ES VE AILESI ARASINDA KALMA

Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor

Ozaman size düşen o kadınla bütün bağınızı koparmanız. Oğluyla arası bozukken bile size sarıyosa oğluyla barışınca neler olacak tahmin edebilirsin

Zaten evlat annesinden vazgeçmez. Eninde sonunda barışacaklar. Sen bu kayınvalideyle en huzurlu günleri bu dönemde ayrıyken yaşarsın :)

Kaynanan ne konuşursa konuşsun boşversene. Hem niye elalemin lafından dolayı kocanla aranı bozuyorsun ki sen de bş değişiksin yani... Sen kocanla doğacak çocuklarınla mutlu olmaya bak. Millet ne istiyorsa konuşsun.
Sanirim cok kafama taktim

Boşver sende alttan alttan benimle ilgisi yok bilmediğiniz şeyler var de anlatabileceğin kişilerse anlat ama dikkat et daha da zora düşme eşinden izin al söyliyeyim mi diye
Izin vermiyor soylememe kim ne isterse dusunsun diyor esim ben ne oldugunu biliyorum senin annende babanda biliyor gerisi bos benim evime burun sokup huzur kacirmasinlar diyor

Bu kadın kendi yaptıklarını bilmesine rağmen suçu size atmaya çalışıyorsa siz onları barıştırsanızda iyi gelin olamazsınız 2 gün sonra oğlum kıyamadıda barıştı der geline kalsa ohooo daha dargındık bile der gerçekten boşver kim ne derse desin eşinle mutlu ol huzurla yaşa

Ozaman size düşen o kadınla bütün bağınızı koparmanız. Oğluyla arası bozukken bile size sarıyosa oğluyla barışınca neler olacak tahmin edebilirsin

Zaten evlat annesinden vazgeçmez. Eninde sonunda barışacaklar. Sen bu kayınvalideyle en huzurlu günleri bu dönemde ayrıyken yaşarsın :)
Biz baska sehirdeyiz cok ugrasti altli ustlu oturalim die ama yapamadi bende salak gibi esime isrsr ettim oturalim yarin cocuk olursa bakar calisirim diye iyiki olmamis ben cocuklarima bakarim isi birakirim bu denli boyleyse yan yanayken neler neler yapmadigim seyleri yapmis gibi esimede anlatir

Neden hiç noktalama işareti kullanmıyorsunuz? Koskoca bir paragraf yazmışsınız ama sadece bir kere bir cümlenin sonuna nokta koymuşsunuz. Okuyan kişileri ne kadar yorduğunuzun farkında mısınız?

Konuya gelecek olursak da lütfen eşinizi zorlamayın. Barışacağı varsa bile siz böyle yaptıkça işi inada bindirecektir. Ayrıca emin olun barışmaması sizin için daha hayırlıdır.

Bu kadın kendi yaptıklarını bilmesine rağmen suçu size atmaya çalışıyorsa siz onları barıştırsanızda iyi gelin olamazsınız 2 gün sonra oğlum kıyamadıda barıştı der geline kalsa ohooo daha dargındık bile der gerçekten boşver kim ne derse desin eşinle mutlu ol huzurla yaşa
Cok saolun valla insan bu durumda iyi dusunemiyor gercekten yazanlara sasiyordum ama insan icine dusunce dogruyu bulamiyor🙏🙏

Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demis
Seni suclayan bir insana neden iyilik yapmaya çalışıyorsunki? Uzaktayken seni akrabaya ese dosta kotuleyen yakinindayden esinle arani acmaya calisir gibi geldi bana. Birinci onceligin bebegin. Sen zaten söyleyeceklerini soylemissin birak bundan sonrasi esine kalmis.

[/QUOTE]
Seni suclayan bir insana neden iyilik yapmaya çalışıyorsunki? Uzaktayken seni akrabaya ese dosta kotuleyen yakinindayden esinle arani acmaya calisir gibi geldi bana. Birinci onceligin bebegin. Sen zaten söyleyeceklerini soylemissin birak bundan sonrasi esine kalmis.
Dogru yolu dusunemiyorum bulamiyordum cok saolun sanirim bu stres sadece bebeklerime zarar verir surekli ariyor iste acmiyimmi artik

7 senelik birlikteyiz esimle 1.5 senedirde evliyiz esim ailesiyle gorusmuyor.Ben esimin ailesiyle iyiyim ararlar sorarlar ozellikla kayinpederim mesaj atar ara sorar heray bana para atar universite okudugum icin ihtiyacimiz yok dedigim halde babam olsun kitap alirsin der para yollar Allah razi olsun esim babasiyla bir araya geldigi zaman gorusur ama telefonla aramaz sormaz babamda onu aramaz kayinvalidemle esim hic gorusmuyor esimde engelli hatta engeli kaldirdigimda bana kiziyor sevgiliyken yasadigi bazi olaylar var biliyorum annesinin babasina yanlislari var aldatma tarzi degil para konusunda para kacirir kocaisndan felan esimde gorusmek istemiyor esimin zamaninda bizim icin biriktirdigi parsyi calma olayi var calip kendine evine sifir esya almis bizim paramizla ben saglik olsun dedim ama esim o zamanlar insaatlarda gece gunduz calisiyordu para biriktirmek icin biz kacarak evlendik bu yuzden birikim yapmistik ve sifirdan ciktik suan da mesela esyali aparttayiz esya alcak duruma gelemedik borcsuz almak sitedigimizden para biriktiriyouz esim annesini kabullenmiyor yaptigini affetmiyor annemde surekli baristir kizim bizi diyor seni dinler eder diyor.Cok zorluyorum hanimlar ama yok esim aramiyor aksine bana bagriyor israr etme bak senin anneni hergun ariyorum senin ailende kim dersen ararim diyor ama annemi ara deme diyip bagiriyor biz kotu oluyoruz ben baris affet dedikce ama annem orda surekli gelin istese yapardi oda istemiyor etmiyor diyormus cok arada kaldim hanimlar cabaliyorum ama bu sefer ben kotu olacagim esimle istemiiyor zorlasamda yok yanasmiyor cok aradayim hanimlar 🤔
Karışmayın. Size ne?

Şimdi lafı dolandırmaya gerek yok. Kv hem hırsız hem yalancı. Eşin konuşmak bile istese senin arana mesafe koyman gereken bir karakter, sen ille de annenle barış modundasın. Ne gereği var?
Zaten bu ısrarlar çok saygısızca. Kaç yaşında bir insana sürekli kiminle konuşup kiminle konuşmayacağı söylenmez. Bir otur düşün. Akılsız mı senin kocan? Saçma sapan kararlar veren düşük zekalı biri mi? Niye akıl veriyosun ki?

Evet daha fazla zorlamak sitemiyorum bu sefer biz kotu oluyoruz huzurumuz kaciyor ben 8 haftalik ikizlerime hamileyim stres cok geriyor beni.Ama kaynanam orda ese dosta gelin istemiyor gelin aramizi bozdu diye anlatiyor bu durum beni cok uzuyor
Bak yazmayım diyorum ama karışma. Hırsız kv yüzü bile kızarmıyor. Mesafe koy arana. Yarın yuvani da yıkar bu kadın. Konuşma. Açma telefonları bırak ne hali varsa görsün

Şimdi lafı dolandırmaya gerek yok. Kv hem hırsız hem yalancı. Eşin konuşmak bile istese senin arana mesafe koyman gereken bir karakter, sen ille de annenle barış modundasın. Ne gereği var?
Zaten bu ısrarlar çok saygısızca. Kaç yaşında bir insana sürekli kiminle konuşup kiminle konuşmayacağı söylenmez. Bir otur düşün. Akılsız mı senin kocan? Saçma sapan kararlar veren düşük zekalı biri mi? Niye akıl veriyosun ki?
Tabikide degil ama kotu olsunlar istemezdim olumlu dunya yaron esim bisey olsa vicdan azabi cekemsini istemem

Barıştırıp, dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Oğlunun parasını çalan, arkanızdan sizi kötüleyen kaynana kayınpederi içinize sokup evliliğinizin temeline dinamiti koyun , ilerde o kadın eşinizle aranı bozunca aklınız başınıza gelir. Eşinize tek laf demeye de yüzün olmaz çünkü kendin kaşınıyorsunuz. Kayınpederine de boşuna iyi deme ; iyi bir adam olsa o kaynana parayı çalıp eşya alınca adam olan baba çeker kredi oğlunu mahçup etmezdi, o çalıntı parayla alınan eşyaları eve sokmazdı. Hala arkanızdan konuşan karısına da haddini bildirirdi. Siz eşinizden gizli verilen iki kuruş sadaka ile kendinizi avutuyorsunuz. Onların gözünde o para yatırım, oğulları ile ara düzeltip daha iyi sömürmek için. İlerde çok üzülürsünüz gözünüzü açın saf olmayın.

Bak yazmayım diyorum ama karışma. Hırsız kv yüzü bile kızarmıyor. Mesafe koy arana. Yarın yuvani da yıkar bu kadın. Konuşma. Açma telefonları bırak ne hali varsa görsün
Cok tesekkur ederim dusunememistim bunlari cidden biliyormusunuz hep iyi saniyorum insanlari salak yerine koyuyormus resmen bende kaynanama tek kotu laf demem etmem taniyamamisim

Kotu gelin konumundayim ama biliyormusun esimin ailesinden kim arasa kizim sen karisma bak aralarini bozmussun diyor birak duzelsinler ana ogul bunlar diyor kaynanam herkese gelin yuzunden demis
Kusura bakma da hem hırsızlık yapan hemde sana iftira atıp dedikodunu yapan bir kadın için asla eşimle kötü olmam ki yarın evime girip çıksa kimbilir neler yapar bırak eşin en iyisini yapıyor uzak dur sonra yarın burada milyonlarca konu açarsin kaynanam böyle şöyle diye

E öyle demiş sen de hala barıştırmaya mı çalışıyorsun. Ağzı açık olanlardan birine oğlunun parasını çaldı diye konuşmuyor oğlu ben ne yapayım gelin madem siz barıştırın diyemiyor musun. Kimisi melek gibi insanlarla arasını bozmak için bin dereden su getirir kimisi de senin gibi yersiz meleklikle başına bela açmaya çalışır. Sen de engelle kimsenin parasını da alma.

Tabikide degil ama kotu olsunlar istemezdim olumlu dunya yaron esim bisey olsa vicdan azabi cekemsini istemem
Eşinin kararı bu. Vicdan azabı çeker mi çekmez mi o bilir. Belki de vicdan azabı çekmesi gereken çocuğunun 3 yıllık emeğini çalıp hala daha çocuğunun sevdiği kadını kötüleyen kaynanandır. Ölürken aklına gelir belki yaptıkları.

Surekli ben araniyorum bana mesaj atiyor acmasan eltimden gorumcemden ariyor
Beni bir daha arama eşim istemiyor bir daha ararsan bütün yaptıklarını eşimin darılma sebebini herkese anlatıcam diye tehdit et kesinlikle de görüşme net ol ezik ezik durma kendi kendine düğün yapmışsın hiç bişeye faydası olmamış ve bundan sonra olmazd

Back
X