ES VE AILESI ARASINDA KALMA

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
7 senelik birlikteyiz esimle 1.5 senedirde evliyiz esim ailesiyle gorusmuyor.Ben esimin ailesiyle iyiyim ararlar sorarlar ozellikla kayinpederim mesaj atar ara sorar heray bana para atar universite okudugum icin ihtiyacimiz yok dedigim halde babam olsun kitap alirsin der para yollar Allah razi olsun esim babasiyla bir araya geldigi zaman gorusur ama telefonla aramaz sormaz babamda onu aramaz kayinvalidemle esim hic gorusmuyor esimde engelli hatta engeli kaldirdigimda bana kiziyor sevgiliyken yasadigi bazi olaylar var biliyorum annesinin babasina yanlislari var aldatma tarzi degil para konusunda para kacirir kocaisndan felan esimde gorusmek istemiyor esimin zamaninda bizim icin biriktirdigi parsyi calma olayi var calip kendine evine sifir esya almis bizim paramizla ben saglik olsun dedim ama esim o zamanlar insaatlarda gece gunduz calisiyordu para biriktirmek icin biz kacarak evlendik bu yuzden birikim yapmistik ve sifirdan ciktik suan da mesela esyali aparttayiz esya alcak duruma gelemedik borcsuz almak sitedigimizden para biriktiriyouz esim annesini kabullenmiyor yaptigini affetmiyor annemde surekli baristir kizim bizi diyor seni dinler eder diyor.Cok zorluyorum hanimlar ama yok esim aramiyor aksine bana bagriyor israr etme bak senin anneni hergun ariyorum senin ailende kim dersen ararim diyor ama annemi ara deme diyip bagiriyor biz kotu oluyoruz ben baris affet dedikce ama annem orda surekli gelin istese yapardi oda istemiyor etmiyor diyormus cok arada kaldim hanimlar cabaliyorum ama bu sefer ben kotu olacagim esimle istemiiyor zorlasamda yok yanasmiyor cok aradayim hanimlar

Sen tavsiyeni vermişsin. Gerisi anne-oğul arasında.
Bırak eşin kendi kararını versin. Karışma
Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor

Hatasından dönsede suyu bulandırmıs birkere bırak kendi aralarında cözsünler cicegim
Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demis

Başına iş arama eşin görüşmüyorsa vardır bir bildiği sonuçta kaç senelik anası iki gün sonra burda onları barıştırdığım güne lanet olsun dersin boş ver "istemiyor senide silerim diyor kusura bakma benden bu kadar bir daha arkamdan istese barıştırır derseniz beni de kaybedersiniz" de konuyu kapat

Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demis
Amaaaannnn bırak ne derlerse desinler kocanın lafından dahamı degerliler?

Bir söylemissiniz iki söylemişsiniz gerisine karışmayın.
Kayinvalidenizin gazıyla eşinizle aranızı niye bozuyorsunuz?

Kaçarak evlenmissiniz siz görüşüyor musunuz ailenizle?
Evet cok sukur kactigim zaman ailem pesime geldi babam kactin madem nikahina sahit olalim deyip cikip geldi simdi esimde bende cok iyiz

Arkamdan konusmasi uzuyor ese dosta oyle bir anlatmis ki cok uzuluyorum olmadigim gelin modundayim canim annem iyi ben kotuyum ☹

Amaaaannnn bırak ne derlerse desinler kocanın lafından dahamı degerliler?
Aslinda degiller evet ne bileyim boyle seyleri kafama cok takiyorum kaynanam annemi bile ariyor mesaj atiyor kizin oglumla arami bozuyor diye annem beni biliyor asla yapmam etmem

Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor

Yaşayacağınız şeylerin ileride bir örneğini duymuşsunuz. Sakın muhatap olmayın. Kendileri çözsünler. Kadın başkalarına yaptıklarını söyleyemediği için sizi öne sürmüştür ama şunu da bilin, siz düzeltirsiniz sonra hiç lafınız geçmez ve kötü yine siz olursunuz. Eşinize saygı duyun.

Arkamdan konusmasi uzuyor ese dosta oyle bir anlatmis ki cok uzuluyorum olmadigim gelin modundayim canim annem iyi ben kotuyum ☹
Ne önemi var, siz ve eşiniz doğrusunu biliyorsunuz değil mi?

Hamileymissiniz, gerekirse kimsenin telefonu da açmayın, germeyin kendinizi boş yere. İyi gelin diye anılinca başınız göğe ermeyecek vicdanınız rahatsa gerisi önemli değil.

Aslinda degiller evet ne bileyim boyle seyleri kafama cok takiyorum kaynanam annemi bile ariyor mesaj atiyor kizin oglumla arami bozuyor diye annem beni biliyor asla yapmam etmem
Böyle bir kadın icin iyilik yapmaya degmez ogluda iyiki konusmuyor hic üzerine alma en iyisini yapıyor kocan

Boşver sende alttan alttan benimle ilgisi yok bilmediğiniz şeyler var de anlatabileceğin kişilerse anlat ama dikkat et daha da zora düşme eşinden izin al söyliyeyim mi diye

Cok ugrastim kuzum cok ama yok huzurumu baris olmadigi halde bu kadar kaciran kadin barossalar neler yapar diyorum oysa ne cok seviyordum kendisini cok farkliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…