BeN sizin sorununuzu anlamadim.
Siz simdi esinizi ailesinden uzaklastirmak sogutmak ve kendi ailenize yakinlasmasinimi saglamak istiyosunuz?
Neden boyle birsey istiyosunuz ki?
Sadece benim aileme yakin olsun derken kendi ailesini silsin mi istiyosunuz?
Sizce bu bencillik degil mi?
şöyle bir durum var eşimin annesi nişanlık evresnde ( düğünümüz iki haftasonra) baya can sktı eşim de farknda yaptığı saçmalıklar yüzünden
konuştu uyardı annesini ... ben de tepki koydum kendme saygım gururum var sonuçta ben de çok yakın olmak istemedğimi belli edince o da benm
aileme gereksiz mesafe koydu ki ailemin gerçekten saygın sevilen ve seviyeli insanla oldğunu kendisi de farknda ama ister istemez inada biniyor işte
benm istedğim benm ailemle daha iyi anlaşması aslnda içten içe seviyo farkndaym hoş sohbet etmek de istiyo
ama ben annesne sıcak olamadığm içn de sinir oluyo gibi sırf bu yüzden de annesne boyun mu eğeyim ... demek istedğim ben annesne boyun eğmeden o benm aileme yakın olamıcakmı
Benim eşim de benim ailemi daha çok seviyor, onlarla vakit geçirmek istiyor. Annesi babası ayrılmışlar herkes kendi derdinde ayrıca çok memnuniyetsizler bir eşekkür etmezler. Buna rağmen benim ailemi bayramın 1. günü gördüysek onunkileri de görmek için baskı uyguluyorum gençi amcasına götüremedim bir türlü. Ben demesem babasına gitmez hele beni hiç götürmez, ben diyorum babamı ziyaret etsek mi diye. Evlilikte aileler arası denge çok önemlidir, asla benim aileme daha fazla düşkün olsun istemem ki yarın birgün çıkıp kimse diyemesin ki kendi ailene yönelttin diye.
esinizde sizin icin aynisini dusunse ve siz bunu sezseniz ne hissederdiniz.
unutmayinki esinizde bir ana kuzusu.onuda doguran bir anne var.bu görüsmeyi engellemekle ne gececekki elinize.hani bir söz vardir.igneyi kendine batir cuvaldizi esine.
haddnizi aşmışsınızallah senin gibi düşünen kadınların soyunu sopunu kurutsun inşallah başkasına kötülük düşünen bir öğretmen meslektaşım olmanızdan utanıyorum
inşallah rabbim kocanızın ailenizden nefret etmesini sağlar bu hain düşüncenizden dolayı eminim ki ailende oldukça kötü insanlardır keza böyle çürük zihniyetli evlatları var
eşimi üzmeden kaynanamı nasıl bizden uzaklaştrabilirm... şu an idare edebiliyorum ama ben kendi aileme daha yakın yaşamak eşimi de aileme
daha yakın olmasın istiyorum ... bazen
en uak sorunda açıça söylüyorum annesne sıcak davranmıyorum ama eşim üzülsün de istemiyorum illai oyun mu oynamalıyım eşimn yaında farklı kaynanaylaken farklı mı davranaym ya da sorunları direk kaynanayla mı çözeym
aBlam yeni evlendiğinde damadımız anneme annecimmm Bana da ağiz dolusu Canım Bitanecık Baldızım derdi.. damadımızın ailesiyle problem yaşadilar ama ciddi problemler.. ayırmak istedi kadın ( Başardı da ) neyse aBlam Bu süre içerisinde Bayramlarda damadımızın ailesinin evine gitmemeye annesiyle görüşmemeye Başladı.. damadımız da anneme kaynana diye hitap etmeye Başladı... sonra arkamızdan konusmaya hatta evlerine gidip gelmemizi istememeye Başladı.. Benımkıler gelmıyosa sizinkıler de gelmıcek diye düşündü. insanız sonuçta.. eşiniz haklı.. siz soğuk davranırsanız o da soğuk davranı ne olursa olsun onlar onun ailesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?