Yalnız eş parasıyla değil, benim paramla bakılıyor. Ailem de bunu çok net biliyor.
Yalnız eş parasıyla değil, benim paramla bakılıyor. Ailem de bunu çok net biliyor.
iyi de veriyormuşsunuzİşte ben de en azından o gün alsaydı da eşimi konuşturmasaydı diye düşündüm... Ayda 7,8 gün bakıyor 600 lira veriyordum..
İyi değilim... Eşim aileme mesafeli olunca ben de oldum.. Aradaki çok sevdiğim kişilerle samimiyim..Iyi de annen karsiliksiz bakmiyormus ki; gayet parasini alıyormuş, "bi de soyleniyor musun" ne demek, hayrina yapiyormus gibi..
Cocugun duser kalkar tamam ama yuzu gözü yara icindeyse esin de o an tepki vermis olabilir..
Merak ettim, esinin ailesi ile nasilsiniz?
Bence de öyle de.. Siz sanki kocamın parasıyla bakıyor diye belirttiğiniz için öyle dedim.. Bu arada aileme göre öyle değil, ben kazanıyorum benim param annem maaşını bile eşine söyleme diyor.. :)İyi de eşlerin arasında senin,benim olmaz diye düşündüğüm için öyle yazdım.
Eve giren de çıkan da her para ortaktır benim mantığımda.
Yok.. Arkadaş kocanın parasıyla bakıyor diye dedim..senın paran kocanın parası diye bir ayrım varsa o da vahim bir konu
Esinin yerine koyuyorum kendimi, ben de kırılırdım boyle bi sebepten istemeseler.. Ama eşim destek ise, yanimsa ise onun hatrina abartmazdim ve uzatmazdim sanirim..İyi değilim... Eşim aileme mesafeli olunca ben de oldum.. Aradaki çok sevdiğim kişilerle samimiyim..
Ama arkadaşım ailen çok problemliymiş.Bence de öyle de.. Siz sanki kocamın parasıyla bakıyor diye belirttiğiniz için öyle dedim.. Bu arada aileme göre öyle değil, ben kazanıyorum benim param annem maaşını bile eşine söyleme diyor.. :)
Ya bir arkadaş önceki konunuzu paylaşmış da... Aileniz böyle insanlarsa eşinizle birbirlerine bilenmelerine şaşırmadım. Niye sizi bu kadar üzmüş insanlar için bir de eşinizle geriliyorsunuz? Kendinizden fazla şey veriyorsunuz bence. Daha çekirdek ailenize odaklı, kendi kendinize yetebildiğiniz bir düzende yaşamaya başlamanız sizi hafifletir.Hayır gittikçe daha kötü oldu... Bu durum bizi de etkiledi çok sorunlar yaşadık evlilikte ayrılık noktasına geldik aileme yansıdı daha da bilendiler birbirlerine..
Eşim destek değil ailem böyle yapınca bana sinirlendi bana çattı..Esinin yerine koyuyorum kendimi, ben de kırılırdım boyle bi sebepten istemeseler.. Ama eşim destek ise, yanimsa ise onun hatrina abartmazdim ve uzatmazdim sanirim..
Esinin ailesi ile kotu seyler yasadi isen bilemem ama sirf senin ailenle iyi degil diye tavirli isen dogru bi davranis degil..
Bunu da şimdi gördüm.Bu konudaki aile çocuğunuzla iletişim kurmasın zaten. Nasıl bir aileniz var sizin?
kizlar sizce haksiz miyim
Ben memurum aileme ben baktim bi abim bi kardeşim de polis birini sevdim memur değil diye karşi çıktılar abim kredi çek annemlere ew al sonra ewlen dedi ailem hiç bi şeyimle ilgilenmedi düğünümde somurtum durdular bayramda ziyarete gittik kardeşim eşime de bana da slm dahi vermedi ama kredi...www.kadinlarkulubu.com
Tekrar kreşe verin o zaman. Yapacak başka bir şeyiniz var mı? Ayrıca çocuktur düşer yaralanır. Düşmeden büyüyen çocuk yok. Eşiniz bu konuda haksız.Siz okuduğunuzu anlıyor musunuz... Ben mecbur bakacak diye bi beyanda bulunmuş muyum... Kreşe verdim aldım.. Annem bana ver parayı ben bakarım dedi... Şimdi anladınız mı..
ay aynen banada diyor.Bence de öyle de.. Siz sanki kocamın parasıyla bakıyor diye belirttiğiniz için öyle dedim.. Bu arada aileme göre öyle değil, ben kazanıyorum benim param annem maaşını bile eşine söyleme diyor.. :)
kadin esnafta nöbetleşiyorum diyor. bi kocasi bi kendi bakiyormuş 8 günde. ben onu anlayamadim bi de memurmuş:)Bunu da şimdi gördüm.
Hem senin hem eşin adına üzüldüm.
Az önce de söylemiştim,ailen çok sıkıntılı da sen neden susuyorsun,onu anlamadım.
Sen esine destek oldun mu ailene karsi? Savundun mu, yaninda olduğunu hissettirdin mi? Belki ailene karsi pasif kalip kendisini savunmadığını düşündü ise eşin de sana yuklenmis olabilir.. Kim olsa boyle bi durumda, aileye karsi ekstra destek bekler eşinden..Eşim destek değil ailem böyle yapınca bana sinirlendi bana çattı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?