- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.771
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz annesine bağımlı olduğu müddetçe hiçbir çözüm bulamazsınız.Yuvaniz yıkılmasın istiyorsanız sabredin.Merhaba arkadaslar, eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyorum. 5 yıldır evliyim. Kayınvalidem kendimi bildim bileli bizden çıkmıyor eşim de ailesine cok düşkün onlara hayır diyemiyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor. Kv her seye karısıyor uyarmama rağmen düzelmiyor huzurum falan kalmadı. Üstelik eşim aileme kötü davranıyorsun deyip benimle kavga ediyor. Öfke kontrolü yok eşyalara zarar veriyor. Neden yapıyorsun dediğimde sana zarar vermemek için diyor. 5 aylık bir bebeğimiz var. Kv devamlı gelip görmek istiyor sanki kendi cocuguymuş gibi davranışlar sergiliyor çok rahatsız oluyorum. kaç defa uyardım ama düzelme yok. Bu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar
Zaten yeteri kadar sabrettim ama annesine cok düşkün. Hayır diyemiyor. Onları daha fazla önemsiyor. Bu zamana kadar yuvamız yıkılmasın diye sabrettim zaten ama olacak gibi değilEşiniz annesine bağımlı olduğu müddetçe hiçbir çözüm bulamazsınız.Yuvaniz yıkılmasın istiyorsanız sabredin.
Aradığım yorum buydu işte. Yakın oturmuyoruz ama her defasında bahane bulup gelmesini beceriyor oğlunu kullanıyor cunku onun hayır diyemeyeceğini bildiği için. Eve gelip her seye karışıyor cocugu nasıl giydirdiğime kadar. Cok bunaltıyor beni sorun aslında tam burda.Uyarı amaçlı ailenin evine dön ve koruma kararı çıkarttır hepsi hakkında bak nasıl paşa paşa özürler geliyor kurallarını sen koy.
Ayrıca kv ile yakın oturmaaa. Net çözümler budur. Yoksa sadece dolup dolup konu açmakla kalırsın. Senin ki resmen doğal afet hatta salgın. Kaynana19 viral virüstür.![]()
Aradığım yorum buydu işte. Yakın oturmuyoruz ama her defasında bahane bulup gelmesini beceriyor oğlunu kullanıyor cunku onun hayır diyemeyeceğini bildiği için. Eve gelip her seye karışıyor cocugu nasıl giydirdiğime kadar. Cok bunaltıyor beni sorun aslında tam burda.
O zaman güzellikle ayrılınZaten yeteri kadar sabrettim ama annesine cok düşkün. Hayır diyemiyor. Onları daha fazla önemsiyor. Bu zamana kadar yuvamız yıkılmasın diye sabrettim zaten ama olacak gibi değil
Başımıza gelecek bazı şeyleri bilemeyiz ama öfke problemi ve ailecilik olan bir adamdan çocuk yaparsam iyice durum kötüleşir diye basit mantık yürütüp bunun başına gelmesini engelleyebilir insan. Sizi üzmek için yazmıyorum ama başımıza gelen şeylerm hangilerine biz izin verdik bunu anlayıp ders çıkarmak lazım. Siz suçu kadere atarsanız misal yatın öbür gün boşanıp başka biriyle evlenseniz yine evliliğinizden emin olmadan çocuk yaparsınız. Bu yüzden başımıza gelenlerde sorumluluğumuzu bilip hatalardan ders çıkarmak lazım. Ayrıca atanmayan kadınlar da çalışıyor bu ülkede siz o konuda da kolaya kaçmışsınız. Bu evlilik adam olmaz bugün eşyaya vuran yarın size vurur istatiksel olarak olacak şey bu. Kafanızı evlilik nasıl düzelir konusuna değil de ne zaman boşanırım ne zaman çalışmaya başlarım o sırada bebeğime kim bakar gibi pratik konulara odaklanınKendimi bildim bileli değil. Doğru düzgün okumalısınız bence. Bence insanları bu sekilde yargılamak hoş değil. Başımıza neler geleceğini bilemeyiz![]()
larMerhaba arkadaslar, eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyorum. 5 yıldır evliyim. Kayınvalidem kendimi bildim bileli bizden çıkmıyor eşim de ailesine cok düşkün onlara hayır diyemiyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor. Kv her seye karısıyor uyarmama rağmen düzelmiyor huzurum falan kalmadı. Üstelik eşim aileme kötü davranıyorsun deyip benimle kavga ediyor. Öfke kontrolü yok eşyalara zarar veriyor. Neden yapıyorsun dediğimde sana zarar vermemek için diyor. 5 aylık bir bebeğimiz var. Kv devamlı gelip görmek istiyor sanki kendi cocuguymuş gibi davranışlar sergiliyor çok rahatsız oluyorum. kaç defa uyardım ama düzelme yok. Bu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar
Boşanmak için daha neyi bekliyorsunuz acaba. Birgün o öfke size yönelecek.Merhaba arkadaslar, eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyorum. 5 yıldır evliyim. Kayınvalidem kendimi bildim bileli bizden çıkmıyor eşim de ailesine cok düşkün onlara hayır diyemiyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor. Kv her seye karısıyor uyarmama rağmen düzelmiyor huzurum falan kalmadı. Üstelik eşim aileme kötü davranıyorsun deyip benimle kavga ediyor. Öfke kontrolü yok eşyalara zarar veriyor. Neden yapıyorsun dediğimde sana zarar vermemek için diyor. 5 aylık bir bebeğimiz var. Kv devamlı gelip görmek istiyor sanki kendi cocuguymuş gibi davranışlar sergiliyor çok rahatsız oluyorum. kaç defa uyardım ama düzelme yok. Bu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar