Eş ve aile ile imtihanım

Oğlunuz kaç yaşında? Krese verin arada kalmayın artık.

Çocuğu yara vere içinde görünce tepki verebilir o esnada insan, benim eşimde çok panik olur ve tepki gösterir çocuklarla ilgili olan şeylerde.

Anneniz parayla baktığı torunu için utanmadan söyleniyor diye tepki vermekte haksız. Esinizin verdiği karşılık o yüzden çok gelmedi bana. O lafa böyle cevap verilir.

Aralarında sorun olmasa bu olay yaşanmazdı muhtemelen. Anneniz çocuğu kabul etmemiş artık, onların maddi durumunu değil, çocuğunuzu ve kendi çekirdek ailenizi düşünün ilk önce. Eşinizle ailenizi karşı karşıya getirecek şeyleri minimuma indirin

Anneniz hem çocuğunuzu dusuruyor hemde üste mi çıkıyor k bakmayın ama eşiniz ne yapsa haklı.

Esnaf... Ben de nöbet usulü çalışıyorum ayda 8 gün falan çalışıyorum.. O 8 gün dükkanı açmaz diye düşündük, olmazsa kreş bakacağız..

peki kaç yaşında çocuk. böyle zor olmayacak mi en azından bi düzeni olur krese verseniz. hem yaşıtlarıyla oynar etkinlik yapar eglenir sosyallesir

İşte ben bakıyorum sen bi de söyleniyor musun dedi.. Evet teyze diyor.... Dediğim gibi anne oğul durumları yok..

Benim çocuğum yüzü kan içinde gelse ben de söylenirim daha dikkatli olsaydın keşke anne diye. Eşiniz başka şeyler söyledi mi bilmiyorum tabi.
Kaldıki her ne yaşanmış olursa olsun sizi dışarda bırakması olmamış annenizin. Aileniz de sizi arada bırakıyor, çok yardımcı değil.
Bence bakıcı tutun ve minimum düzeyde eş ve aileyi bir araya getirin, kafanız daha rahat eder. Herkes birbirini sevmek zorunda değil, siz kendi rahatınızı düşünün.

İşte ben de en azından o gün alsaydı da eşimi konuşturmasaydı diye düşündüm... Ayda 7,8 gün bakıyor 600 lira veriyordum..

Bu arada bi ihmal söz konusu değil her çocukta olabilecek bi şey ama eşim zaten tavırlı olduğu için çocuğu o halde görünce söylendi bakamıyor edemiyor falan diye
Eşiniz zaten annenizin bakmasını istemiyor demek ki. Babası olarak onun da fikri önemli. Yerinizde olsam çocuğumu kreşe gönderirdim. Bir de eşinizin öfkesini anlıyorum ya. Kötü insan olur, eli ekmek tutmuyordur filan, o zaman istemezler, anlaşılır da. Bir insanı memur değil diye etiketlemek saygısızlık. Peki 4 yılda hiç mi bir muhabbet geliştirmediler, önyargılarını kıramadılar birbirlerine karşı? Sanki herkes patlamaya yer arıyor gibi... Anneniz de çok fevri. Böyle çıkışlar yapmak yerine, üzüntüsünü dile getirseydi, şöyle düştü diye anlatsaydı olaylar böyle alevlenmezdi herhalde. Kreş iyidir, iyi.

İşi bırakın kendiniz bakın. Anneanne babaanne mecbur değil bakmaya.

Artık olan olmuş ama şu saatten sonra eş ve anneyi bir araya getirmeyin derim.
Hele ki damadın mesleğini beğenmeyip de onun parasıyla çocuk bakmak daha da vahim.
Maalesef eş haklı.

Hayır gittikçe daha kötü oldu... Bu durum bizi de etkiledi çok sorunlar yaşadık evlilikte ayrılık noktasına geldik aileme yansıdı daha da bilendiler birbirlerine..

Iyi de annen karsiliksiz bakmiyormus ki; gayet parasini alıyormuş, "bi de soyleniyor musun" ne demek, hayrina yapiyormus gibi..
Cocuk duser kalkar tamam ama yuzu gözü yara icindeyse esin de o an tepki vermis olabilir.. Cirkin kelimeler kullanmamak kaydiyla tabii ki..
Merak ettim, esinin ailesi ile nasilsiniz?

Son düzenleme:
Çocuğunuza kres ya da bakici ayarlayin. Siz ailenizi düşünmüşsünüz ama anneniz abartı bir tepki vermiş. Benim kayınvalidem ben yokken bir sey olsa kizima dusse falan on kere anlatir bana nasil oldugunu...

Bu konudaki aile çocuğunuzla iletişim kurmasın zaten. Nasıl bir aileniz var sizin?

İşte ben de en azından o gün alsaydı da eşimi konuşturmasaydı diye düşündüm... Ayda 7,8 gün bakıyor 600 lira veriyordum..

valla yardim işini abartmissiniz siz. çocuğu krese verin annenize de harçlık verirsiniz yine eksik kalan yerde. ama sizin aileniz daha hatalı görünüyo burdan bakınca.

Artık olan olmuş ama şu saatten sonra eş ve anneyi bir araya getirmeyin derim.
Hele ki damadın mesleğini beğenmeyip de onun parasıyla çocuk bakmak daha da vahim.
Maalesef eş haklı.
Yalnız eş parasıyla değil, benim paramla bakılıyor. Ailem de bunu çok net biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…