• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş seçimi

Bu kadar olmasa da Benzer şeyleri yaşadım. benim eşimle tanışmamız da bu şekilde oldu. Ama eşim daha önceki gösterilen hiçbir kıza ok demeyip bana olur deyince kvdemin gözünde çok değerli oldum, hala da öyle . Belki böyle bişeydir. Yada Ali sizi önceden tanıyordur , önceden bir hoşlanma vs vardır.
Ayrıca bende Bir Ali annesi olarak bir kez daha görüşün derim, Aliler iyidir :21: Nasip kısmet bu işler :KK24:

Dediğiniz gibi kimseyi istemezken beni çok beğendiğini falan söylemiş annesine. Neyse bi kez daha görüşüp anlayacağım çok teşekkür ederim :)

Bir kere görüş bakalım o zaman niyetini ve düşüncesini anlarsın Gözlem yapmış olur sende ona göre hareket edersin

Bence herkes annen de dahil plan kurmuş bir tek çocuğu karşına çıkarmaları kalmış gibi geldi bana

pardon da Ali neden söylemiyor bunu da annesi söylüyor? daha açılma konusunda çekingense ohooooo. aşık olduğunu söyleyecek kişi annesi değil. Ali!

Aliden önce annesinin açılması rahatsız ederdi beni.
Siz 27 olduğunuza göre 30 olmasa da yaklaşık olarak vardır. 30 una gelmiş biri önce kendi açılmalı bence.

Kesinlikle buluş derim olursa ne âlâ olmazsa da en azından geriye dönüp baktığında "olur muydu acaba?" gibi soru işaretleri kalmaz kafanda:KK37:

Rahatsız olduğum birşey daha var ki kendilerinden çok eminler annesi gelinim diye konuşmaya başladı biraz rahatsız oluyorum kadının beni bu kadar çok istemesinden. Iyi şeyler duymuştur benim hakkımda onu anlayabiliyorum ama biraz böyle oğluna mal alır gibi... Bilmiyorum belki ben abartıyorum

Aynısı olmasa da benzer duruma düştüm. İnan ailenin çok istemesi çok çok ürkütücü. Gelinim falan diye söylenmesi sanki tava da keklik gibi. Nedense altından başka şeyler çıkacak gibi oluyor. Yine de Ali'ye bir şans ver. Biraz olsun tanımaya çalış. Ve en önemlisi çok istiyorlar diye üzerinde baskı hissetme. Senin ne istediğin daha önemli.:KK59:

Arkadaşlar herkese merhaba ben 27 yaşında üniversite mezunu ve çalışan biriyim. Bekarım ve uzun zamandır bir ilişkim yok. Çevremde çok beğenilen biriyim fakat son yaşadığım ilişkiden sonra biraz korkar oldum ve reddettim karşıma çıkan fırsatları. Geçen ay biriyle tanıştırıldım benim plandan haberim yoktu arkadaşlarla çıkacağımı sıradan bir gün olduğunu düşünüyordum Neyse bu da benim arkadaşım vs dediler ben yine uyanamadım olaya normal bi gün geçirdik yemek vs. Tanıştığım kişinin adı Ali. Ali o gün bana çok baktığı için biraz beni beğendiğini düşünmüştüm o günden sonra sosyal medyadan mesaj atıp halimi hatırımı sormaya da başladı bir hafta sonra Ali'nin annesi annemi arayıp Ali'nin beni çok beğendiğini söyledi çok istiyormuş Benimle olmayı yuva kurmayı vs. Annem de Alinin annesini çok eskiden tanıyordu. Her neyse çok uzatmak istemiyorum benim ailem istiyor sorun şu ki ben Aliyi bir kes gördüm ama annesi sürekli oğlunun bana ne kadar aşık olduğundan bahsediyor ben buna inanamıyorum annesi istiyor o zorluyor sanki bilmiyorum ali üç dört günde bir halimi hatrimi soruyor sadece kısa bi muhabbet. Ama annesi... bilemiyorum artık ciddi bi ilişkim güzel bi yuvam olsun istiyorum haftaya buluşma teklif etti sizce düşünmeli miyim onu yoksa inanmamali mıyım. Bu arada ilk buluşmada sıradan biri olarak düşündüğüm için pek dikkat etmedim etkilenebilecegim biri mi bi fikir oluşmadı bende
Kendini beğenmeye zorlamayarak bir buluş istersen. Tanışmadan karar veremesin. Bir yerden başlaman gerekir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ah ah... keşke o günlere geri dönebilsem. Seçimini güzel yap. Mantık da önemli duygularda. Sadece tek yönlü karar verme.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımcı olduğunuz için. Kafam çok karışmıştı ama karar verdim buluşacağız Hatta biraz laf soktum buluşmak isteyince bir gün arkadaş ortamında tanıdığım insan mı yoksa annenden duyduklarıma göre mi davet ediliyorum dedim ben söylemeden öğrendiğin için üzgünüm konuşmak istiyorum dedi bir hafta sonra buluşunca gelişmeleri burdan yazacağım :)

Ali yle arkadaş görüşmesinde tanışıyorsunuz ama annenizin numarası annesinde var aslında eskiden beri tanıyorlarmış. Anlamadım ben
Nekadar tesaduf degil mi bende buna sasirdim herkes birbirini taniyor bir konu sahibi tanimiyor .Annesinde ki cesarete bak nasil da kiz annesini ariyor daha ortada birsey yokken devreye girmis ilginc .

Nekadar tesaduf degil mi bende buna sasirdim herkes birbirini taniyor bir konu sahibi tanimiyor .Annesinde ki cesarete bak nasil da kiz annesini ariyor daha ortada birsey yokken devreye girmis ilginc .
Aynen çok ilginç demek ki tek ben böyle düşünmedim çok kopukluk var ya da eksiklik var

Biraz kısa kesmeye çalıştığım için anlaşılır olamamış olabilirim. Şöyle ki annelerimiz eskiden tanışıyordu fakat samimiyet yoktu arkadaş değillerdi. Ayrıca kadını ben de tanımıyordum fakat diğer çocuklarını tanıyordum çünkü aynı bölümde okuduk. Ali onların abisi ve son 8 senedir izmirde yaşadı hiç denk gelmedik bu nedenle bu tanıştığımız gün de önemsemedim çünkü benim için onlardan biriydi. Annesi dr dediğim gibi annemle samimiyet yoktu fakat az çok benim hakkımda bişeyler duymuş oğlu da o gün beğendim gibi konuşunca ortak arkadaşlar vasıtası ile annemin telefonunu bulup aramış. Yani aslında çok karmaşık birşey yok ben detaya girip uzatmak istememiştim sadece.

Reddetmek icin bi sebep varmi?
Yok.
Gidisat guzel.
Zaten boyle bi gidisati reddeden kizimizi ben ' evlenmem ben kazik caktim ahanda burya" gozuyle bakarim.
Hayir demeye sebep yok.
Gorus tanis bi.

Ayrica konu sahibi bi noktaya deginmek istiyorum.
Cunku kkda 2 farkli kesim vardir ve sen hangisine dusersen o yone kayarsin.
Ali annesine senden bahsetmis.
Kkdakilerin bazilari bunu " peh, oglan kendi acilamadi hemen anasini devreye sokmus" diye adlandiriyor.
Bazilarida " bak oglanin niyeti ciddiki hemen annesini devreye sokmus, bundan koca olur' diye.

Ilk kesime uyarsan reddedersin oglani, ikinci kesime uyarsan ilerlersin.
Ama bazen kk uyelerinin etkisi altinda olmamali insan. Fikir danis, ama kararlarini yine kendin ver.

Mesela bana gore cok guzel bi bulusma. Biz mutevazi bi aileyiz. Benimde hayalim tam olrak senin su an yazdgin bi tanisma.
Oglan beni gorsun, begendiginde annesine bildirsin, annesi annemle iletisime gecsin...
Ama... herkesin fikri farklidir.
Senin yasam tarzin ve dusuncende farkli olabilir.
Olc bic kendince ve kendi kararini kendin ver.

Arkadaşlar herkese merhaba ben 27 yaşında üniversite mezunu ve çalışan biriyim. Bekarım ve uzun zamandır bir ilişkim yok. Çevremde çok beğenilen biriyim fakat son yaşadığım ilişkiden sonra biraz korkar oldum ve reddettim karşıma çıkan fırsatları. Geçen ay biriyle tanıştırıldım benim plandan haberim yoktu arkadaşlarla çıkacağımı sıradan bir gün olduğunu düşünüyordum Neyse bu da benim arkadaşım vs dediler ben yine uyanamadım olaya normal bi gün geçirdik yemek vs. Tanıştığım kişinin adı Ali. Ali o gün bana çok baktığı için biraz beni beğendiğini düşünmüştüm o günden sonra sosyal medyadan mesaj atıp halimi hatırımı sormaya da başladı bir hafta sonra Ali'nin annesi annemi arayıp Ali'nin beni çok beğendiğini söyledi çok istiyormuş Benimle olmayı yuva kurmayı vs. Annem de Alinin annesini çok eskiden tanıyordu. Her neyse çok uzatmak istemiyorum benim ailem istiyor sorun şu ki ben Aliyi bir kes gördüm ama annesi sürekli oğlunun bana ne kadar aşık olduğundan bahsediyor ben buna inanamıyorum annesi istiyor o zorluyor sanki bilmiyorum ali üç dört günde bir halimi hatrimi soruyor sadece kısa bi muhabbet. Ama annesi... bilemiyorum artık ciddi bi ilişkim güzel bi yuvam olsun istiyorum haftaya buluşma teklif etti sizce düşünmeli miyim onu yoksa inanmamali mıyım. Bu arada ilk buluşmada sıradan biri olarak düşündüğüm için pek dikkat etmedim etkilenebilecegim biri mi bi fikir oluşmadı bende
Ali 'beğendim' demiştir annesi 'aşık' demiştir abartarak. Mustakbel kv evlilikle sonuçlanmasını istiyordur muhtemelen.
Görüşün bakalım. Sen de birşeyler hissedersen neden olmasın.

Siz tanıştırıldığınızdan bile haberdar değilken annenin devreye girmesi rahatsız edici evet. Ama bu görüşmemek için neden de değil. Zaten hoşnutsuzluğunuzu güzel dile getirmişsiniz. Annenize de tembihleyin öyle gelinim falan diye konuşmak için çok erken.Böyle deyince biraz emri vaki gibi oluyor. Bizim kız hoşlanmaz öyle desin. Biraz mesafe koyulmalı kadına .

Aşıkım aşıkım! Oğlum Ata aşık olduğunda ben sana söylerim! Daldan dala! :KK70:

Kaç kızım kaç.

Dediğiniz gibi kimseyi istemezken beni çok beğendiğini falan söylemiş annesine. Neyse bi kez daha görüşüp anlayacağım çok teşekkür ederim :)

Kadinin sicak davranmasinin sebebi senin guvenini kazanmaktir. Kadin soguk davransa bu sefer de ben istenmeyen gelin mi olcam diye konu acarsin :) Oglunu mutlu gorduyse hevesi ondandir. Bi alici gozle bak bakalim :ıslık:

Back
X