• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi

Soguksever

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
67
53
18
Arkadaşlar herkese merhaba ben 27 yaşında üniversite mezunu ve çalışan biriyim. Bekarım ve uzun zamandır bir ilişkim yok. Çevremde çok beğenilen biriyim fakat son yaşadığım ilişkiden sonra biraz korkar oldum ve reddettim karşıma çıkan fırsatları. Geçen ay biriyle tanıştırıldım benim plandan haberim yoktu arkadaşlarla çıkacağımı sıradan bir gün olduğunu düşünüyordum Neyse bu da benim arkadaşım vs dediler ben yine uyanamadım olaya normal bi gün geçirdik yemek vs. Tanıştığım kişinin adı Ali. Ali o gün bana çok baktığı için biraz beni beğendiğini düşünmüştüm o günden sonra sosyal medyadan mesaj atıp halimi hatırımı sormaya da başladı bir hafta sonra Ali'nin annesi annemi arayıp Ali'nin beni çok beğendiğini söyledi çok istiyormuş Benimle olmayı yuva kurmayı vs. Annem de Alinin annesini çok eskiden tanıyordu. Her neyse çok uzatmak istemiyorum benim ailem istiyor sorun şu ki ben Aliyi bir kes gördüm ama annesi sürekli oğlunun bana ne kadar aşık olduğundan bahsediyor ben buna inanamıyorum annesi istiyor o zorluyor sanki bilmiyorum ali üç dört günde bir halimi hatrimi soruyor sadece kısa bi muhabbet. Ama annesi... bilemiyorum artık ciddi bi ilişkim güzel bi yuvam olsun istiyorum haftaya buluşma teklif etti sizce düşünmeli miyim onu yoksa inanmamali mıyım. Bu arada ilk buluşmada sıradan biri olarak düşündüğüm için pek dikkat etmedim etkilenebilecegim biri mi bi fikir oluşmadı bende

Görüşmeden bilemezsiniz. Kafanızdaki sorular gitsin isterseniz sans vermek lazim

Bu kadar hız beni şüpheye düşürürdü,ama sende de bir beğeni oluştuysa ,en azından oturup konuşabilirsin,hislerine göre tanıma aşamasına geçebilirsin..

Yüz yüze tanımaktan zarar gelmez. Hem daha şeffaf bir görüşme olur diye düşünüyorum.

ben olsam böyle bir ilişkiye girmem
annesi çok baskıcı, Ali de kendi kararlarını alıp yönetemiyor gibi geldi bana
Ali en küçük 27-30 yaş arası olsa gerek
bu yaştaki bi adam hoşlandığı kızı koşup annesine anlatıp, annesinin de sizi aramasındansa, o kızı önce kendi tavlamayı tercih etmeli bence
bu yaştaki adamın hayatının ipleri kendi elinde olmalı

Ali'nin annesi senin annenden etkilenmis gibi duruyor. Insan tanistirir ve aradan cekilir. Hoslanmazsin gibime geldi.

Rahatsız olduğum birşey daha var ki kendilerinden çok eminler annesi gelinim diye konuşmaya başladı biraz rahatsız oluyorum kadının beni bu kadar çok istemesinden. Iyi şeyler duymuştur benim hakkımda onu anlayabiliyorum ama biraz böyle oğluna mal alır gibi... Bilmiyorum belki ben abartıyorum

Rahatsız olduğum birşey daha var ki kendilerinden çok eminler annesi gelinim diye konuşmaya başladı biraz rahatsız oluyorum kadının beni bu kadar çok istemesinden. Iyi şeyler duymuştur benim hakkımda onu anlayabiliyorum ama biraz böyle oğluna mal alır gibi... Bilmiyorum belki ben abartıyorum
Rahatsız olmakta haklısın. Kadınla arana mesafe koymayı dene.

Ali daha önce kötü bi tecrübe yaşamış ve ailesi korkuyor beni de ona yamamaya çalışıyolar sanki bilmiyorum haklısınız bir kez daha görüşucem sonradan aklımda kalmasın diye, ama pek ısınamadım bu annenin 30 yaşındaki adamın avukatı gibi sürekli Ali öyle aşık böyle seviyor bilmem ne diye yalan gibi.. saçma

Ali daha önce kötü bi tecrübe yaşamış ve ailesi korkuyor beni de ona yamamaya çalışıyolar sanki bilmiyorum haklısınız bir kez daha görüşucem sonradan aklımda kalmasın diye, ama pek ısınamadım bu annenin 30 yaşındaki adamın avukatı gibi sürekli Ali öyle aşık böyle seviyor bilmem ne diye yalan gibi.. saçma
Bu kadar olmasa da Benzer şeyleri yaşadım. benim eşimle tanışmamız da bu şekilde oldu. Ama eşim daha önceki gösterilen hiçbir kıza ok demeyip bana olur deyince kvdemin gözünde çok değerli oldum, hala da öyle . Belki böyle bişeydir. Yada Ali sizi önceden tanıyordur , önceden bir hoşlanma vs vardır.
Ayrıca bende Bir Ali annesi olarak bir kez daha görüşün derim, Aliler iyidir :21: Nasip kısmet bu işler :KK24:

Back
X