Ne isterseniz yazın zaten tükenmisim çıkmazdayim 5 yıllık evliyim arkadaşlar 3 yasinda bir oglum var kocam 2 yıldır bitcoin oynadı ve cok para kaybetti paraların da tamamı borc o nedenle ayımız dönmüyor bir türlü her ay sıkıntı içindeyiz ben ona destek olmaya çalıştım hep morali bozulmasın diye hatta anneme gelecek bir para var gelirse borc bize verecek onu sagolsun ama kıymet bilmeyen bilmiyor tekrar tekrar kredi çekip koymuş ve kaybetmiş yeni öğrendim ve en kötüsü kocamdan korkuyorum normal zamanda değil ama öfkeli olduğunda her şeyi yapabilir bosanmak istiyorum cok istiyorum atanmak icin 2 yıldır kpss çalışıyorum ama boşa mak icin adım attığımda eşimin yapabilecekleri gözümün önüne gelince korkup siniyorum su an para konusunda bunalımda her şeyi yapabilir gibi geliyor bana bugun tekrar saçma bir şeyden kavga çıkardı ve yüzüme yumruk attı beni dövdü kalkıp gitsem var öfke ile bir şey yapar diye korkuyorum atan onun da borcu bitsin sakince bosanmayi.kabul eder sakince biter diyip gun geçiriyorum bu süreçte ders çalışıyorum.çocuğuma annelik yapıyorum hemde seve seve o benim nese.kaynagim ancak hakaret siddet bitmiyor gitsem olacaklardan korkuyorum kalsam dayanamıyorum kimse bana yardım edemez ama birine anlatmış.olmak.icin üye olup yazdım annem.babam gözümün içine bakar ama bunları duyarsa babamın ya kalbine iner ya kötü bir şey yapar diye susuyorum ben herkes için susuyorum en buyuk kötülüğü.kendnme yapıyorum şimdi.oda da sana acımıyorum.iyi.yaptim diyor.kufur ediyor tekrsr gidiyor bende cocuga bakıyorum hatta.cocuga bile hakaret ediyor kavga anında tehdidi yüzünden yapar diye ağzımı acmaya korkuyorum çünkü yapar sinirden onu gördüm yuzunde son 2 yılım böyle dua edin kurtulayım