- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi Melisagun08
-
Hersey para değilse neden ikiniz birden çalışmak zorunda kalıyorsunuz.Demekki herşey para!
Demek istediğim bu.milyarder ,fabrikatör aramıyorum.belli şeyleri yapabilmeyi istiyorum.cocuk yetiştirme ve eğitimi cok zor ,ev gecindirme cok zor.biz cok kalabalık bir aileyiz.misafir cok olur mesela.rahat etmek istiyorum kısacaBence para önemli, Allah kimseyi gördüğünden geri koymasın, milyarder değil eşim ama belli bir standardımız var,bugün yemek yok dışardan söyleyelim diyebiliyorum mesela haftada 2 3 kez, gezip tozabiliyoruz, ciddi maddi sıkıntılar evliliği bitiriyor benim gördüğüm
Aynen öyle canım.cocuklarıma kendim bakmak evimle misafirimle ilgilenmek ve hobi amaclı kurslara gitmek istiyorum.çalışmayıda istiyorum ama dilediğim gün cıkabilecek rahatlıkta olmayı istiyorumPara herşey değildir ama önemlidir mantık evliliğini kafasına koymuş bir insan için gayet mantıklı bir istek bana göre, zengin koca derken ali ağaoğlunu kastetmedi heralde, durumu iyiden kasıt kendisi çalışmadan yaşamak
İşte ben o zorunluluğu istemiyorum.cok zor bir kadının calışmak zorunda olması.hem cocuk hem misafir hem temizlik.ruhen de bedenende yorulmuyormusunuzMantıklı olan zaten her insanın çalışması.
İhtiyaçlarımızı almak için çalışmak zorundayız .
İşte ben o zorunluluğu istemiyorum.cok zor bir kadının calışmak zorunda olması.hem cocuk hem misafir hem temizlik.ruhen de bedenende yorulmuyormusunuzMantıklı olan zaten her insanın çalışması.
İhtiyaçlarımızı almak için çalışmak zorundayız .
Bende gocunmadan çalışırım ,gıcunmam ama yorulurum.ve ne yorulma..hepinizin yasadığı iş stresi ev stresi olmuyormu.Ben şu halimle kendime vakit ayıramamaktan şikayetciyim.birde cocuğum olsa eşim olsa ne yaparım acabaParamı kazanıyorum.
Bir şeyi eşimden beklemeden kendim yapabiliyorum, ailemizin ve oğlumun geleceği için çalışıyor olmaktan gocunmuyorum.
Ne yazıkki o aşkı bulamadan yas geciyor çocuk yapmak istiyorum artıkAşk olmadan sevişmek neye yarar
Evet çalışmak , harcamak gerek
Sevgi öncelikli
İşte ben o zorunluluğu istemiyorum.cok zor bir kadının calışmak zorunda olması.hem cocuk hem misafir hem temizlik.ruhen de bedenende yorulmuyormusunuz
Evleneceğin kişi senin bankan değil. Kimseye muhtaç olup da evlenme! Bu dediğin mantık evliliği değil orospuluktan daha ağır. Orospular en azından para için bedenlerini satıyorlar, sense bedeninle birlikte kişiliğini.
Tabii yorulur insan. Emeksiz yemek oluyor mu?Bende gocunmadan çalışırım ,gıcunmam ama yorulurum.ve ne yorulma..hepinizin yasadığı iş stresi ev stresi olmuyormu.Ben şu halimle kendime vakit ayıramamaktan şikayetciyim.birde cocuğum olsa eşim olsa ne yaparım acaba
çok haklısın ben de senin gibi düşünüyorum. çok şükür çalışmıyorum eşimin maaşı yetiyor. hem iş hem ev hem çocuk bi de misafir... offf çok zor. belki de yapı meselesi şahsen ben yapamazdım.İşte ben o zorunluluğu istemiyorum.cok zor bir kadının calışmak zorunda olması.hem cocuk hem misafir hem temizlik.ruhen de bedenende yorulmuyormusunuz
Para olmuş , akşam kucağına gelmiyor. .Ne yazıkki o aşkı bulamadan yas geciyor çocuk yapmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?