Merhaba hanımlar ben beş yıl kadar önce Ankara'dan eşimşn memleketine doğuda bir ile geldim , geldiğim günden beri sorunlar bitmek bilmedi çok yıprandım yaşlandım kapana kısılmış gibiydim , yeni evlenip geldim hala buradayız ama artık ciddi psikolojim bozulduğu için eşim tayin iste Ankara'ya geçelim gibi bişeyler söylüyor ama işi gereği bu il de kalmak ona çok cazip , işlerini oturttu bürosu var Çevresi var ailesi var ( ailesi yüzünden milyonkere kriz geçirip günlerce eşimle küs kaldığımız ı belirteyim ) , şimdi Ankara'ya tayin alırsam ben orda çok sık yalnız kalacağım çünkü şu an burdaki büroyu kapatması mümkün değil , bakalım belki Ankara'da büro açarım belki açmam diyo , çocuğumuz olmadı henüz , belki stresten ... Allah nasip etmedi henüz , sağlığım cidden bozuldu kilo aldım yaşlandım beş yılda her yönden geriledim , şu an ayrı yaşamayı da çok göze alamıyor gibiyim ama bu şehirden de gitmek istiyorum , en büyük tereddütüm eşimin işi, çok gelgit yapıp da bunalıma girer diye korkuyorum , çok garip huzursuzluklarım var , gitsem de Ankara'ya çözülmeyecekmiş gibi , burda kalsak kv gille arayı düzeltmek için uğraşsam diyorum çocuk olsa ona bakarlar diyorum , sonra o kadını yüreğim kaldırmıyor , vs vs , bNa bi fikir verebilir misiniz ? Kafam öyle karışık ki zonkluyor resmen , artık huZursuzluk istemiyorum , istememekten de öte kaldıracak gücüm yok , ara ara deliriyorum sanki