Dante Her gün birinizi, bir gün hepinizi.. Kayıtlı Üye Katılım 9 Mart 2011 Mesajlar 13.248 Emoji Skoru 13.440 Puanlar 823 21 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi semra6774 #41 muzdaripp .!.: İkinizde çalışmıyorken ovülasyon testleriyle soğan kürleriyle çocuk yapmaya çalışman da takdire şayan bu arada tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... şaşırttı mı
muzdaripp .!.: İkinizde çalışmıyorken ovülasyon testleriyle soğan kürleriyle çocuk yapmaya çalışman da takdire şayan bu arada tebrik ederim. Genişletmek için tıkla... şaşırttı mı
Kibariyenin Annesi Comolokko Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.173 Emoji Skoru 11.303 Puanlar 208 21 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi semra6774 #42 ruhay .!.: Evlenmeden önce tanıyamadım koca bir yalandır.Şahsen kendi adıma konuşayım..Evlenmeden önce beğenmediğim özellikleri vardı bunları bilerek evlendim Genişletmek için tıkla... Aynen ben de öyle, beğenmediğim huyları vardı benimkinin de hatta bazı huyları babama da benziyordu. Beğendiğim özellikler daha fazlaydı ve çok yakışıklı olduğu için evlendim ahahahahahha
ruhay .!.: Evlenmeden önce tanıyamadım koca bir yalandır.Şahsen kendi adıma konuşayım..Evlenmeden önce beğenmediğim özellikleri vardı bunları bilerek evlendim Genişletmek için tıkla... Aynen ben de öyle, beğenmediğim huyları vardı benimkinin de hatta bazı huyları babama da benziyordu. Beğendiğim özellikler daha fazlaydı ve çok yakışıklı olduğu için evlendim ahahahahahha
muzdaripp Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 3.239 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 10.417 Puanlar 128 21 Nisan 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi semra6774 #43 Dante .!.: şaşırttı mı Genişletmek için tıkla... konuda yazmaması daha şaşırtıcı, gittim aradım buldum, hep emek işte
Dante .!.: şaşırttı mı Genişletmek için tıkla... konuda yazmaması daha şaşırtıcı, gittim aradım buldum, hep emek işte