- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Niye bu kadar sert çıktınız ki kıza şimdi?Evleneceğin kişi senin bankan değil. Kimseye muhtaç olup da evlenme! Bu dediğin mantık evliliği değil orospuluktan daha ağır. Orospular en azından para için bedenlerini satıyorlar, sense bedeninle birlikte kişiliğini.
Hersey para değilse neden ikiniz birden çalışmak zorunda kalıyorsunuz.Demekki herşey para!Esim ve ben calisiyoruz Istanbulda gayet mutlu mesut geciniyoruz.
Hersey para degil.
Evleneceğin kişi senin bankan değil. Kimseye muhtaç olup da evlenme! Bu dediğin mantık evliliği değil orospuluktan daha ağır. Orospular en azından para için bedenlerini satıyorlar, sense bedeninle birlikte kişiliğini.
Sen zengin eş istiyorsun ama o seni isteyecek mi bakalım ?
Malum para parayı çekiyor .
Herkesin hayatta geçtiği yollar farklı, yaşadıklarım beni buna itti diyosan diyecek birsey yok
Mantık evliliği yapan insanların ilk üçünde zaten para vardır heralde,olmasa abes yani adı üstünde mantık
Dunyanin hicbir zenginligini esimle yasadigim aska huzura degismem..samimi soyluyorum..durumumuz kotu degil ama zenginde degiliz henuz..hep sunu derim para mal mulk guzel sey..ama yaninda sevdigin varsa..paylasabildigin bir ask varsa...
Demek istediğim bu.milyarder ,fabrikatör aramıyorum.belli şeyleri yapabilmeyi istiyorum.cocuk yetiştirme ve eğitimi cok zor ,ev gecindirme cok zor.biz cok kalabalık bir aileyiz.misafir cok olur mesela.rahat etmek istiyorum kısacaBence para önemli, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın, milyarder değil eşim ama belli bir standardımız var,bugün yemek yok dışardan söyleyelim diyebiliyorum mesela haftada 2 3 kez, gezip tozabiliyoruz, ciddi maddi sıkıntılar evliliği bitiriyor benim gördüğüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?