Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu evliliğe mutluluk, kötü evliliğe maalesef artan mutsuzluk getiriyor çocuk işi, olay iyice sarpa sarıyor. Özellikle eğitimli bir kadının bir öğretmenin böyle düşünüp çocuk yaptığı bir ülke, ne diyeyim ki? Şiddet şimdi eşyayla başlar sonra size ve çocuğunuza uzanır, dikkatli olunNeden sorunlarımız kördüğüm haline gelene kadar bekliyoruz çözmeye çalışmak için?
Çocuğunuza da üzüldüm.
HALA VE HALA çocuğun evliliği kurtarabilecegini düşünen birileri var inanamıyorum. Yani bugün boooşşş boş instagramda takılsanız bile bilgi veren akıl veren onlarca uzman çıkıyor karşınıza.
Boşanın, anneniz çocuğunuza bakar siz de bir kolejde çalışırsınız.
Meslegin de varmis, kolay kolay kimseye bosan demem cocuk da varsa birde. Ama esinin ofke kontrolü yok, annesini sürekli hakli gorup seni ve cocugunu ikinci plana atiyor. Boyle adamla hayat mı gecer? Birde cocugun da buyuyunce boyle babanin yaninda onun da psikolojisi bozulacak. Cocugunu kimse alamaz senden, velayet sende kalir.Evet ben öğretmenim ama atanamıyorum özelde falan calısabilirim. Ailem arkamda durur ama babam geleneksel biri. Evlendin sonuclarına katlanırsın tarzında bir tip. Annem öyle değil o hep arkamızda durur.
Dedi mybiglove. Büyük konuşma bence. her seyin en iyisini siz biliyorsunuz zaten.Bana sikayet edebilirsiniz.
Bebeğiniz olmasa şaşırırdım, mutlu ciftler bebek yapmali, siz neden yaptiniz ki?
İşte eğitim var, eğitim var.Mutlu evliliğe mutluluk, kötü evliliğe maalesef artan mutsuzluk getiriyor çocuk işi, olay iyice sarpa sarıyor. Özellikle eğitimli bir kadının bir öğretmenin böyle düşünüp çocuk yaptığı bir ülke, ne diyeyim ki? Şiddet şimdi eşyayla başlar sonra size ve çocuğunuza uzanır, dikkatli olun
Soruma cevap alamadim.Dedi mybiglove. Büyük konuşma bence. her seyin en iyisini siz biliyorsunuz zaten.
Şimdiye kadar bosanmayı aklıma getirmemeye calıstım ama ne yaptıysam olmadı düzelme yok. Bu durumun öğretmenlikle falan da alakası yok yaşayacağın varsa doktor olsan da yaşıyorsun. Başıma gelmez dediğin ne varsa geliyor seni buluyor malesef. Benim eşimde öğretmen ona bakarsan bu hareketleri yapmaması gerekiyor bir eğitimci olarak. Aşırı anneci bir adam. Tabiri caizse memeden kopamamış. Beni kolay lokma olarak görüyor dediğini gibi. Cepte görüyor istediğini yapabiliyor. Kaybetme korkusu yok.Meslegin de varmis, kolay kolay kimseye bosan demem cocuk da varsa birde. Ama esinin ofke kontrolü yok, annesini sürekli hakli gorup seni ve cocugunu ikinci plana atiyor. Boyle adamla hayat mı gecer? Birde cocugun da buyuyunce boyle babanin yaninda onun da psikolojisi bozulacak. Cocugunu kimse alamaz senden, velayet sende kalir.
Esin nasilsa seni kaybetmeyeceğinden emin o yuzden umursamıyor annesinden rahatsız olmanı. Bosanma davasi açsan belki bir panikle gözünü boyamak icin tamam gel annemle konuşacağım falan der ama inanma. Bu tip annesinin eteğinden ayrilamayan tipler genelde eşlerinden ayrılmayı daha kolay beceriyor. O yuzden dik dur kurtul bu adamdan,baban da bir iki kızar sonra kabullenir . Önemli olan annenin sana destek olması, babanı da ikna eder annen.
Merhaba arkadaslar, eşim ve ailesi tarafından psikolojik şiddet görüyorum. 5 yıldır evliyim. Kayınvalidem kendimi bildim bileli bizden çıkmıyor eşim de ailesine cok düşkün onlara hayır diyemiyor ve bu durum benim cok canımı sıkıyor. Kv her seye karısıyor uyarmama rağmen düzelmiyor huzurum falan kalmadı. Üstelik eşim aileme kötü davranıyorsun deyip benimle kavga ediyor. Öfke kontrolü yok eşyalara zarar veriyor. Neden yapıyorsun dediğimde sana zarar vermemek için diyor. 5 aylık bir bebeğimiz var. Kv devamlı gelip görmek istiyor sanki kendi cocuguymuş gibi davranışlar sergiliyor çok rahatsız oluyorum. kaç defa uyardım ama düzelme yok. Bu durumu kime şikayet edebilirim? Resmen psikolojik şiddet görüyorum. Ne düşüncelerime saygıları var ne başka bir seye kendi bildiklerini okuyorlar
Atanmak öyle senin burda yazacağın kadar kolay değil. Uzaktan davulun sesi herkese hoş gelir. Benim mesleğimle ilgili akıla ihtiyacım yok konuyu o sekilde açmadım. Sen evliliğine sarıl bence ne guzel sorunlarının olmaması.İşte eğitim var, eğitim var.
5 yıldır psikolojik şiddetle uğraşacağına evlenmeden atanmaya baksaydı veya bir işe girip ayaklarının üzerinde dursaydı keşke konu sahibi.
Çocuk öyle bir şey ki mutlu evliliği bile sarsabiliyor. Mutsuz evliliği kökünden söker atar. Kaldı ki bunlar mutsuz evlilik değil ki. Başka birşey.
Mutsuz evlilik nedir ? Evleneli uzun zaman olur, tutku biter, rutine biner, ay işte bi sorgulamalar başlar falan.
Şuradaki konuları gördükçe ara ara sıkıcı diye kulp bulduğum evliliğim sarılasım geliyor.
Tabiki kimse ilk çare olarak bosanmayı düşünmez. Ama bir yerden sonra da kendini gectim cocugun icin en dogru karari vermek zorunda kaliyorsun. Egitimle falan alakasi yok karakterle ilgili bir durum. Bende ogretmenim atanamadım ayni dedigin gibi. Seni iyi anliyorum ama anlattiklarina gore en cikar yol bosanmak, cunku annesi hep hayatinda olacak . Zamanla psikolojik olarak iyice çökeceksin , kimse icin değmez bu kadar yipranmaya. Cocugum babasız buyur diye de düşünme, bunun suçlusu sen degilsin. Cocugunun yaninda durmayı hak edecek bir baba olsaydı sende keyfinden boşanmaya kalkmazdın.Şimdiye kadar bosanmayı aklıma getirmemeye calıstım ama ne yaptıysam olmadı düzelme yok. Bu durumun öğretmenlikle falan da alakası yok yaşayacağın varsa doktor olsan da yaşıyorsun. Başıma gelmez dediğin ne varsa geliyor seni buluyor malesef. Benim eşimde öğretmen ona bakarsan bu hareketleri yapmaması gerekiyor bir eğitimci olarak. Aşırı anneci bir adam. Tabiri caizse memeden kopamamış. Beni kolay lokma olarak görüyor dediğini gibi. Cepte görüyor istediğini yapabiliyor. Kaybetme korkusu yok.
Kendimi bildim bileli değil. Doğru düzgün okumalısınız bence. Bence insanları bu sekilde yargılamak hoş değil. Başımıza neler geleceğini bilemeyizYani aferin. Kendini bildin bileli mutsuzsun ama yinede çocuk yaptın bravo.
Malesef o raddeye gelmişim demek ki. İfadelerimde bile şiddet var yaniTerör diye adlandirmissiniz esinizin yaptıklarını, ne kadar üzücü. Bunu hak etmiyorsunuz, ne siz ne bebeğiniz.
Bu büyük konuşma, senin de başına gelebilir, işte siz hep doğrusunu mu biliyorsunuz laflarını bırakin ve kurban psikolojisinden çıkın bence. Çünkü kimseye faydası yok.Dedi mybiglove. Büyük konuşma bence. her seyin en iyisini siz biliyorsunuz zaten.
Kendimi bildim bileli değil. Doğru düzgün okumalısınız bence. Bence insanları bu sekilde yargılamak hoş değil. Başımıza neler geleceğini bilemeyiz![]()
Bence başarırsiniz, kadiniz biz, güçlüyüz.Malesef o raddeye gelmişim demek ki. İfadelerimde bile şiddet var yani![]()
Geldi aslında sinyaller ama önemsemedim doğru söylüyorsun. Bu konuda hak veriyorum. Baştan sorunu anlamalıydım biraz kaderciyim sanırım başa gelen çekilir gibi. Ancak dayanamayıp konuyu açtım linçlenmeden belki biri akıl verir diye.Bu büyük konuşma, senin de başına gelebilir, işte siz hep doğrusunu mu biliyorsunuz laflarını bırakin ve kurban psikolojisinden çıkın bence. Çünkü kimseye faydası yok.
Herkes hata yapabilir. Çok büyük ihtimalle sevgililik ve nisanlilik doneminde sinyaller geldi ama önemsemediniz . Evlendiğinizde zaten gördünüz hata sıkıntıları hala devam ettiniz. Sonra da cocuk yaptiniz. Bunların hiçbiri sizin kararınız değilmiş gibi, sanki başınıza gelen kaçınılmaz bir doğa felaketiymis gibi konusuyorsunuz.
Bence artık hayatınıza sahip çıkın. Oturup başınıza gelecekleri beklemeyin. O yerlere saçılan tabak çanak sizi ve daha kötüsü çocuğunuzu hedef almadan aksiyon alın.
Tamam.Sizin gibilere gerçekten laf anlatılmaz. Aferin canım çok iyi yapmışsın. Beş on tane daha yap belki düzelir.
Buradaki herkese siz diye hitap ediyorum. Aynısını da bekliyorum.Atanmak öyle senin burda yazacağın kadar kolay değil. Uzaktan davulun sesi herkese hoş gelir. Benim mesleğimle ilgili akıla ihtiyacım yok konuyu o sekilde açmadım. Sen evliliğine sarıl bence ne guzel sorunlarının olmaması.