Eş sorunu

Synmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
223
129
33
Hayırlı günler sadece akıl almak benim derdim evlilik te tecrübeli hanımlar bana bir akıl verirmi eşimle şöyle bir sorunum var istediği mutlu olduğu şeyler olunca bir sorun yok ben eğer sorun ettim mi istemediğim bisey oldumu tartışma esnasında bana hep ölürüm insaAllah ölümü getirsinler sana ben öleyim de kurtul kavga edince hep bunu diyor inanın bişey yaptimda yok tek istediğim beni anlamasi benim aklim ermiyor artık ne yapacağımida bilmiyorum istediklerini oldumu benden iyisi yok yok ben istemedim mi ben kötü oluyorum

"Öl öl de sen de kurtul ben de kurtulayım" dediniz mi?

Annesi büyük ihtimal evde böyle söyleniyordur. Benim teyzem bir şeye kızınca böyle benzer şekilde söylenir durur, şimdi oğlu eşiyle kavga edince benzer şeyler diyormuş.

Umursamayın bırakın sızlansın dursun. Aynı markette istediği alınmayınca ağlayıp sızlanıp kendini yerlere atan bebeler gibi sızlansın dursun.

Zora gelince ailece öyle deme huyları var :)

Kıyamam gerçeklerden haberi yok.
Her canlı ölümü tadacak!
Tadına bakmak için acele etmesin

çok basit,sindiriyor sizi,kendi istekleri olunca güllük gülistanlık,sizin istediğiniz olunca sorun sıkıntı,böylelikle ne olacak,zamanla sorun çıkmasın diye sürekli onun istediklerini yapmaya programlanmış bir eş olacaksınız,bilinç altınıza yerleşecek böylelikle sanki siz sorun çıkartan problemli insan gibi hissedeceksiniz kendinizi,aslında bu çok bilindik bir karakter öyle aman aman düşünmenize gerek yok,bazı kadınlar yada erkekler hayatlarındaki insanları manipüle ederek kendi istekleri mutlulukları odaklı yaşıyorlar,insanların yarısından çoğu böyle malesef,en başından bu tuzağa düşmemek gerekiyor,onu onun taktiğiyle vurun derim,onun istedikleri olunca siz huzursuzluk çıkartın yoksa kölesi olursunuz ciddiyim,bakmayın eski insanlara bi taraf alttan alacak,evlilik zor, fedakarlık gerektirir laflarına,kimsenin maskarası değiliz,milletin egosunu,şımarıklığını kimse çekmesin...

Sende amin söyle

Amaaaan sen de annen gibi söyleyip durma saçma sapan.
Derdimizi de anlatamayacaksak de.
Bir süre sonra bu erkekler de analarına benziyorlar hem de eleştirdikleri huylarının aynısını yapıyorlar

Ben olsam öl o zaman derdim

Ölmekten daha kolay bir yol var "Boşanmak"

Öleyim de kurtul dediğinde

Biz seninle en ufacık bir şeyi bile konuşamayacak mıyız? Bence boşanalım da sen de kurtul ben de kurtulayım de. Bak bir daha öyle söyleyebiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…