Hayırlı günler sadece akıl almak benim derdim evlilik te tecrübeli hanımlar bana bir akıl verirmi eşimle şöyle bir sorunum var istediği mutlu olduğu şeyler olunca bir sorun yok ben eğer sorun ettim mi istemediğim bisey oldumu tartışma esnasında bana hep ölürüm insaAllah ölümü getirsinler sana ben öleyim de kurtul kavga edince hep bunu diyor inanın bişey yaptimda yok tek istediğim beni anlamasi benim aklim ermiyor artık ne yapacağımida bilmiyorum istediklerini oldumu benden iyisi yok yok ben istemedim mi ben kötü oluyorum
Hayırlı günler sadece akıl almak benim derdim evlilik te tecrübeli hanımlar bana bir akıl verirmi eşimle şöyle bir sorunum var istediği mutlu olduğu şeyler olunca bir sorun yok ben eğer sorun ettim mi istemediğim bisey oldumu tartışma esnasında bana hep ölürüm insaAllah ölümü getirsinler sana ben öleyim de kurtul kavga edince hep bunu diyor inanın bişey yaptimda yok tek istediğim beni anlamasi benim aklim ermiyor artık ne yapacağımida bilmiyorum istediklerini oldumu benden iyisi yok yok ben istemedim mi ben kötü oluyorum
Ben bilsem herhalde üzüleyim diye yapıyorKocan çocuk mu yahu “öleyimde kurtul “ demek ne
Sen o her “ öleyimde kurtul “ dediğinde istediğin şeyi yapıuorsan alışmış senide öyle kullanıyor olabilirBen bilsem herhalde üzüleyim diye yapıyor
Annesi büyük ihtimal evde böyle söyleniyordur. Benim teyzem bir şeye kızınca böyle benzer şekilde söylenir durur, şimdi oğlu eşiyle kavga edince benzer şeyler diyormuş.
Umursamayın bırakın sızlansın dursun. Aynı markette istediği alınmayınca ağlayıp sızlanıp kendini yerlere atan bebeler gibi sızlansın dursu
Zora gelince ailece öyle deme huyları var :)Annesi büyük ihtimal evde böyle söyleniyordur. Benim teyzem bir şeye kızınca böyle benzer şekilde söylenir durur, şimdi oğlu eşiyle kavga edince benzer şeyler diyormuş.
Umursamayın bırakın sızlansın dursun. Aynı markette istediği alınmayınca ağlayıp sızlanıp kendini yerlere atan bebeler gibi sızlansın dursun.
Sen o her “ öleyimde kurtul “ dediğinde istediğin şeyi yapıuorsan alışmış senide öyle kullanıyor ola
Kelime bulamıyorumSen o her “ öleyimde kurtul “ dediğinde istediğin şeyi yapıuorsan alışmış senide öyle kullanıyor olabilir
Kıyamam gerçeklerden haberi yok.Hayırlı günler sadece akıl almak benim derdim evlilik te tecrübeli hanımlar bana bir akıl verirmi eşimle şöyle bir sorunum var istediği mutlu olduğu şeyler olunca bir sorun yok ben eğer sorun ettim mi istemediğim bisey oldumu tartışma esnasında bana hep ölürüm insaAllah ölümü getirsinler sana ben öleyim de kurtul kavga edince hep bunu diyor inanın bişey yaptimda yok tek istediğim beni anlamasi benim aklim ermiyor artık ne yapacağımida bilmiyorum istediklerini oldumu benden iyisi yok yok ben istemedim mi ben kötü oluyorum
çok basit,sindiriyor sizi,kendi istekleri olunca güllük gülistanlık,sizin istediğiniz olunca sorun sıkıntı,böylelikle ne olacak,zamanla sorun çıkmasın diye sürekli onun istediklerini yapmaya programlanmış bir eş olacaksınız,bilinç altınıza yerleşecek böylelikle sanki siz sorun çıkartan problemli insan gibi hissedeceksiniz kendinizi,aslında bu çok bilindik bir karakter öyle aman aman düşünmenize gerek yok,bazı kadınlar yada erkekler hayatlarındaki insanları manipüle ederek kendi istekleri mutlulukları odaklı yaşıyorlar,insanların yarısından çoğu böyle malesef,en başından bu tuzağa düşmemek gerekiyor,onu onun taktiğiyle vurun derim,onun istedikleri olunca siz huzursuzluk çıkartın yoksa kölesi olursunuz ciddiyim,bakmayın eski insanlara bi taraf alttan alacak,evlilik zor, fedakarlık gerektirir laflarına,kimsenin maskarası değiliz,milletin egosunu,şımarıklığını kimse çekmesin...Hayırlı günler sadece akıl almak benim derdim evlilik te tecrübeli hanımlar bana bir akıl verirmi eşimle şöyle bir sorunum var istediği mutlu olduğu şeyler olunca bir sorun yok ben eğer sorun ettim mi istemediğim bisey oldumu tartışma esnasında bana hep ölürüm insaAllah ölümü getirsinler sana ben öleyim de kurtul kavga edince hep bunu diyor inanın bişey yaptimda yok tek istediğim beni anlamasi benim aklim ermiyor artık ne yapacağımida bilmiyorum istediklerini oldumu benden iyisi yok yok ben istemedim mi ben kötü oluyorum
Sende amin söyleHayırlı günler sadece akıl almak benim derdim evlilik te tecrübeli hanımlar bana bir akıl verirmi eşimle şöyle bir sorunum var istediği mutlu olduğu şeyler olunca bir sorun yok ben eğer sorun ettim mi istemediğim bisey oldumu tartışma esnasında bana hep ölürüm insaAllah ölümü getirsinler sana ben öleyim de kurtul kavga edince hep bunu diyor inanın bişey yaptimda yok tek istediğim beni anlamasi benim aklim ermiyor artık ne yapacağımida bilmiyorum istediklerini oldumu benden iyisi yok yok ben istemedim mi ben kötü oluyorum
çok basit,sindiriyor sizi,kendi istekleri olunca güllük gülistanlık,sizin istediğiniz olunca sorun sıkıntı,böylelikle ne olacak,zamanla sorun çıkmasın diye sürekli onun istediklerini yapmaya programlanmış bir eş olacaksınız,bilinç altınıza yerleşecek böylelikle sanki siz sorun çıkartan problemli insan gibi hissedeceksiniz kendinizi,aslında bu çok bilindik bir karakter öyle aman aman düşünmenize gerek yok,bazı kadınlar yada erkekler hayatlarındaki insanları manipüle ederek kendi istekleri mutlulukları odaklı yaşıyorlar,insanların yarısından çoğu böyle malesef,en başından bu tuzağa düşmemek gerekiyor,onu onun taktiğiyle vurun derim,onun istedikleri olunca siz huzursuzluk çıkartın yoksa kölesi olursunuz ciddiyim,bakmayın eski insanlara bi taraf alttan alacak,evlilik zor, fedakarlık gerektirir laflarına,kimsenin maskarası değiliz,milletin egosunu,şımarıklığını kimse çekmesin...
Ben olsam öl o zaman derdimHayırlı günler sadece akıl almak benim derdim evlilik te tecrübeli hanımlar bana bir akıl verirmi eşimle şöyle bir sorunum var istediği mutlu olduğu şeyler olunca bir sorun yok ben eğer sorun ettim mi istemediğim bisey oldumu tartışma esnasında bana hep ölürüm insaAllah ölümü getirsinler sana ben öleyim de kurtul kavga edince hep bunu diyor inanın bişey yaptimda yok tek istediğim beni anlamasi benim aklim ermiyor artık ne yapacağımida bilmiyorum istediklerini oldumu benden iyisi yok yok ben istemedim mi ben kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?