Eş ten ayrı yaşamak ya da hiç hiç hiç istemediğin yerde eşle yaşamak ??

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
Merhaba hanımlar ben beş yıl kadar önce Ankara'dan eşimşn memleketine doğuda bir ile geldim , geldiğim günden beri sorunlar bitmek bilmedi çok yıprandım yaşlandım kapana kısılmış gibiydim , yeni evlenip geldim hala buradayız ama artık ciddi psikolojim bozulduğu için eşim tayin iste Ankara'ya geçelim gibi bişeyler söylüyor ama işi gereği bu il de kalmak ona çok cazip , işlerini oturttu bürosu var Çevresi var ailesi var ( ailesi yüzünden milyonkere kriz geçirip günlerce eşimle küs kaldığımız ı belirteyim ) , şimdi Ankara'ya tayin alırsam ben orda çok sık yalnız kalacağım çünkü şu an burdaki büroyu kapatması mümkün değil , bakalım belki Ankara'da büro açarım belki açmam diyo , çocuğumuz olmadı henüz , belki stresten ... Allah nasip etmedi henüz , sağlığım cidden bozuldu kilo aldım yaşlandım beş yılda her yönden geriledim , şu an ayrı yaşamayı da çok göze alamıyor gibiyim ama bu şehirden de gitmek istiyorum , en büyük tereddütüm eşimin işi, çok gelgit yapıp da bunalıma girer diye korkuyorum , çok garip huzursuzluklarım var , gitsem de Ankara'ya çözülmeyecekmiş gibi , burda kalsak kv gille arayı düzeltmek için uğraşsam diyorum çocuk olsa ona bakarlar diyorum , sonra o kadını yüreğim kaldırmıyor , vs vs , bNa bi fikir verebilir misiniz ? Kafam öyle karışık ki zonkluyor resmen , artık huZursuzluk istemiyorum , istememekten de öte kaldıracak gücüm yok , ara ara deliriyorum sanki

Direk başlığa cevap yazacağım, eşle beraber hiç hiç hiç hiç sevmediğim yerde yaşamak

Ankara' dan Doğunun bir iline gitmek zor olsa da...
Alisiliyor zamanla....

Çocuk zamanı gelince olur...
Dua Et...

Ankara da ailen doğuda eşinin ailesi varsa...
Her halukarda iki sehre de gitsen çocuğuna bakacak birileri olacak...

Cok dert tasa etme kendine...
Uğraşlar edin...

Kendi ailem Ankara'da değil arkadaşlar , ben uzun yıllar orda yaşadım , Ankara delisi değilim esasen ama burdan kurtulmak istiyorum bi de eşimin işi gereği olabilecek en uygun il ora şuan

Esiniz demiş ankaraya gidelim diye ama gelemiyor.. ileride mi gelecek anlamadim..

Hiç hazetmediginiz size kriz geçirten kV ye çocuk birakamazsiniz zaten.. bırakmayın da..

Çok mutsuzsunuz orada.. esinizle mutlu musunuz onu bilmiyorum ama..

Bence beraber gitmenin yollarını arayın..

Eşin avukat mı? Eğer öyleyse yeni şehirde büro açmak tekrar başlamak zor olur onun için. Bilemiycem.

Siz bastan biliyor muydunuz birlikte yasayacaginizi...bi akrabamiz birlik geldi .2 sene sonra ayri eve ayrilirsiniz demisler.araya meseleler girdi sonuc olarak maddiyat da var ayrilmadilar.isler daha cok kotuye gitti .bosanmaya kadar.gelin hicbir zaman ait hissetmedi.ve oylece 10 sene gecti.adam esini alip zorluklara goze olarak ev tuttu is degistirdi hic olmazsa ailesini kurtardi.

Dogdugun degil,doydugun yer demisler.takma bu kadar kv gilleri onlar omrumuzun sonuna dek olacaklar.iyi gecinmeye tahammulsuzluklerinden arinmaya bak.kendini sagligini dusun stres yapma.esinide asla yalniz birakma erkek milleti yalniz birakilmaya gelmez.

Kayinvalideni hiç haz etmiyorsun..öyle ki sehiri bile değiştirmek istiyorsun.. ama çocuk olunca bakarlar diyorsun, ben anlamadım nasil böyle dusunebiliyorsun.. esinle kal, biraz kendine çeki düzen ver toparlan, ve gorusmek istemedigin herkese mesafe koy..

Kv yle arayi duzeltsem mi demissin oyle bir umut varsa duzelt tabi ama o kadar kriz gecirtecek sikinti yasadiysaniz yine olur sikintilar gibi geldi.esin de gitmek istiyirsa gidin ankaraya .esin de oraya gider gelir belki zamanla ankarada da buro acar rahat edersiniz.

Dogdugun degil,doydugun yer demisler.takma bu kadar kv gilleri onlar omrumuzun sonuna dek olacaklar.iyi gecinmeye tahammulsuzluklerinden arinmaya bak.kendini sagligini dusun stres yapma.esinide asla yalniz birakma erkek milleti yalniz birakilmaya gelmez.
Keşke dediğin gibi yapabilsem , keşke arınabilsem ben de çok rahatsızım bu durumdan , çaresizlik , bu şehri de hiç sevmiyorum ama kv giller burda olmasaydı bi nebze daha çekilebilirdi bura eşimin yanı diye...

Kv yle arayi duzeltsem mi demissin oyle bir umut varsa duzelt tabi ama o kadar kriz gecirtecek sikinti yasadiysaniz yine olur sikintilar gibi geldi.esin de gitmek istiyirsa gidin ankaraya .esin de oraya gider gelir belki zamanla ankarada da buro acar rahat edersiniz.
Eşim çok kararlı olsa ben zaten bu kadar düşünmezdim , en büyük sorunum eşimin çaresizlikten dolayı tayinini al demiş olması , ben ses etmesem burda yaşamaya devam ederiz ama ailesi yüzünden çok kavga ediyoruz çok hUUrsuuzm ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmaya dayanacak gücüm de yok ...

Kayinvalideni hiç haz etmiyorsun..öyle ki sehiri bile değiştirmek istiyorsun.. ama çocuk olunca bakarlar diyorsun, ben anlamadım nasil böyle dusunebiliyorsun.. esinle kal, biraz kendine çeki düzen ver toparlan, ve gorusmek istemedigin herkese mesafe koy..
Aslında bu da çaresizlikten bi çıkar peşine düşmüş olmak benim için , akşam yemeklerine baEn gideriz iş çıkışı orda yemiş oluruz en azından diyordu eşim benim o kadarına bile tahammülüm yokken çocuğumu nasıl bırakırım onu da bilmiyorum aslında , gerçi olmayan çocuğu nereye bırakıyorsam ?? Ben mesafe koydum zaten ama o kadının iyilik meleği rollleri takılıp da oğlunu kışkırtmasına gücüm yetmiyor illaki evimizde huzursuzluk kaçınılmaz oluyor aynı ilde olunca oraya gitmemek büyük sorunlar a sebep oluyor , bunların kültürü böyle , çok zorlanıyorum

Kaldiramicaginiz seyleri niye kabul edersiniz ki.
Doydugunuz yer vatan oluyor malesef.
Kafanda sorunlari cozmezsen her yer cehennem olur.

Doğmamış değil olmamış çocuğa bakıcı arayışının bu kadar ciddi bir konuda etken madde olması gereksiz, olunca bulunur bir kolayı. Ben olsam Ankara gibi uzak bir yer değil ama işe yakın başka bir şehir (mümkünse büyükşehir) e tayin isteyip sorunlu aileden uzaklaşırdım

Eşimle her yerde yaşarım ama sorun eşimin ailesi ise oradan uzaklaşırım..
Zaten orda yaşarsanız boşancaksınız gibi, eşinle de kavga ediyormuşsunuz..
Yani konuşmasan ailesiyle öyle de mi olmuyor? Ona rağmen huzur kaçırıyorlarsa sen de kaç. Sen fedakarlık yapıp oraya gitmişsin, şimdi de aynını eşin yapsın bakalım, seviyorsa seni..

Eşin ile nerede mutlu olacağına inanıyorsan orda yaşa gerisi zamanla düzelir yerine oturur canım, Allah tan hayırlısını diliyorum sana

Eşin ile nerede mutlu olacağına inanıyorsan orda yaşa gerisi zamanla düzelir yerine oturur canım, Allah tan hayırlısını diliyorum sana

Ben de büyük bir şehirden Doğu'ya geldim. Daha doğrusu doğuda görev yapıyordum, burdan evlenip burda kaldım. Sizi anlayabiliyorum. Kayınvalidenizle sorunlarınız varmış. Benimkisi iyiliğimi düşünerek de olsa fazla müdahalecidir ben bu kadarına bile dayanamıyorken, sizin işiniz çok daha zor. Yaşayan biri olarak, eşim bana tayin iste dese bin kere istemiştim.İnş eşiniz Ankara'da işlerini yoluna koyabilir.

Back
X