- 15 Şubat 2013
- 301
- 178
- 123
Hayirli aksamlar dilerim 14 senelik evliyim esimle 2 yil oncesine kadar sorunumuz yoktu cocuk disinda sukur suan 2 yasinda oglumuz var tam 12 sene bekledik olmasini aileme karsi saygili biriydi kendi ailesine cikmaz benim aileme giderdik annem evde tek kalsa gidip getirirdi tek kalma diye oglum dogdu kiz kardesimin esi ile babam ortak tir aldilar ve babam soforlugunu yapti 2 sene sonrasinda anlasamadilar ve kiz kardesimle 2 yildir gorusmuyoruz arada msj atiyor ararsa ariyor ve esi bizi hic istemedi bize ne geldiginde benim ailemi esime sikayet etti bide erkek kardesim var yeni askerden geldi hele onu hic istemedi surekli agzindaydi cocuk sonunda esimde karardi giden sene aile yuzunden cok kavga ettik beni gonderiyor kalabilirsin diyor ama.ne kendi geliyor nede eve cagirabiliyorum napacagimi sasirdim cok bunaldim skildim ailemin en ufak bir hatasi olmadi ne benim esime ne kiz kardesimin esine paylasmak istedim cok darlandim su yasadiklarimizi kimse yasamadi heralde napayim kime gideyim hic bilmiyorum