanıtım olurdu

Başka işlerde çalışmanızı istemiyor çünkü size güvenmiyor ama paradan da vazgeçemiyor benim yanımda çalış diyor. Oldu paşam....
Aynen galiba güvenmiyor kendince kaybetme korkusu var çünkü artık bende soğuk davranmaya başladım halen daha anlamıyor ailene dönemezsin falan diyor bazen seni kabul etmezler diyor ama tam tersi o bilmiyor kabul ederler

Aynen galiba güvenmiyor kendince kaybetme korkusu var çünkü artık bende soğuk davranmaya başladım halen daha anlamıyor ailene dönemezsin falan diyor bazen seni kabul etmezler diyor ama tam tersi o bilmiyor kabul ederler
O kaybetme korkusu değil canım sana ve kendisine güvenmiyor. Başka yerde çalışınca gözün açılır aklın başkasına kayar diye korkuyor. Kişi kendinden bilir işi..

O kaybetme korkusu değil canım sana ve kendisine güvenmiyor. Başka yerde çalışınca gözün açılır aklın başkasına kayar diye korkuyor. Kişi kendinden bilir işi..
Evet böyle olabilir . Biraz bakımlıyım açıkçası o da bile laf ediyor bazen . Kime süsleniyorsun halbuki okdr abartmıyorum . Parfüm sıkmama bile karşı bazen . İnanın bana neyapcağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum

Evlenmeden önce bı bakmıyor musunuz bu adam ne yapar ne eder, hiç mi ipucu yoktu, hemen çocuk yapta iş güç yok gidersiniz köye, herşey çocukla yoluna girer kesin

Vallahi ailen de arkandaysa çocuk yapmadan yolları ayır senin için en mantıklı yol bu..

İkinizde çalışmıyorken ovülasyon testleriyle soğan kürleriyle çocuk yapmaya çalışman da takdire şayan bu arada tebrik ederim.
Valla canım çocuk da problemimiz var ve bazen çocuk olmuyor diye yapıyor gibi de düşünüyorum . Senin çocuğun olmaz diye kaç sefer söylendi bu benim için bir çare diye düşündüm . Bazı insanlar çocuk olunca problemler çözülür diyor şimdi çocuk yok birşey yok birbirimizle uğraşıyoruz . Sorunları bilmiyorsunuz

Vallahi ailen de arkandaysa çocuk yapmadan yolları ayır senin için en mantıklı yol bu..
Çok bekledim değişmesini asla değişmiyor bir aralar çocuğa sardık belki olursa düzelir diye. Rabbim büyük ki sorunlar geçmeden Allah nasip etmiyor

Adam size psikolojik şiddet yapıyor,değişmez.

Ne yapmak istiyorsunuz?

Boşanmak mı devam etmek mi?

Valla canım çocuk olunca problem çözülmez daha da artar, milletin aklıyla çocuk mu yapılır, çocuk şu an sizin düşüneceğiniz en son şey bile değil, ikinizde çalışmıyorsunuz çocuğa nasıl bakacaksınız azcık akıllı olun lütfen ya.

Doğru söylüyorsun gerçekten insanlar değişmez sevgi var biraz bilemiyorum ya napacağımı

Git bir de zoorrrla doğur aferin kafana senin

`