- Konu Sahibi Sirine_4553
-
esini bu kadarmi seviyorsun.Bu yuzden ayrilmayi dusunuyorsan,allah hastalik vermesin o adama.
insanin sevdigi yaninda oldumu dunyanin diger ucuna gider.
konu sahibinin eski konularını bilmediğin için bu kadar rahat cevap yazdığını düşünüyorum arkadaşım....zaten sorunları olan bir evlilikleri vardı birde bu konu olunca böyle düşünüp kararsız olması bana normal geldi... size naçizane tavsiyem önce arkadaşımızın ruh halini iyice analiz edip öyle yorum yapmanız olurdu...
konu sahibinin eski konularını bilmediğin için bu kadar rahat cevap yazdığını düşünüyorum arkadaşım......zaten sorunları olan bir evlilikleri vardı birde bu konu olunca böyle düşünüp kararsız olması bana normal geldi... size naçizane tavsiyem önce arkadaşımızın ruh halini iyice analiz edip öyle yorum yapmanız olurdu...
güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim dilerim hayırlar vesile olurdaa ııy ınsanlarla karsılasırımşirineciğim her şeye alışılır merak etme... orada da yeni arkadaşlıklar kurarsın işl...belki küçük bir yere gitmeniz sizin için daha hayırlı olur...hem ne demişler tedbili mekanda ferahlık vardır.. belki orası size uğurlu gelir herşey yoluna girer...
yahu sizene istedigim yorumu yapar gecerim,denetcimisiniz siz?Yoruma yorum yapmayin sizin istediginiz seyleri yazacak degilim.Kendi yorumunuzu yapip cekilin!!!
deli eder Siniz insani valla!!!
eşimin şark illerinden birine tayini çıktı.
aslında ben tayin durumlarına alışığım ..babam ın da görevi sebebi ile tam alışmışken bir ile bir yere yurda tayinimiz çıkardı..
ama şimdi başka ...4 yıl şuan ikamet ettiğimiz ilde okudum.ardından çalışmaya başladım 3 yıl olacak neredeyse..
dilekolay 7 yıll..
ve eşimin hem maddi problemleri hem çevresine istinaden yaşadığımız sıkıntılı bazı süreçler sebebi ile isteği üzerine bu kış kıyamette tayini çıktı.
şark ili .Türkiye nin bir ucu ailem burada iki saat uzağımda idi.biraz anneye babaya düşkünüm ben
alışmış olduğum çevrem işim gücüm evim herşeyim yarım kalacak kıyafetlerimden başka herhangi bir eşyamı gönderemiyorum.nakliye firmaları kamyonlar çok pahalı ..
orada tutttugumuz ev küçüçük...
o ilde üç beş eşya alacağız idarelikk...çok üzülüyorumm şimdilerde..
yeni bir düzen ..yeni insanlar ..dostlarım ailem herkes geride kalacak bir hayat hikayeside böyle yarım kalıcak birkez daha benim için..
eşimle mükemmel giden bir evliliğimiz yok açıkcası ayrılıp gitmemeyi de düşündüm ama nereye kadar özel sektörde çalışıyorum.
buğünün yarını var ...işten çıkarılsam etsem bir başıma yapamam ..ailem deseniz tabiki evlerini, yerlerini yurtlarını açarlar ama ekmek bölündümü eskisi gibi olmuyor altından kafes te olsa ana baba evi insan kendi düzenini arıyor..
bu durumda evlilik devam ettiği için gitmem gerekli eşimin yanına peki ya sonraa
eşimle bir tartışmam olsa kime dert yanıp kime sarılıp ağlayacağım...sabahlarrı güle oynaya geldiğim iş yerim hani nerde...ailem uzağım da senede ayda yılda bir defa görebilirsem odaa
kendimi çok güvensiz önemsiz hissediyorum ..işyerim gitme kal dedikçe gözlerim doluyor.arkadaşlarım biz sensiz ne yaparız dediğinde bir anda yakıp yıkıp kalmayı düşünüyorum.
eşimle bu konuyu konuştuğumda iş güç arkadaşlar geçiçi sne yanında kalacaklara bak gibi bir ifade de bulundu.
orasıda öyle hani üniversitedeki o samimi dostlar gelen geçen dostluklarr..
ben nasıl alışacağımm
eşimin şark illerinden birine tayini çıktı.
aslında ben tayin durumlarına alışığım ..babam ın da görevi sebebi ile tam alışmışken bir ile bir yere yurda tayinimiz çıkardı..
ama şimdi başka ...4 yıl şuan ikamet ettiğimiz ilde okudum.ardından çalışmaya başladım 3 yıl olacak neredeyse..
dilekolay 7 yıll..
ve eşimin hem maddi problemleri hem çevresine istinaden yaşadığımız sıkıntılı bazı süreçler sebebi ile isteği üzerine bu kış kıyamette tayini çıktı.
şark ili .Türkiye nin bir ucu ailem burada iki saat uzağımda idi.biraz anneye babaya düşkünüm ben
alışmış olduğum çevrem işim gücüm evim herşeyim yarım kalacak kıyafetlerimden başka herhangi bir eşyamı gönderemiyorum.nakliye firmaları kamyonlar çok pahalı ..
orada tutttugumuz ev küçüçük...
o ilde üç beş eşya alacağız idarelikk...çok üzülüyorumm şimdilerde..
yeni bir düzen ..yeni insanlar ..dostlarım ailem herkes geride kalacak bir hayat hikayeside böyle yarım kalıcak birkez daha benim için..
eşimle mükemmel giden bir evliliğimiz yok açıkcası ayrılıp gitmemeyi de düşündüm ama nereye kadar özel sektörde çalışıyorum.
buğünün yarını var ...işten çıkarılsam etsem bir başıma yapamam ..ailem deseniz tabiki evlerini, yerlerini yurtlarını açarlar ama ekmek bölündümü eskisi gibi olmuyor altından kafes te olsa ana baba evi insan kendi düzenini arıyor..
bu durumda evlilik devam ettiği için gitmem gerekli eşimin yanına peki ya sonraa
eşimle bir tartışmam olsa kime dert yanıp kime sarılıp ağlayacağım...sabahlarrı güle oynaya geldiğim iş yerim hani nerde...ailem uzağım da senede ayda yılda bir defa görebilirsem odaa
kendimi çok güvensiz önemsiz hissediyorum ..işyerim gitme kal dedikçe gözlerim doluyor.arkadaşlarım biz sensiz ne yaparız dediğinde bir anda yakıp yıkıp kalmayı düşünüyorum.
eşimle bu konuyu konuştuğumda iş güç arkadaşlar geçiçi sne yanında kalacaklara bak gibi bir ifade de bulundu.
orasıda öyle hani üniversitedeki o samimi dostlar gelen geçen dostluklarr..
ben nasıl alışacağımm
Ahhh ahhh şirine, geçmiş konularını hiç üşenmedim okudum az önce
- Bu adam; sana hakaret eden, sana şiddet uygulayan bir adam,
- Bu adam; sen ondan ayrıldığında, senle barışmaya çalışırlen bile maddi konuları gündeme getirip yüzüne vuran, bana dönersen rahat harcayamazsın yoksa öğrenim kredini ödemem diyebilen bir adam,
- Bu adam; sana aldığı bir pantolonu bile başına kakabilen, karısına bakmayı enayilik sayan bir adam,
- Bu adam; sen günde 12 saat çalışıp didindiğin, maaşından kendine 3 kuruş ayırıp kalanını eşine verdiğin, hatta öğrenciyken burs kartını bile eline verdiğin halde, araba için kredi çekmeni isteyip hayır yanıtını alınca "sen bu evlilik için zaten ne yaptın ki" diyebilen bir adam,
- Bu adam; senin msn konuşmalarını, internet maceralarını yakaladığın adam,
- Bu adam; gece eve gelmediğinde sen yalanını anlayıp sorgulayınca, sana açıklama yapmak yerine "boşanacağım" diye bas bas bağıran adam,
- Bu adam; seni elalemin 3 kuruşluk kadınları ile aldatıp, bir de seni onla muhatap eden, yüzyüze gelmene sebep olan adam,
- Bu adam; yine o 3 kuruşlık kadın sayesinde mahkeme kapıları görmene, sanık durumuna düşmene sebep olan adam,
- Bu adam; senden habersiz Van'a tayin isteyip, bir de sen öğrendiğinde "ister gel, ister kal" diyebilen bir adam,
Ve sen hala çırpınıyorsun, mücadele ediyorsun. Onunla gitmeyi düşünüyorsun... Bırak, gitme, hayatına yazık, sana yazık. Öyleydi böyleydi derken yılların heba oluyor, ellerinin arasından kayıp giden gençliğine yazık... Daha yaşın çok genç, ömrünü harcama daha fazla, kendine yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?