Evet 3 senelik birikimimizi caldi bekardik o zaman esimle kadin parayi odedi.aldigi para kadar altin aldi verdi banakayınvalidem benim paramı calacak bende kocama anneni ara sor diyecegim rüyamda görsem inanmam demeye geldim
Hatasından dönsede suyu bulandırmıs birkere bırak kendi aralarında cözsünler cicegimEvet 3 senelik birikimimizi caldi bekardik o zaman esimle kadin parayi odedi.aldigi para kadar altin aldi verdi bana
Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyorSen tavsiyeni vermişsin. Gerisi anne-oğul arasında.
Bırak eşin kendi kararını versin. Karışma
Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demisHatasından dönsede suyu bulandırmıs birkere bırak kendi aralarında cözsünler cicegim
Amaaaannnn bırak ne derlerse desinler kocanın lafından dahamı degerliler?Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demis
Evet cok sukur kactigim zaman ailem pesime geldi babam kactin madem nikahina sahit olalim deyip cikip geldi simdi esimde bende cok iyizBir söylemissiniz iki söylemişsiniz gerisine karışmayın.
Kayinvalidenizin gazıyla eşinizle aranızı niye bozuyorsunuz?
Kaçarak evlenmissiniz siz görüşüyor musunuz ailenizle?
Arkamdan konusmasi uzuyor ese dosta oyle bir anlatmis ki cok uzuluyorum olmadigim gelin modundayim canim annem iyi ben kotuyum ☹Başına iş aramaeşin görüşmüyorsa vardır bir bildiği sonuçta kaç senelik anası iki gün sonra burda onları barıştırdığım güne lanet olsun dersin boş ver "istemiyor senide silerim diyor kusura bakma benden bu kadar bir daha arkamdan istese barıştırır derseniz beni de kaybedersiniz" de konuyu kapat
Aslinda degiller evet ne bileyim boyle seyleri kafama cok takiyorum kaynanam annemi bile ariyor mesaj atiyor kizin oglumla arami bozuyor diye annem beni biliyor asla yapmam etmemAmaaaannnn bırak ne derlerse desinler kocanın lafından dahamı degerliler?
Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor
Ne önemi var, siz ve eşiniz doğrusunu biliyorsunuz değil mi?Arkamdan konusmasi uzuyor ese dosta oyle bir anlatmis ki cok uzuluyorum olmadigim gelin modundayim canim annem iyi ben kotuyum ☹
Böyle bir kadın icin iyilik yapmaya degmez ogluda iyiki konusmuyor hic üzerine alma en iyisini yapıyor kocanAslinda degiller evet ne bileyim boyle seyleri kafama cok takiyorum kaynanam annemi bile ariyor mesaj atiyor kizin oglumla arami bozuyor diye annem beni biliyor asla yapmam etmem
Boşver sende alttan alttan benimle ilgisi yok bilmediğiniz şeyler var de anlatabileceğin kişilerse anlat ama dikkat et daha da zora düşme eşinden izin al söyliyeyim mi diyeArkamdan konusmasi uzuyor ese dosta oyle bir anlatmis ki cok uzuluyorum olmadigim gelin modundayim canim annem iyi ben kotuyum ☹
Cok ugrastim kuzum cok ama yok huzurumu baris olmadigi halde bu kadar kaciran kadin barossalar neler yapar diyorum oysa ne cok seviyordum kendisini cok farkliymisYaşayacağınız şeylerin ileride bir örneğini duymuşsunuz. Sakın muhatap olmayın. Kendileri çözsünler. Kadın başkalarına yaptıklarını söyleyemediği için sizi öne sürmüştür ama şunu da bilin, siz düzeltirsiniz sonra hiç lafınız geçmez ve kötü yine siz olursunuz. Eşinize saygı duyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?